Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri Facebooku / Hotmail.
Pomoč pri Facebooku / Hotmail.
Gama ::
Živjo, mogoče ima nekdo kakšen nasvet pri tej zadevi.
Cca. 10 let nazaj sem registriral facebook in hotmail [xxx@hotmail.com]
Pred kratkim sem oglaševal na facebooku nek gaming material ki naj bi bil copyright, in zato je facebook moj račun 'disablal' in zahteval kopijo Osebne Izkaznice da potrdi identiteto.
Vse lepo in prav, ampak ta odgovor o identiteti naj bi prišel na hotmail [xxx@hotmail.com] do katerega pa ne poznam več gesla in microsoft ga ne povrne čeprav je moja identita znana in je vse registrerano pod mojim imenom.
1) Facebook pošlje odgovor in nadaljne korake na xxx@hotmail.com
2) Na xxx@hotmail.com nisem dostopal že 10 let in nimam gesla.
Kaj narediti?
Probam nek drugi hotmail, ki je bil uporabljen kot recover za xxx@hotmail.com - tam imam geslo, ampak me microsoft ne pusti notri zarad varnostnih razlogov.
Cca. 10 let nazaj sem registriral facebook in hotmail [xxx@hotmail.com]
Pred kratkim sem oglaševal na facebooku nek gaming material ki naj bi bil copyright, in zato je facebook moj račun 'disablal' in zahteval kopijo Osebne Izkaznice da potrdi identiteto.
Vse lepo in prav, ampak ta odgovor o identiteti naj bi prišel na hotmail [xxx@hotmail.com] do katerega pa ne poznam več gesla in microsoft ga ne povrne čeprav je moja identita znana in je vse registrerano pod mojim imenom.
1) Facebook pošlje odgovor in nadaljne korake na xxx@hotmail.com
2) Na xxx@hotmail.com nisem dostopal že 10 let in nimam gesla.
Kaj narediti?
Probam nek drugi hotmail, ki je bil uporabljen kot recover za xxx@hotmail.com - tam imam geslo, ampak me microsoft ne pusti notri zarad varnostnih razlogov.
DeeCoy ::
Kaj pričakuješ od nas? Da ti bo nekdo v zs poslal password?
Pač če nič ne dela, nimaš shranjenega gesla, nimaš možnosti obnovitve gesla, potem narediš na novo.
Pač če nič ne dela, nimaš shranjenega gesla, nimaš možnosti obnovitve gesla, potem narediš na novo.
Gama ::
Račun xxx@hotmail.com se je očitno zbrisal po 5ih letih, in nekdo drug ga je registriral takrat.
Imam gesla od vsega, razen to da xxx@hotmail.com ne obstaja več oziramo sem zdaj ugotovil da ga je nekdo drug registriral takrat, in ta oseba tudi ni dosegljiva več na tem mailu.
Imam gesla od vsega, razen to da xxx@hotmail.com ne obstaja več oziramo sem zdaj ugotovil da ga je nekdo drug registriral takrat, in ta oseba tudi ni dosegljiva več na tem mailu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spamerji se z botnetov selijo na legitimne, a kompromitirane računeOddelek: Novice / Varnost | 5096 (3930) | Iatromantis |
» | Google račun z mojim Hotmail naslovomOddelek: Omrežja in internet | 1690 (1567) | naKljuchni |
» | MSN friends! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5590 (2531) | Dekinio |
» | e-mail na nokiji 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 1772 (1694) | divx man |
» | e-mail z virusom...od kod?Oddelek: Omrežja in internet | 1885 (1630) | SubOrbit |