Forum » Kaj kupiti » Flop, d.o.o.
Flop, d.o.o.
McHusch ::
Torej, postavljen sem pred dejstvo, da moram nujno kupiti določeno matično ploščo. Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje s firmo Flop, d.o.o. iz Velenja, glede na to, da mi je ime popolnoma neznano. So vredni zaupanja in garancija in to ...
Prosim, da se vzdržite pripomb in sodb o ostalih računalniških trgovinah. Zanima me IZKLJUČNO, ali ima kdo kakšne izkušnje z dotično firmo.
Prosim, da se vzdržite pripomb in sodb o ostalih računalniških trgovinah. Zanima me IZKLJUČNO, ali ima kdo kakšne izkušnje z dotično firmo.
flipflop ::
Notri sem že bil,kupil pa še nisem ničesar. Sam od fimexa se stran drži,pa ne bi smelo biti težav.
mihec87 ::
Notr kupujem pa sm full zadovoln do zdej so mi se vedno pomagal 100%.Pa svetoval pa ce kere robe nima jo nasledn dan dobis.Garancijo tut ne komplicira men je router strela skurla pa sn ga prnesu u trgovino pa sn v teku enga tedna dobil drugega.A ste iz velenja vi ki to sprasujete.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung 840 neodziven po bsod-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1620 (1011) | Eventus S |
» | računalnik se ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 591 (493) | barocco |
» | need helpOddelek: Strojna oprema | 735 (735) | dyenk |
» | Lite on CDRW - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1921 (1428) | jest10 |
» | Cenik izdelave spletnih strani (KLIK)Oddelek: Izdelava spletišč | 2127 (1487) | kivi113 |