Forum » Omrežja in internet » spletno delo od doma
spletno delo od doma
anika87 ::
Zdravo,
zanima me kakšne izkušnje imate z delom preko spleta. Ker ne spremljam toliko po internetu tega, me zanima ali mi lahko priporočate ali imamo v Sloveniji kakšna podjetja, ki ponujajo kakšno honorarno delo, da bi lahko delala od doma. Ali poznate kakšne tuja podjetja, ki so zaupanja vredna?
Zanima me delo, da bi lahko od doma delala, da bi vnašala kakšne podatke recimo...
Hvala :)
zanima me kakšne izkušnje imate z delom preko spleta. Ker ne spremljam toliko po internetu tega, me zanima ali mi lahko priporočate ali imamo v Sloveniji kakšna podjetja, ki ponujajo kakšno honorarno delo, da bi lahko delala od doma. Ali poznate kakšne tuja podjetja, ki so zaupanja vredna?
Zanima me delo, da bi lahko od doma delala, da bi vnašala kakšne podatke recimo...
Hvala :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anketa o plačah v IT industriji (2019)Oddelek: Programiranje | 12001 (9787) | Mavrik |
» | Kje dobiti študente za delo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11511 (7999) | zuz3k |
» | Vpliv zakona o uravnoteženih javnih financah na študentsko delo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14248 (12867) | pirlo |
» | Za programerje, ki so zaposleni v podjetjuOddelek: Programiranje | 5924 (4455) | WarpedGone |
» | Študentsko delo - programiranje od domaOddelek: Loža | 4591 (3835) | Simko |