Forum » Igre » Metro 2039
Metro 2039
bm1973 ::
Saj je igrica, zakaj bi bilo realistično?
Pač design choice...
Pač design choice...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Seljak ::
...za to, ker jo tržijo kot grafično izjemno napredno in fotorealistično igro.
Meni nič od tega ne deluje fotorealistično. Naj si pogledajo drugod kako zgleda fotorealistična grafika (BodyCam).
Saj ne rečem, da je(bo) ta Metro 2039 slaba igra, daleč od tega. Pač narejena je grafično tako zahtevno, da vseh teh grafičnih bonbončkov, ki jih igra ponuja večina sistemov ne bo pogoltala. Enakega mnenja sem za igro Cyberpunk. Te igre so po izgledu preveč "risankaste", čeprav jih tržijo čisto drugače(zavajajoče).
Meni nič od tega ne deluje fotorealistično. Naj si pogledajo drugod kako zgleda fotorealistična grafika (BodyCam).
Saj ne rečem, da je(bo) ta Metro 2039 slaba igra, daleč od tega. Pač narejena je grafično tako zahtevno, da vseh teh grafičnih bonbončkov, ki jih igra ponuja večina sistemov ne bo pogoltala. Enakega mnenja sem za igro Cyberpunk. Te igre so po izgledu preveč "risankaste", čeprav jih tržijo čisto drugače(zavajajoče).
Jezus ::
...za to, ker jo tržijo kot grafično izjemno napredno in fotorealistično igro.
Bodycam so slikali pravo okolico za Metro bi bilo to zelo težko. Saj je fantazijska igra nič narobe če je podoba taka kot je.
Seljak ::
Sploh ni to, kar ti opisuješ. Tudi v igri Metro 2039 so skenirali objekte kot so stavbe, dele metrojev, le vojaške in druge geopolitične "tajne" stavbe niso smeli.
Razlike so drugje in sicer v uporabi imajo super trik(tehnologijo Lumen),za dinamično globalno osvetlitev v realnem času, ki poskrbi,da se svetloba naravno odbija od površin,ter teksture tal,sten,stropov imajo dodelane do potankosti, kar samo dokazuje, da dajo dosti na realističen izgled in zvok okolice. Skratka, vem, da sta to dve različni igri, ampak, vsak si želi, da bi bila igra po izgledu fotorealistična(razen dveh ali treh izjem) in da je sama igra grafično prebavljiva.
Seveda nič ni hudega, da je igra takšna kot je, samo lahko bi bila boljša, manj risankasta, pa bi bila morda še bolj postapokaliptična.
Razlike so drugje in sicer v uporabi imajo super trik(tehnologijo Lumen),za dinamično globalno osvetlitev v realnem času, ki poskrbi,da se svetloba naravno odbija od površin,ter teksture tal,sten,stropov imajo dodelane do potankosti, kar samo dokazuje, da dajo dosti na realističen izgled in zvok okolice. Skratka, vem, da sta to dve različni igri, ampak, vsak si želi, da bi bila igra po izgledu fotorealistična(razen dveh ali treh izjem) in da je sama igra grafično prebavljiva.
Seveda nič ni hudega, da je igra takšna kot je, samo lahko bi bila boljša, manj risankasta, pa bi bila morda še bolj postapokaliptična.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 172955 (57033) | oo7 |
| » | Metro 2033 - FilmOddelek: Sedem umetnosti | 2973 (1946) | oo7 |
| » | Metro 2033 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26102 (9283) | oo7 |
| » | Arktika.1 [Nova igra razvijalcev 4A Games(Metro 2033 - Last Light)]Oddelek: Igre | 2117 (1457) | Berserker |
| » | Metro: Last Light (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 20486 (15959) | [D]emon |