Forum » Loža » Omaka s feferoni
Omaka s feferoni
Apofis ::
Oj. Nabralo se je kar nekaj pekočih feferonov ter ena karolina riper :), pa razmišljam, da bi si naredu kako omakico...ma kdo kak preverjen čimbolj simpl recept, da bi zadevo spravu skupaj? hvala in lp
kjut ::
ena fajn nova preverjena stvar...sladk krompir, cicerika, arasidovo maslo, cebula, cesn, poper, sol po potrebi tudi ce nic in pa nekaj zelenega za boljso prebavljivost, spinaco, motovilc, brokoli pokuhas dodas vmes se pekoce, malo kisa in zmaga, pol urce dela!
copyright: slotech kulinarika xD
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kjut ()
P****, narobe sm se izrazu...omakica (kot dodatek) iz feferonov...sorry
Vseeno hvala za ta recept, si ga zacahnem
Vseeno hvala za ta recept, si ga zacahnem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Apofis ()
TheBlueOne ::
Sem pred casom kupil reaperje za prijatelja, ki dela "tisoc in eno" omako. Naredil je tinkturo v alkoholu, ampak zadeva ni uzitna. Dva sta poskusila in bila nekaj ur v agoniji. Eno je bila punca in je pojedla celotno zalogo jogurta, dovolj za druzino za cel teden. :)
KG-348 ::
ena fajn nova preverjena stvar...sladk krompir, cicerika, arasidovo maslo, cebula, cesn, poper, sol po potrebi tudi ce nic in pa nekaj zelenega za boljso prebavljivost, spinaco, motovilc, brokoli pokuhas dodas vmes se pekoce, malo kisa in zmaga, pol urce dela!
kaj to zmiksaš
TheBlueOne ::
Se končno spravu experimentirat...delu nekak po tem receptu http://www.customgrills.si/domaca-cili-...
s tem, da dodal par melancanov pa par navadnih paprik...sicer sm malo manj vse skp zmiksal tko, da zadeva zgleda skor kot kak ajvar, sm pa kuhal dlje in mi je (vsaj zame) ratala fantastično, pa še res simpl izvedba...edin bi moru feferončke vsaj malo razpeškat, pa čeprav se mi ne zdijo moteči...rahlo je tud zgubila na pekočnosti (v osnovi so bil feferoni kr strong) tko, da sm res zadovoljen...
s tem, da dodal par melancanov pa par navadnih paprik...sicer sm malo manj vse skp zmiksal tko, da zadeva zgleda skor kot kak ajvar, sm pa kuhal dlje in mi je (vsaj zame) ratala fantastično, pa še res simpl izvedba...edin bi moru feferončke vsaj malo razpeškat, pa čeprav se mi ne zdijo moteči...rahlo je tud zgubila na pekočnosti (v osnovi so bil feferoni kr strong) tko, da sm res zadovoljen...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubitelji pikantne hrane (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Loža | 253312 (37895) | FireSnake |
» | Vegeterjanski nasveti-recepti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13663 (4396) | c3p0 |
» | Pekoče omake - začimbeOddelek: Loža | 6519 (4945) | satyr |
» | Recepti in slike tega, kar so ustvarile vaše roke in domišljija :)Oddelek: Sedem umetnosti | 13947 (10038) | St@jler |
» | Jetamova mala šola kuhanjaOddelek: Loža | 5000 (4089) | Mercier |