» »

Popravilo grafičnih karic 1070

Popravilo grafičnih karic 1070

eddye ::

Na mojem mining rigu mi je uspelo skuriti 4x Nvidia 1070. Problem je nastal na poceni kitajskem napajalniku, kjer mi scvrlo konektor za napajanje pci-e vodila. Masa in 12v sta prišla skupaj. Posledica je, da karice ne delajo več, oz. vse štiri kartice, ob zagonu računalnika, javijo napako "Please power down and connect the pcie power cables". Na karticah prav tako gori ledica za opozarjanje napake pri napajanju.

Ali obstaja kako podjetje, ki bi se ukvarja z popravljanjem kartic?

mat xxl ::

To lahko vsak boljši elektronik pogleda, če imajo kartico kako zaščito, potem je odletelo to in ti bo večina elektronikov, ki popravlja recimo matične plošče znala pomagati, če pa tega ni, pa bodo probali, samo če je šlo po sistemskih čipih, bo težka. Brez probati pa tako ali tako ne veš nič.

Han ::

Npr. vzpon.com.

DeeCoy ::

Verjetno je odletela kaka varovalka, ali pa kak filter - "varovalk" na glavni pcie napajalni liniji. Če ni prišlo do kake prenapetosti s strani napajanja pol je verjetno rešljivo.. Verjetno imajo vse isto napako, tako da vsako pošlješ h svojemu elektroniku, en bo že rešu, potem mu prineseš še ostale :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

popravilo napajalnika za namizni PC

Oddelek: Strojna oprema
192343 (1691) Ikspe
»

Heker preko spletne strani onemogočil preko 100 vozil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
5512246 (10546) BaToCarx
»

Napajalnik lc 6550 h je eksplodiral

Oddelek: Pomoč in nasveti
294023 (3084) nokia6310
»

tagan spustu dim

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
453116 (2218) Pyr0Beast
»

Abit NF7 ne kaže znakov življenja - kaj mi je storiti?

Oddelek: Pomoč in nasveti
301399 (1131) ShowDown

Več podobnih tem