Forum » Pomoč in nasveti » Revolut tujina
Revolut tujina
Anubis92 ::
Srečno,
že nekaj časa imam kartico spletne banke Revolut in z njo sem tudi že kupoval preko interneta. Sedaj pa me zanima ali ima kdo izkušnje, da je nanjo položil večjo količino denarja in z njo potoval v tujino. Namreč Revolut nudi res ugoden menjalni tečaj. Skrbi me predvsem to, da ne vem ali je denar na teh karticah dovolj "varen". Gre pa se za res večjo količino denarja, ki je namenjena počitnicam...
že nekaj časa imam kartico spletne banke Revolut in z njo sem tudi že kupoval preko interneta. Sedaj pa me zanima ali ima kdo izkušnje, da je nanjo položil večjo količino denarja in z njo potoval v tujino. Namreč Revolut nudi res ugoden menjalni tečaj. Skrbi me predvsem to, da ne vem ali je denar na teh karticah dovolj "varen". Gre pa se za res večjo količino denarja, ki je namenjena počitnicam...
Killermode ::
Turčija, Srbija, Romunija . Dvigoval denar samo 1x v Turčiji in 1x v Romuniji.
Ostalo plačevanje vedno BP.
Je pa tudi malo odvisno od države ter kraja, ki ga obiskuješ za počitnice.
Namreč nekatere države imajo veliko raje denar kot kartice.
PS: "Večja" količina denarja je tako relativen pojem. Za nekatere je to 1000€ za nekatere pa par 10000€.
Ostalo plačevanje vedno BP.
Je pa tudi malo odvisno od države ter kraja, ki ga obiskuješ za počitnice.
Namreč nekatere države imajo veliko raje denar kot kartice.
PS: "Večja" količina denarja je tako relativen pojem. Za nekatere je to 1000€ za nekatere pa par 10000€.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Killermode ()
Mare2 ::
Lokacija je Škotska. Sem bolj skromen gre se za par tisoč €...
Pomisli na hekerje. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Killermode ::
Najbolše da se odločiš, da na dopust ne greš. Namreč obstajajo tveganja, da te okradejo vsega kar imaš
ngc2392 ::
ne vem, vso kontrolo imaš na telefonu. ko je ne rabiš, izklopi oz vklopi vse varnostne opcije (tudi lokacijsko) in si miren. dokler ti ne ukradejo tudi telefona :)
United We Stand, Divided We Fall
Anubis92 ::
Ubistvu, verjetno nisem dobro opisal situacije. Ne skrbi me, da bi mi kdo ukradel denar, bolj me skrbi ali je Revolut LEGIT zadeva, ali deluje tako kot mora, če ima kdo več izkušenj z njimi...
infiniteLoop ::
Revolut je legit z vec letnim "track recordom". Ne skrbi.
None of us is as dumb as all of us.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najem avtomobila v tujini in kreditna karticaOddelek: Na cesti | 11081 (1907) | Tidule |
» | Neprijavljen račun v tujini - kako se izogniti težavam s Fursom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14684 (8791) | UganiKdo |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 115526 (43447) | Andro457 |
» | Prijava računov iz tujine - LeupayOddelek: Loža | 9813 (7422) | jype |