Forum » Pomoč in nasveti » Sesuvanje računalnika
Sesuvanje računalnika
Marko84 ::
A je možno, da se ti računalnik sesuva zaradi procesorja? Namreč opazil sem pregrevanje (po povišani jakosti zvoka), ko pa sem pogledal na procesor sem opazil vsa hladilna jedra zapacana. Ne vem ali bi bilo to ali napajalnik mogoče. Ampak glede na to da imam računalnik v vroči sobi, trenutno na drugi lokaciji, temperatura nekje 30C, sem razmišljal kaj je glavni vzrok za sesuvanje. Izkušnje?
Han ::
Kateri procesor, kateri hladilnik, kateri napajalnik, kaj pravi HWMonitor glede temperatur...???
https://www.cpuid.com/softwares/hwmonit...
https://www.cpuid.com/softwares/hwmonit...
Xserces ::
Če so temperature visoke je to zelo verjetn razlog. Potegni dol kar ti je nalimal Han in poročaj. In pa spihaj reže na hladilniku oziroma spihaj cel računalnik. Pa ne s sesalcem ker lahko kej skuris ker je statika. Kompresor ali pa zrak v piksnah.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Marko84 ::
Čudno ker napajalnik je dokaj nov, ampak temperatura 30C v prostoru ga je zjebala očitno. sej dela, ampak ful je postal glasen, tako dela res če ga obremenim v ekstremnih pogojih, da bi bil tako glasen, pa še takrat je to bolj poredko. Je neki v zvezi s temperaturo. Ne vem pa ali je to zvok ventilatorja na procesorju ali napajalniku. Bom pa vsekakor spucal pa čekiral, itak pa kmalu menjam prostor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmrzovanje starejšega desktopa, za HW in SW profijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (848) | hojnikb |
» | računalnik se kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 3047 (2149) | sixis4 |
» | Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7199 (5145) | GTX970 |
» | Nakup novega procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 2056 (1692) | technolog |
» | Rač. med igranjem igre ugasne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1833 (1349) | teddy81 |