Forum » Pomoč in nasveti » Izguba updejtov aplikacij na androidu
Izguba updejtov aplikacij na androidu
Qwertz1111 ::
Živjo, že nekaj časa se mi dogaja da mi izginjajo updejti aplikacij. Recimo danes posodobim aplikacijo in čez nekaj dni se mi pojavi taisti update v Google store. V petek sem downloadal 1gb update za en špil, nekaj dni špilal, včeraj pa mi napiše da je na voljo 1gb update,ki je v Google datiran 18. oktober...
Mi kdo zna razložit kako se lahko updejti sami od sebe brišejo?
Telefon je honor play, emui 9.1.0
Mi kdo zna razložit kako se lahko updejti sami od sebe brišejo?
Telefon je honor play, emui 9.1.0
stajerckozu ::
Kolikor vem je Honor podznamka Huawei, torej zna kj biti zaradi china-usa trgovinske vojne.
Naj me kso popravi ce se motim
Lp
Naj me kso popravi ce se motim
Lp
Qwertz1111 ::
Fora je, da se updejti inštalirajo pol pa se nekako izbrišejo kot da jih ni bilo. Izgleda da nekaj nekako izbriše fajl od updejta na telefonu
PH03N1X ::
Ali je app slabo spisan, ali pa GP zajebava....se je meni na Mi a1 isto zgodilo, pa sem rešil z odstranitvijo in ponovno namestitvijo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Telefon do max. 250 EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17350 (14023) | toro69 |
| » | Priporočilo za telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8459 (7565) | gusto |
| » | Huawei P10 vs Mate P10 LiteOddelek: Mobilne tehnologije | 4307 (3908) | Ganon |
| » | Huawei Honor 6Oddelek: Mobilne tehnologije | 4684 (3710) | strajnarR |
| » | Win7 - rant time ! (nov laptop) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 13666 (12319) | noraguta |