» »

Najem avta v New Yorku

Najem avta v New Yorku

takanaka ::

Spoštovani, zanima me , kako rešujete plačilo cestnine in mostnin v New Yorku ?. Pri Advantage mi hočejo zaračunati 25 $ na dan za uporabo cestnin. Prosim za vsak komentar, ki mi bo koristil, hvala.

zee ::

Če je govora o NY City, se vprašaj, če res rabiš avtomobil pri vseh Uberjih in Lyftih. Kolikor so mi pravili sodelavci, ki so bili v NY City, so mostnine/takse za uporabo tunelov kar zasoljene in v nekje v rangu 25 $. Prav vsi so tudi rekli, da je promet tam grozen.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

SasoS ::

Pri Alamo dobiš E-ZPass oddajnik in se samo voziš čez hitre steze. Zaračunajo ti vsak dan uporabe nekaj dolarjev (dokler ne dosežeš max, mislim da je okoli $25, za celo najemno obdobje) + seveda porabljen znesek.

Gagatronix ::

Najemati avto je za NYC obupna ideja. Razen ce uzivas v stran metanju denarja za cestnine in mostnine in rad sedis v prometnih zamaskih.

jype ::

Podzemna in električni skiro. Na voljo so tudi javna električna kolesa.

buttcrack ::

Sem bil pozimi in je peš in tuba več kot dovolj, slloh za manhattan, brooklyn, newark pa že z vlakom... Največje zadovoljstvo mi je, da se ne rabim jebat do/iz LJ za šiht, kaj šele da bi se tu vozil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni počitnice =) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5223118 (9219) shadeX
»

Potovanje do Nordkappa

165616 (4946) miha1135899
»

Nizozemska testira satelitsko cestninjenje vseh cest (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
23144876 (38120) krneki0001
»

Cestninske postaje (strani: 1 2 )

696061 (4753) Thomas

Več podobnih tem