Forum » Elektrotehnika in elektronika » Tem EM25 + led driver
Tem EM25 + led driver
Hoden ::
Pozdravljeni,
zanima me ali kdo od vas ve na kakšnem principu deluje tem EM25? Ali obstaja LED napajalnik (24V), ki ga vežemo na tak zatemnjevalnik in deluje.
Hvala
zanima me ali kdo od vas ve na kakšnem principu deluje tem EM25? Ali obstaja LED napajalnik (24V), ki ga vežemo na tak zatemnjevalnik in deluje.
Hvala
starfotr ::
https://www.tem.si/wp-content/uploads/2...
Kakšen LED napajalnik? S konstantnim tokom ali napetostjo? Kakšna LED svetila?
Če piše, da dela z vsem živim, potem mora delat z vsem živim. Če ne dela, potem reklamacija.
Kakšen LED napajalnik? S konstantnim tokom ali napetostjo? Kakšna LED svetila?
Če piše, da dela z vsem živim, potem mora delat z vsem živim. Če ne dela, potem reklamacija.
Hoden ::
Gre za napajalnik s konstantno napetostjo. Temova navodila sem videl. Rad bi povezal primarno stran led driverja (230V) na TEM EM25 in na ta način reguliral linijsko svetilko, ki se sicer napaja z 24V (indata lab4).
tehnicni ::
EM25 je po domače rečeno vse v enem in ne rabiš ločenega napajalnika. Imaš dve vezavi in glede na kak porabnik maš, vežeš. Za bilokateri LED bi jaz dal filter zraven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava subwooferjaOddelek: Zvok in slika | 2964 (2622) | TheBlueOne |
» | Pomoč pri vezavi LED modulaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1880 (1628) | mirator |
» | Touch zatemnilno stikalo z daljincemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1591 (1037) | benibarle |
» | Novi adapter ima večji tokOddelek: Pomoč in nasveti | 1101 (858) | mujek |
» | Transformator 220V na 12V (enosmerni,10A)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13550 (5721) | krneki0001 |