Forum » Šport » NBA sezona 2019-2020
NBA sezona 2019-2020
Temo vidijo: vsi
Kurzweil ::
Verjetno bo koga zanimalo...
Houston je dans podrl več rekordov, med drugim je največkrat vrgel za 3 točke v playoff tekmi... tudi največ zgrešenih metov za tri točke... na koncu pa cca 1/3 metov za 2 in 2/3 za 3 točke... torej za 3 so metal 19/56... za 2 pa 19/35... troje Gordona 0/10... Hardna pa 2/11... svašta...
Zdej pa gremo še Orlando in Portland... temu se bom odrekel... jutri je treba še nekaj oddelat, čez vikend pa naprej...
Aja, pa upam, da na draft lotteriju GSW ne dobi katerega od top pickov :)
Houston je dans podrl več rekordov, med drugim je največkrat vrgel za 3 točke v playoff tekmi... tudi največ zgrešenih metov za tri točke... na koncu pa cca 1/3 metov za 2 in 2/3 za 3 točke... torej za 3 so metal 19/56... za 2 pa 19/35... troje Gordona 0/10... Hardna pa 2/11... svašta...
Zdej pa gremo še Orlando in Portland... temu se bom odrekel... jutri je treba še nekaj oddelat, čez vikend pa naprej...
Samael ::
Zdajle me je Jimmy spet nasmejal, ko gledam na 24kur intervju po tej zadnji tekmi in razlaga o Goranu, kako se ujameta, kako je njegov najljubsi igralec in potem doda "I think I am half Slovenian" Go, Jimmy, go!
Samael != Samuel
A si moral stegniti jezik, a? :P Po netu že krožijo šale, kako je GSW dobil prvi pick, glede na to, da bo Minnesota prislovično zasrala svojega :P
Samael != Samuel
dope1337 ::
Vem, da malo zamujam ampak ... Bronskemu ga je en cink zaverglal na 2. tekmi LAL vs POR
https://twitter.com/espn/status/1296635...
Komi cakam memete
P.S. Danes se lomi serija DAL vs LAC. V kolikor zmaga DAL, bi se znalo mocno poznati na samozavesti LAC. Obratno niti ne vidim problema. Upam, da se mi bo dalo vstati ob treh.
https://twitter.com/espn/status/1296635...
Komi cakam memete
P.S. Danes se lomi serija DAL vs LAC. V kolikor zmaga DAL, bi se znalo mocno poznati na samozavesti LAC. Obratno niti ne vidim problema. Upam, da se mi bo dalo vstati ob treh.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dope1337 ()
Ojoj kak grdo je pa pa Utah zdemoliral Denver... 6 min do konca je +35 za Utah...
...škoda, da je spet LAC - DAL na prime time po ameriškem času... imam občutek, da bom do začetka tekme BOS - PHI že gotov...
...škoda, da je spet LAC - DAL na prime time po ameriškem času... imam občutek, da bom do začetka tekme BOS - PHI že gotov...
Vazelin ::
Luka spet zvin, tokrat na drugi nogi.
Malo je smešno, ker se obratni rasizem izgleda podpira brez sankcij.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Že kdo kje zasledil, kako je z gležnjem Dončiča... bo moral izpustit kakšno tekmo? Bi sam malce pobrskal, pa sem daleč od desktopa, da bi se mi dalo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
hunter01 ::
FTad ::
Že kdo kje zasledil, kako je z gležnjem Dončiča... bo moral izpustit kakšno tekmo? Bi sam malce pobrskal, pa sem daleč od desktopa, da bi se mi dalo...
se bojim, da bodo gleznji pokopali njegovo kariero :(
A se sploh da sanirati take poskodbe v obodbju po playoffih in pred novo sezono?
se bojim, da bodo gleznji pokopali njegovo kariero :(
A se sploh da sanirati take poskodbe v obodbju po playoffih in pred novo sezono?
