Forum » Operacijski sistemi » Win XP sami spremenili password ???
Win XP sami spremenili password ???
Aspirinix ::
Lp. No, danes lepo poženem kišto. Grem v kuhno po drink. No, ko pridem nazaj Winsi čepijo in sprašujejo po passwordu. Njabolj čudna zadevščina je, da ga ne uporabljam, ker na mašini ne dela nihče drug.
Admin je k sreči šel notri in sem si lahko zrihtal pass. AMpak, zakaj bi se stvar pojavila?
Admin je k sreči šel notri in sem si lahko zrihtal pass. AMpak, zakaj bi se stvar pojavila?
tikal POlken nisem nič.
Od začetka so bili singleuser in brez pass, ker nihče drug na njem ne dela. POleg tega sem nastavil samodejno prijavo, ker se mi ni ljubilo passa vedno vpisovati. No, torej passa praktično sploh ni bilo. Saj sem stvar rešil, ampak zanima me predvsem ali je kdo že srečal kaj podobnega.
Od začetka so bili singleuser in brez pass, ker nihče drug na njem ne dela. POleg tega sem nastavil samodejno prijavo, ker se mi ni ljubilo passa vedno vpisovati. No, torej passa praktično sploh ni bilo. Saj sem stvar rešil, ampak zanima me predvsem ali je kdo že srečal kaj podobnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aspirinix ()
Po moje ne.
Brat ne upa, ker ve da bi mu vrat zašraufal.
Drugi pa ga ne znajo niti prižgati.
Brat ne upa, ker ve da bi mu vrat zašraufal.
Drugi pa ga ne znajo niti prižgati.
damirez ::
Men se je tud to zgodilo cist isto kr pr teb samo da pri meni ni nobenega ki bi znal racunalnik prigati kaj sele kaj drugega.
Edino je pa možnost. A je tle kdo drug, ki je mel Blasterje?
A bi znal tisti kaj povzročiti? Samo je tega že en cajt nazaj, tak da dvomim, da je to to.
A bi znal tisti kaj povzročiti? Samo je tega že en cajt nazaj, tak da dvomim, da je to to.
Kebab ::
Nekje sem zasledil, da se ti, če imaš samodejno prijavo, ta včasih ponovno pojavi po 5 (?-ne me držati za besedo) prijavah.
Nekje med goro drugih papirjev imam več podrobnosti.
Seveda pa lahko obstaja tudi kakšen drug vzrok...
Nekje med goro drugih papirjev imam več podrobnosti.
Seveda pa lahko obstaja tudi kakšen drug vzrok...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejna prijava?Oddelek: Slo-Tech | 2459 (1713) | darh |
» | a je mogoča avtomatska prijavaOddelek: Slo-Tech | 1452 (1174) | Trubadur |
» | <font style="color:red">Obvestilo</font>Oddelek: Novice / Obvestila | 2009 (2009) | R0K |
⊘ | NEKDO MI JE UKRADEL USSERNAME!!!!Oddelek: Slo-Tech | 1195 (951) | Tomi |
» | vprašanja..Oddelek: Slo-Tech | 1133 (917) | lordgreg |