Forum » Loža » Seminarska naloga DUTB
Seminarska naloga DUTB
Sinaloa ::
Pozdravljeni,
Delam seminarsko o DUTB Slaba banka in me zanima kaj bi lahko napisal pod zadnjo točko o slabi banki.
Kritična refleksija DUTB, (dobro, slabo, rešitve?)
Hvala in lp
Delam seminarsko o DUTB Slaba banka in me zanima kaj bi lahko napisal pod zadnjo točko o slabi banki.
Kritična refleksija DUTB, (dobro, slabo, rešitve?)
Hvala in lp
Raindancer ::
Ne vem točno, kako imaš seminarsko sestavljeno.
Toda če je zadnja točka zate zaključek (seminarske), potem se na kratko obnovi tisto, o čemer si govoril skozi tekst (dobro, slabo), in potem iz tega potegneš zaključek ali sklep (če jim imaš več. jih našišeš več), glede na to, kakšno hipotezo si imel o DUTB . Lahko tudi nakažeš rešitve.
Dobra ideja je tudi, če si na faksu, da si malo pogledaš, kakšna navodila je dal tvoj faks na pisanje seminarskih nalog, ker tam običajno pove, kako je razčlenjena, oblika, pisava, ipd. Ne vem pa, če (zdaj) to velja tudi za srednje šole, ker sem že izven tega procesa.
Lep pozdrav,
Raindancer
Toda če je zadnja točka zate zaključek (seminarske), potem se na kratko obnovi tisto, o čemer si govoril skozi tekst (dobro, slabo), in potem iz tega potegneš zaključek ali sklep (če jim imaš več. jih našišeš več), glede na to, kakšno hipotezo si imel o DUTB . Lahko tudi nakažeš rešitve.
Dobra ideja je tudi, če si na faksu, da si malo pogledaš, kakšna navodila je dal tvoj faks na pisanje seminarskih nalog, ker tam običajno pove, kako je razčlenjena, oblika, pisava, ipd. Ne vem pa, če (zdaj) to velja tudi za srednje šole, ker sem že izven tega procesa.
Lep pozdrav,
Raindancer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevare DUTB (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 37715 (22938) | matijadmin |
» | Neprodaja banke NLB (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 29765 (25347) | jernejl |
» | Ustavno sodišče dalo prednost transparentnosti pred poslovno skrivnostjoOddelek: Novice / NWO | 4974 (3048) | BlaY0 |
» | Pogodbe DUTB-jaOddelek: Problemi človeštva | 2043 (1105) | scipascapa |
» | Slaba banka - študentsko deloOddelek: Loža | 9142 (7169) | Kenpachi |