Jaz sem sicer ena zadnjih oseb, ki bi nekaj paničaril, fural pesimizem,... ampak tudi jaz se zelo bojim, da bo njega ta poškodba ovirala do te mere, da ne bo imel takšne keriere, kot jo je seveda sposoben,... enostavno se je do 21 leta zvrstilo teh poškodb gležnja preveč, da bi se znebil občutek, da je to kronična težava. Navkljub vedno boljšemu zdravstvu, sploh tistem, kakršnega so deležni profesionalni športniki, da ne rečem zvedniki, zelo dvomim, da bo Luka pri takšnih letih kot James, lahko takole veselo še igral... James, ko sem že ravno pri njem, praktično v začetku kariere ni imel nobenih poškodb. Pa nisem bil nikdar fan Jamesa. Upan, da Luka to nekako zvozi čez. Dobro pa je, da ima takšen stil igre, kjer igra z glavo, ni tako fizično in atletsko definirana, kot pri kakšnem Morantu, tam bi bilo teh težav še več... na drugi strani Porzingis pa že sedaj redno izpušča tekme zaradi poškodb in manjših tekob. Zelo bomo lahko veseli, če bosta čez 10 let Dončič in Porzingis še takole igrala! Bojda so te Nikove superge tudi shit, kar se Dončiča tiče.
aborko ::
No izgubili so za 8 točk, kar je relativno malo glede na to, da je Luka igral kake 10 min manj od svojega povprečja. In da tudi ko je igral je imel slab % prostih metov, met za 3pt 0/6, tudi Kleber 0/4 (skupaj Dallas pa kar 26 zgrešenih trojk). Če malo bolj stisnejo v obrambi, da čez Porzingisa in Bobana ne zabija ravno vsak smrkovc in da se res Leonard malo umiri s temi fade away koši, potem bo še vsaka tekma za gledati. Seveda še bolj, če se Luka vrne. Bo pa zanimivo, če se ne, se mi zdi da preostali zmorejo marsikaj tudi brez njega, že parkrat videno. Bo pa jeba, če se še Georgu odpre, ker 4/17 ter 3/16 ni ravno realno za njega.
"Paul George has gone 7-33 FG and 3-18 3P over his last two games"
Tole res ni za pričakovat, da se bo nadaljevalo v tej smeri! Overall LAC nisi slučajno ne izgleda tako nevarno, kot bi moral... ker če tole ni tempiranje forma iz totalnega podna, potem je res žalostno... kot smo že ugotovili, je LAC ena od ekip, ki ji manjka najmanj igralcev izmed vseh, poleg vsega so obromno igrali izmenično, da je enkrat igral Leonard in enkrat George, tako da bi morala biti spočita, pa čeprav od tega mehurčka dalje, takšen igralec ne more biti iztrošen, lahko pa da se pretirano varčujejo... v glavnem, če pride do konferenčnega finala LAL - LAC, upam, da bodo precej bolj prepričljivi, še bolj pa seveda upam, da ne bo ostalo pri samo 1 zmagi Dallasa,... glede na težave, tako Luke, kot Porzingisa, pa si ne upan več biti tako optimističen, kot sem bil še kakšen teden nazaj oz. še posebej po zmagi DAL.
Luka spet zvin, tokrat na drugi nogi.
Sem absolutno proti kakšnemu koli rasizmu v eno, ali drugo stran! Ampak tole kar je Harrell naredil je bilo točno to, definicija rasizma, in prav bi bilo, da bi Harrell dobil kazen, o tem pa seveda nihče nič. Če mi je bil prej še Harrell relativno simpatičen, izključno zaradi svoje borbenosti, se mi je sedaj verjetno kar dokončno zameril.
Bi pa moral Luka sedaj storit sledeče... kompiram en komentar na YT:
Luka Doncic should wear "B** A** Whiteboy" on the back of his jersey for the rest of the postseason.
...bi pa naj danes Luka igral, poškodba bojda ni tako huda!
... no pa je Oklahoma vendarle zmagala, mislim, da lahko dobi še kakšno tekmo, so zelo neugodni.
