Forum » Loža » Kje se lahko kupi japonsko pivo Asahi oz. Kirin Ichiban
Kje se lahko kupi japonsko pivo Asahi oz. Kirin Ichiban
TheHusky ::
Iščem omenjeni Japonski pivi.
Asahi se je nedolgo nazaj še prodajal v eLeclerc ampak zadnje čase ga ni več, prodajalec pa je rekel da ne ve če še sploh bo.
Kirin Ichiban sem pil v Jap. restavraciji Sushimama, in ga sploh ne najdem izven restavracij.
Mogoče kakšna ideja?
Hvala.
Asahi se je nedolgo nazaj še prodajal v eLeclerc ampak zadnje čase ga ni več, prodajalec pa je rekel da ne ve če še sploh bo.
Kirin Ichiban sem pil v Jap. restavraciji Sushimama, in ga sploh ne najdem izven restavracij.
Mogoče kakšna ideja?
Hvala.
- poskusil klonirati: TheHusky ()
Groot ::
sebash ::
Japonska. Konc marca bom tam, ga pil in se spomnil tega posta. Lani bil v Osaki in bil na mini oktoberfestu
Japonska. Konc marca bom tam, ga pil in se spomnil tega posta. Lani bil v Osaki in bil na mini oktoberfestu
Take me with you, senpai.
Že prvi zadetki na Google ti najdejo kar iščeš Asahi in Kirin oboje v trgovini Svilna pot, ki ima trgovini v centru (Trubarjeva) in v BTC
Kaj izkušenj s to trgovino? Sicer pa v opisu trgovin ne zveni kot da bi prodajali piva tam?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheHusky ()
Gagatronix ::
Svilna pot je cisto solidna trgovina, je pa res da je tista v BTC-ju vecja in ima na voljo vec produktov.
nanoM4TERIAL ::
Kirin je izredno popularno na Japonskem, tele k trenirajo ta šport k js Japonci, jih je dosti, dobesedno spemajo non stop to Kirin pivo, pijačo whatever je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihajajo sistemski čipi z vgrajenim modemom 5G (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 15590 (13652) | dronyx |
» | Kuhalnik riža, izkušnjeOddelek: Loža | 9892 (8128) | ttommy |
» | Kateri telefon kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2744 (2355) | Dimnik |
» | Huawei Honor 6Oddelek: Mobilne tehnologije | 4051 (3077) | strajnarR |
» | Twitter uvaja ciljane reklameOddelek: Novice / Zasebnost | 9835 (8040) | blackbfm |