Forum » Omrežja in internet » SMC router problem
SMC router problem
vise ::
Imam SMC router in mi vse lepo dela. problem pa se pojavi da ce imam priklopljen Emule mi po parih urah router zmrzne in ga edino spravi k delovanju ce izklopiš elektriko iz njega in daš nazaj. Kaj je narobe!?!?
Tiger ::
Imaš najnovejši firmware? http://www.smc-europe.com
Ali uporabljaš navadni emule ali kakšnega od agresivnih modov emule?
V nastavitvah emule moraš imeti max connections = 500, max. new connections / 5 secs. = 20, to so default nastavitve navadne emule, ki delujejo, nekateri routerji ne podpirajo preveč povezav naenkrat.
Pod routerjevo opcijo Virtual Server pa port 4662 preusmeriš na lan ip tvojega računalnika.
Ali uporabljaš navadni emule ali kakšnega od agresivnih modov emule?
V nastavitvah emule moraš imeti max connections = 500, max. new connections / 5 secs. = 20, to so default nastavitve navadne emule, ki delujejo, nekateri routerji ne podpirajo preveč povezav naenkrat.
Pod routerjevo opcijo Virtual Server pa port 4662 preusmeriš na lan ip tvojega računalnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne "najdem" routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1272 (1224) | masterpsi |
⊘ | Pomoc pri nastavitvi routerja za eMule ...Oddelek: Omrežja in internet | 2038 (1830) | CaqKa |
» | Router mi štekne...Oddelek: Omrežja in internet | 1674 (1438) | strle12 |
» | Router SMC7004ABR V.2, vaše mnenje?Oddelek: Kaj kupiti | 1249 (1120) | Witboy |
» | WLAN - spredi, zadiOddelek: Strojna oprema | 1161 (1091) | ~Panter~ |