Horas ::
ja luka naj nosi majco z ttim napisam, ali še bolje da ga kuca preko njega, torej da ga posterizira. pa si bo zapomnu. :D sam za to so kr male šanse
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Sem bil pa zelo pozitivno presenečen, ko sem včeraj gledal, kako je Luguentz Dort pokrival Hardna, dobesedno Harden ni imel možnosti, da naredi kaj pametnega... pa Hardnu ni pomagal niti prodor, niti stepback, niti odličen ball-handling/dribbling
JA23 ::
Hvala.
To sem sicer ze probal, pa mi danes ni dobro delalo.
Sem upal, da je se kaksna druga opcija.
To sem sicer ze probal, pa mi danes ni dobro delalo.
Sem upal, da je se kaksna druga opcija.
Če ne bo, javi, pa bomo šli dalje ... Tako ali tako so pavze na vsakih par minut :P
Samael != Samuel
Ob polčasu lahko rečem, da je tole še dober rezultat za DAL. Luka je vidno načet, tako zaradi gležnja, kot mentalno, ker so ga igralci LAC lepo sprovocirali in konstantno ga frcajo, bo moral Luka malce zdrillat tole, kar je podedoval po fotru, kar je seveda težko, temperament, se ne da natrenirat, kot proste mete. Imam občutek, da bo dal v 2. polčasu prestavo višje, kljub vsemo pa je že blizu tripple-doubla. Tudi sicer kakšna žoga preveč izgubljena, met za tri slab, 2 od 4 prostih metov pa je zgrešil izključno, ko je bil znerviran, smo videli pretekle tekme, da lahko gledko zadene 20 prostih metov, tam okrog 90%, kar ste tako že nekateri tu izpostavili.
Jaz sicer gledam na Arena Sport, ampak tule podajam še jaz en link, če bo vredu delal -> https://nba-stream.com/next-games-live-...
Jaz sicer gledam na Arena Sport, ampak tule podajam še jaz en link, če bo vredu delal -> https://nba-stream.com/next-games-live-...
Ne vem, koliko ima sploh smisla oz. je pametno, da danes, ko ni KPja, forsirajo Luko. Čeprav po drugi strani pa, končnica ... razumem.
Mi je pa Trey Burke kot kratkoročna last minute zamenjava za Willie Cauley-Steina pravo presenečenje zadnjih nekaj iger. Mislim, da nihče ni pričakoval, da bo igral tako dobro.
Damn. 16 zaporednih pik za Dallas :)
Mi je pa Trey Burke kot kratkoročna last minute zamenjava za Willie Cauley-Steina pravo presenečenje zadnjih nekaj iger. Mislim, da nihče ni pričakoval, da bo igral tako dobro.
Damn. 16 zaporednih pik za Dallas :)
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Luka se je umiril... zdej je v killer mode! Odlično, upam, da ne pade Dallas, zdej imajo momentum, ki bi se lahko odvil v... zmago! :)
p.s. Dallas igra obrambo !!! :)
p.s. Dallas igra obrambo !!! :)
Zgodovina sprememb…
Ko celotna ekipa Clippersov trepeta pred enim človekom, veš, da je ta človek res dober.
Svaka čast pjebu. Lastnoročno je mentalno dvignil celotne Mavse, ki so v 1. polčasi izgledali že poteptani.
Svaka čast pjebu. Lastnoročno je mentalno dvignil celotne Mavse, ki so v 1. polčasi izgledali že poteptani.
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Pod koš, itak je bila samo še kakšna sekunda.
Mimogrede, koliko osebnih pa ima Kawhi?
Mimogrede, koliko osebnih pa ima Kawhi?
Samael != Samuel
Ice stone killer Lou je tak podcenjen igralec ej ...
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Faaaaak, kak je blo tole tight!
Svaka čast Dončiču, SVAKA ČAST! Končno tudi ena clutch situacija, in to na najbolj pomembni tekmi!
Zakon!
Svaka čast Dončiču, SVAKA ČAST! Končno tudi ena clutch situacija, in to na najbolj pomembni tekmi!
Zakon!
Haha kaj jim dela baby goat
Tip je neverjeten no.
Tip je neverjeten no.
Fak ej ... bitchass whiteboi ladies and gents!!!
