» »

Anarchy Online

Anarchy Online

Uporabnik ::

Evo, pretakam si beta 4. Kdo je še kej tester?? zdej lahk povemo to tud na glas :)

no pa še za tiste ki to še ne vejo. anarchy online si lahk zastonj pretočite, in ga tudi špilate do končnega izida.

luni ::

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na to sem cakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal :)
Artificial Intelligentia

daj kaki link, jaz ne najdem kje si ga lahko pretocim.... sem iskal na anarchyonline.com pa funcom.com pa ni nix :'(:(
Artificial Intelligentia

eh pa to je samo za beta testerje... jaz sem se prijavil pa zgleda nisem bil sprejet :((
Artificial Intelligentia

torej sodelaval bodo lahko vsi, tisti ki do sedaj niso bili v beta bodo dobil cd-key po mailu. kako do keya še ne vem

dl-jate si pa kahk na naslednjih linkih

ftp://217.199.34.242/cd/AOBeta4.zip
ftp://funcom.online.no/pub/Funcom/AOBeta4.zip
http://garnaaldemo.planetinternet.be/fu...
http://www.4players.de/downloadinfo.php...
http://tiedostot.peliportti.net:8080/ga...

hmja brez CD keya je nekako brezveze ane :/
Artificial Intelligentia

keye, bi mogl dobit vsi ki so se prijavili za beta testerje že v ponedeljek, sam so najdl še cel kup bugov, tako da se pričakuje v petek patch in potem key-e. torej jutri ali enkrat naslednji teden.

evo, upam da ne bom dobil preveč negativnih točk :(( ampak vseen, tko je kot sm reku, tisti ki stese prijavil za beta testerje dobite cd-keye kmalu... je že official www.anarchy-online.com :)

sicer pa, kaj se ni noben prijavil al kaj???

ahac ::

Kaj je sploh to? :\

mmrpg

torej 3d igra za veliko ljudi, kao ulitma online (sam da ma ultima online veliko veliko boljšo vsebino), sicer pa sm mal prej napisu link.

danes sem dobil key... JUHEJ!

Uporabnik kako mislis zgodba dosti slabsa od UO? V sami UO zgodba ni imela niti najmanjsega pomena, docim menda v AO igra veliko vlogo.
Artificial Intelligentia

URG! tega je 600MB! s tem da se free beta zakljuci v ponedeljek... no thnx!
Artificial Intelligentia

no zgodba...

anarchy je experienca based, edino kar laho dalaš oz. moraš delat je to da pobijaš živalce... v ultimi si pa imel kar veliko število poklicev, pa tud če nikol nisi ubil česarkoli si bil kovač al karkol.

v anarchy se mi pa zdi da ko ekrat mal raziščeš teren, ki je zelo zanimiv in velik, in kovidiš vse spake... pa postane mal dolgcajt... po moje ne bo takšnega role playinga.

plus tega si težko predstavljam PvP v anarchy. ker fajti niso odvisni od pinga (za nekatere je pač to boljše) zgleda vse skup tako da tist ki je pač bolje natreneran zmaga...

uhm.... sej pa tako bi moralo bit, da zmaga tisti, ki je bolj natreniran... to je celoten smisel :)
Artificial Intelligentia

krneki ::

Ubistvu po prvih 6 urah igranja te zadeve morm rečt, da zadeva kr seka sam, k se mal preveč sesuva zdele na začetku k je beta. Pa mal me še mede tale njihova kamera v mejhnih prostorih.:D

urg tako laggaste igre se nisem videl... v treh dneh sem lahko igral kvecjemu par ur, probaval pa sem nonstop... skoz ven mece errorje da ne najde streznika

sux!
Artificial Intelligentia

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Planetside 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
16319400 (4604) oo7
»

Mythos

Oddelek: Igre