Forum » Loža » Kako preveriti delovanje detektorja ponarejenih bankovcev?
Kako preveriti delovanje detektorja ponarejenih bankovcev?
Malcolm_Y ::
Z izdajo novih bankovcev za 100 in 200 evrov bo treba posodobiti detektorje in padlo mi je na pamet - kako lahko preverim, če detektor dejansko deluje? Ponarejeni bankovci mi namreč ne ležijo ravno naokrog, da bi testiral. Torej slepo verjamem, da bo nekoč detektor dejansko zapiskal, ko naleti na ponarejenega stotaka?
The Player ::
Jaz imam slabe izkušnje z detektorji za denar, ker so zelo nezanesljivi. V službi se mi je večkrat zgodilo, da mi je javil napako, da je bankovec ponarejen, ko pa sem ga še enkrat not vstavil, pa je javil, da je ok. Kaj sedaj? Je ponarejen al ne?
Najbolj ziher je še zmeraj UV lučka s katerim preveriš, če je bankovec pravi (pokazati ti mora motiv, ki na navadni svetlobi ni viden).
Najbolj ziher je še zmeraj UV lučka s katerim preveriš, če je bankovec pravi (pokazati ti mora motiv, ki na navadni svetlobi ni viden).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mercator - nakup vžigalnikaOddelek: Loža | 6933 (5193) | dottor |
» | Menjava gotovineOddelek: Loža | 6620 (4901) | 111111111111 |
» | Originalnost bankovca (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10770 (9094) | Martin Krpan |
» | Kaj naredit s ponarejenim 20€ bankovcem?Oddelek: Loža | 8844 (6178) | Keyser Soze |
» | Upravičenost zavračanja evrovOddelek: Loža | 2266 (1757) | zee |