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Kaj bi bilo noro da izločijo Cliperse
Fak samo upam da ne bo zaradi gleznjev primoran preveč spreminjati stil igre.
Legenda
Noro res kaj jim dela naš baby goat
Fak samo upam da ne bo zaradi gleznjev primoran preveč spreminjati stil igre.
Legenda
Noro res kaj jim dela naš baby goat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Nocoj 6 skokov, 2 asistenci, 25 pik za vsega $229,220 plače
Samael != Samuel
Odlična tekma! Tight! Dallas je igral obrambo! Luka je lastnoročno vse postavil na svoje mesto!
@Samael, neverjetno dober je, glede na vse okoliščine... kaj pa je z Georgom pa resnično ne razumem...
@Samael, neverjetno dober je, glede na vse okoliščine... kaj pa je z Georgom pa resnično ne razumem...
Scaramouche1 ::
Tipično slovensko vzdušje, po komentarjih bi rekel da je Luka dosegel 20 pik, pogledaš b92 in insidehoops, pa vsi vidijo rojstvo novega boga...
JA23 ::
Na koncu je sicer naredil par napak (lou mu je spustil and one, kawai ga je blokiral ob koncu napada, pa zgresil je eno tezje polaganj), ampak celotna predstava je vseeno bila ok. Sploh za ta dnar, kot pravi Samael.
Pa Kleber je mel par lepih stopov v tadnji; ceprav spet morda nepotrebno podvajanje ob zadnjem prodoru Leonarda.
Pa tudi predzadnji napad Dalasa ni bil glih optimalen. Izvajanje na svojo polovico ob 9 sekund do konca in clipsi izven bonusa.
Potem pa Luka Magic...
Aja, pa Curry tudi briljantno. Skor zgleda kt boljsi brat ;)
Drgac pa fantje, se enkrat hvala za linke. Tole se je res splacal pogledat.
Pa Kleber je mel par lepih stopov v tadnji; ceprav spet morda nepotrebno podvajanje ob zadnjem prodoru Leonarda.
Pa tudi predzadnji napad Dalasa ni bil glih optimalen. Izvajanje na svojo polovico ob 9 sekund do konca in clipsi izven bonusa.
Potem pa Luka Magic...
Aja, pa Curry tudi briljantno. Skor zgleda kt boljsi brat ;)
Drgac pa fantje, se enkrat hvala za linke. Tole se je res splacal pogledat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JA23 ()
Luka Doncic is the first player in #NBAPlayoffs history to record 43 PTS, 17 REB, 13 AST or better in a game.
Vir: https://twitter.com/nbastats/status/129...
Samael != Samuel
Luka Doncic is the first player in #NBAPlayoffs history to record 43 PTS, 17 REB, 13 AST or better in a game.
Vsako tekmo pade kak rekord... sploh ne dohajam več, jih je bilo že v tej kratki karieri toliko, da se jih ne spomnim več vsaj pol...
Še enkrat... danes so igrali obrambo... obrambo... obrambo... šli v fight z LAC in Luka je po tem, ko je bil znerviran, prišel nazaj kot serial killer, majster! Še enkrat obramba, so z njo nadomestili Porzingisa... je pa res, da ko je LAC stisnil, pa je bilo tud na trenutke hudo...
Odlična tekma ni kej, ta posnetek odločilne trojke, bomo videli... še par 1000, če bomo hoteli, al pa ne!
Tekma vredna ogleda... kaj vse pa berem po medijih širom sveta in FBju, pa je tak že osladno... me res zanima, kako se počutiš, kot foter in mat, da ti je Luka sin.
Tudi pol lige igralcev se je že odzvalo, James verjetno neznansko uživa v teh trenutkih
Ata od Luke, bi po tej tekmi spil pol cisterne Laškega
Treba tudi omenit danes odličnega Lua Williamsa, res je bil odličen!
... in pa priden Trez'
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 168506 (47185) | bambam20 |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 207416 (104725) | Samael |
» | Kako dober je res G. Dragić? (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 43796 (39749) | bambam20 |