Forum » Pomoč in nasveti » win2k problem
win2k problem
Pro2Type ::
Imam win2k + sp4 pa mi ko grem na internet, pa se mi normalno poveže prek isdn poj k pa hočem jit dol, oz se hočem disconetat mi pa ne gre. Sploh mi ne pokaže okna s statusam in pa poj da bi se disconectal. Pomaga sam če ga resetiram, ker drugače ne morem prekiniti povezave!!
Kaj naj naredim?
Kaj naj naredim?
Boki_ ::
To se jeba tudi pri mojem frendu, k ma isdn in w 2k. On pa se ne more niti conectat s klikom na dial-up. Mora najprej odpret IE, tako da mu potem pokaže okno za vpis gesla,... Za disconectat pa mu enkrat pokaže samodejno okno, ko zapre brskalnik, če pa mu okna ne pokaze, še enkrat zažene IE in še preden pokaže homepage, zapre IE, tako da mu pokaže tisto okno z gumboma Stay connected in disconect now.
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava inštaliranja windows 8Oddelek: Operacijski sistemi | 915 (760) | solatko |
⊘ | Pro Evolution Soccer 2009 problemOddelek: Igre | 1061 (988) | Rotaidal |
» | Kako dobiti podatke iz podrtega diskaOddelek: Strojna oprema | 1640 (1444) | Vanadium |
» | Prenosni in TV-out težave ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (961) | pviran3 |
» | Mirc v taskbaru (winxp)Oddelek: Operacijski sistemi | 1233 (1133) | nsignific |