» »

Anarchy Online - Shadowlands

Anarchy Online - Shadowlands

ALiEN ::

Hi!

Ker ima Slo-tech nazalost taksne mlecnozobce med uredniki novic ki izjavljajo:

"To ni novica ampak reklama --Tomi" bom objavil zadevo tukaj:

Težko pričakovan dodatek online igre Anarchy Online, ki jo večina uvršča prav na vrh vseh online iger, bo izšel danes! Shadowlands je požel obilico nagrad že pred samim izidom (Best Expansion Pack E3 2003) in resnično prinaša v igro povsem nove elemente. Površina že tako gromozanskega planeta Rubi-Ka se ja tako povečala še za 7 popolnoma novih raznolikih pokrajin, ki so naravnost fantastične! Da o novih zlodejih in predmetih sploh ne govorimo >:D!

Za vse ki igre Anarchy Online ne poznajo pa naj omenimo, da nimajo pojma kaj zamujajo :)) zato čimprej skok na povezavo.

Da pa lahko nekdo ureja novice na Slo-Tech-u in izjavi taksno bedarijo da je to reklama pa skoraj nemorem verjeti. VSE NOVICE NA SVETU SO REKLAMA! Ko govoris o navitem Duronu si naredil reklamo, ko govoris o novih ATI driverjih si naredil reklamo...Prosim ce zberete denar ta temu revezu kupite knjigo "Marketing for Dummies"...

krneki ::

Ja, špil je res hud. Igral sem ga leto in pol (2x lvl 200 characterja) in sem se ga končno odvadil (terapije pa to..)! Najbl pa 0wna k pobijaš l33t haXx0rje.

ALiEN ::

Hi!

Hja no lepo da slisim da tudi kdo iz SLO spila/je spilal. Jaz ga imam ze skoraj eno leto pa sem sele lvl60 engie :) No se znam kontrolirat pa potem nerabim terapij hehehe

A si res bil tolk zasvojen?

krneki ::

No sej če si lvl 60 v enem letu pol sploh ni panike in uživej naprej. Jest sem imel lvl 200 engineerja pa lvl 200 birokrata (pa še ene par drugih lvl 100 characterjev ne vrednih omembe). Na koncu sem vsaj iztržil 450$ za account. Mal preveč sm bil v tej igri morm priznat, terapije pa res nism rabu hehe. Aja bil sem tudi v skupini t.i. Professionals...sej pravm, mal preveč sm tole nabiju in sem kr zadovoln da sem nehu, ker moja narava je taka, da če se spravm v kšn MMORPG pol grem do daske.

Uporabnik ::

heh, jst sm bil sam beta tester... pol pa nism nabavu, tko al tako sm mel takrat preslab comp, itd.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mythos

Oddelek: Igre
422610 (1744) Meizu
»

MMORPG

Oddelek: Igre
333324 (2382) jlpktnst
»