» »

Prometni znak

Prometni znak

Uporabnik ::

Za pravnike (al pa še koga ki se spozna)...

Če ti postavjo prometni znak na tvojo parcelo, brez tvojega dovoljenja.. a ga takoj izpuliš, al jim napišeš, da naj ga odstranijo? Oziroma kateri zakon kej piše o tem.

undefined ::

Zahtevaj raje, da ti plačajo. :)

fRiK0 ::

Jap bolj pametno :)
Hvala

LP Tadej

DaNe ::

Zgleda, da niso fantje mel kam drugam znaka postavt ane. Tko da lahko pokličeš k pristojni službi(komunala,...) pa se pozanimaj kako je s tem. Jaz sem celo poletje delal na taki firmi in vem kako je če ti ena stara mama ali pa kdo drug najeda da noče da na njeni parceli postavljaš znak ki zasede v tleh še ne 30 cm2. Če ga pa nočete imet pa poklič pa ga bojo ven vrgli to res ni problem.

p.s. Znaki vsaj ponavadi služijo svojem namenu tako da se jaz nebi razburjal in bi pustil znak da stoji!
You'll never drink alone!

Uporabnik ::

Načeloma maš prav, vendar ti ne more vsak prdec jebat po parceli (zlest čez ograjo) in delat kar se mu sprdne, če ne drucga bi lahk vsaj vprašal.

Sicer pa majo zihr še kakšni "dobri" sosedje kej zravn...

gappee ::

Prov maš, Uporabnik, fight!;(

:)

||_^_|| ::

kakšen znak pa je?

sBOY ::

Jp vse je mogoče danes u naši PRAVNI državi,nej plačajo, al pa ga "odpihni" s parcele

flipflop ::

Verjetno mu je v štirih letih uspel kak napredek pr tem znaku, al misliš da še kr čaka nasvete?

stock ::

Ma pust ga flipflop, sej neve kaj hočš. :P

#000000 ::

Nima veze če je tema stara 4 leta, jest vam povem kriv je janša :D

Blum ::

Mogoče so pa prazniki "krivi". ;) 8-)

acookook ::

Za rojstni dan (100) iščem čim bolj pristen prometni znak. A DARS nudi najem? Naj vzemem omejitev 100 ali tista prečrtana 100ka? Ve kdo točno za cifre po kero se ta znak nahaja.
.

KAVINSKY ::

Greš do lokalne cestarske hiše pa ponudiš 6 pack v zameno za izposojo znaka. Komunalna podjetja tudi menda izposojajo, ampak menda dobiš samo Delo na cesti in podobna.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Parkiranje v Ljubljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6720335 (6567) acookook
»

Prometna nesreča-kdo je kriv (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6214044 (11018) next3steps
»

Policaj me je presenetu z milo kaznijo! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
839577 (7980) Popeye

Več podobnih tem