Forum » Mobilne tehnologije » Telefon do max. 250 EUR
Telefon do max. 250 EUR
locoloco ::
Zdravo
mene pa zanima ceb gre na te telefone do 200 eu nalozit ozzieexplorer in podobno specialno navigacijo,rabim nekaj za enduro navigacijo. kaj pripirocatea
mene pa zanima ceb gre na te telefone do 200 eu nalozit ozzieexplorer in podobno specialno navigacijo,rabim nekaj za enduro navigacijo. kaj pripirocatea
megason ::
Razmišljam o nakupu mobitela Samsung A40.
Všeč mi je velikost...Ni prevelik mobitel....Nisem zahteven uporabnik. Malo surfanje po netu, kakšno fotko naredim in to je to.
Je še kakšen mobitel primerljiv v tej "klasi". Pomembno je,da ni prevelik mobitel,ter da je cena do 250 EUR (ali 300EUR). Kupil bi mobitel v prosti prodaji,brez vezave.
Rabljenega ne bi kupoval.
Trenutno uporabljam Samsung Note 4.
Všeč mi je velikost...Ni prevelik mobitel....Nisem zahteven uporabnik. Malo surfanje po netu, kakšno fotko naredim in to je to.
Je še kakšen mobitel primerljiv v tej "klasi". Pomembno je,da ni prevelik mobitel,ter da je cena do 250 EUR (ali 300EUR). Kupil bi mobitel v prosti prodaji,brez vezave.
Rabljenega ne bi kupoval.
Trenutno uporabljam Samsung Note 4.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: megason ()
KiNgKoNgX ::
Tudi sam gledam telefone v podobnem rangu. Poglej tudi A50 in pa Huawei P30 Lite. Oba se dobita za 320 eur v prosti prodaji (Mimovrste, na primer).
Stay True 2 the Scene, Stay Loyal 2 the Game
megason ::
hojnikb ::
iphone 7, ce ga kje najdes za tak kes. mas hiter, kompakten telefon z updejti.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 376 377 378 379 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3430388 (13060) | WizzardOfOZ |
» | Kateri telefon kupiti ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4141 (2987) | 2dark |
» | Nakup novega telefona srednjega razredaOddelek: Mobilne tehnologije | 6260 (5284) | Stikalo |
» | Telefon do max 150eurOddelek: Mobilne tehnologije | 4819 (2923) | kanarin |