Forum » Slo-Tech » NEEEEEEE!!!!!
NEEEEEEE!!!!!
Caboose ::
Ne... samo tega ne... Slo-tech je edina PAMETNA slovenska stran na kateri lahko nadebuden slovenc ostane "in touch" z tehnologijo na neboleč (nepreveden) način komunikacije. Če boste zaprli slo tech boste s tem odtrgali dobršenj kos slovenskega računalniškega osveščenja....
Ni mi mar koliko novičk bo na strani v enem dnevu in kolko člankov bo na teden! Naj ostane ažurna samo na 1-2 tedna !!! SAMO DA OSTANE !!!!!!!!!
Ni mi mar koliko novičk bo na strani v enem dnevu in kolko člankov bo na teden! Naj ostane ažurna samo na 1-2 tedna !!! SAMO DA OSTANE !!!!!!!!!
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Caboose ::
ja ja sej vem....to je pa moj 1april...
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Dalmatinc ::
Ganja se je nategnu.............no sej mal sem tud jst cviknal pol sem pa na kolendar pogledal
OZZY ::
Lepo Je videti, da je toliko ljudem slo-tech prirasel k srcu. Jez se tud sem prištevam. Upam, da v bodoče ne bojo ven prihajal z takimi neslanimi šalami in folk strašil.
Long live slo-tech.
Long live slo-tech.
element ::
Hja, jest sm bil tud mal presran, čeprav sm vedu za datum, sam je blo vse odlično izpelano... Slo-Tech never dies...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | izliv žolča černega.Oddelek: Slo-Tech | 1606 (1064) | Caboose |
» | 2 leti na forumuOddelek: Loža | 1755 (1152) | Yohan del Sud |
⊘ | WOLF (RTCW) vsak dan ob 22.00 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 8126 (5590) | Enzo77 |
» | Dolga imena nekaterih forumašev! (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 2970 (2438) | blue96 |
⊘ | SLO-TECH PORTOROZ 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9416 (7291) | FlipeR |