Forum » Mobilne tehnologije » Kako preprečiti, da se aplikacija ugasne ko pritisneš home button na iphonu
Kako preprečiti, da se aplikacija ugasne ko pritisneš home button na iphonu
kirtap ::
Pozdravljeni,
imam en zanimiv primer in sicer imam težavo, ko otroku dam za igrat kakšno igrico, ter po nesreči stisne home button in se tako posledično app zapre, tako me zanima ali obstaja kakšen trik, kjer lahko zakleneš aplikacijo in jo še naprej uporabljaš (se pravi da se zaznavajo pritiski na zaslonu), ob pritisku home buttna pa se ta aplikacija ne zapre (sem že iskal razne opcije na spletu in nisem našel rešitve, tako upam da je tukaj kakšen mojster za to). Imam pa iphone 8.
Hvala
imam en zanimiv primer in sicer imam težavo, ko otroku dam za igrat kakšno igrico, ter po nesreči stisne home button in se tako posledično app zapre, tako me zanima ali obstaja kakšen trik, kjer lahko zakleneš aplikacijo in jo še naprej uporabljaš (se pravi da se zaznavajo pritiski na zaslonu), ob pritisku home buttna pa se ta aplikacija ne zapre (sem že iskal razne opcije na spletu in nisem našel rešitve, tako upam da je tukaj kakšen mojster za to). Imam pa iphone 8.
Hvala
s1ck ::
Settings - General - Accessibility - Guided Access
Tukaj lahko app "zaklenis" s trikratnim klikom na gumb home, odkleni se s passcode.
Tukaj lahko app "zaklenis" s trikratnim klikom na gumb home, odkleni se s passcode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametno stanovanje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 497143 (679) | roki11 |
» | Kompatibilni daljinec za garazna vrataOddelek: Loža | 13574 (1440) | c3p0 |
» | Smart Home KitOddelek: Kaj kupiti | 2390 (1017) | theanswer3 |
» | [Android] Kako končati program?Oddelek: Programiranje | 1520 (1118) | MrStein |
» | Galaxy S5 se prodaja slabo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17619 (13480) | Nummy |