Forum » Pomoč in nasveti » skrbniška orodja - upravljanje diskov vprašanje
skrbniška orodja - upravljanje diskov vprašanje
tropinovec ::
eno fazansko vprašanje!
po dolgem času sem formatiral disk /win XP) pa me zanima če je to OK kar piše v computer management - upravljanje diskov...
namreč, imam dve particiji C in E.
sistem je na E particiji!!
če pogledam na upravljanje diskov piše, da je na particiji C sistem , particijo E pa omenja kot zagonsko ?
računalnik sicer dela brez problema, ali je to kar piše OK in sem lahko brez skrbi ali pa moram kaj postoriti??
p.s. tudi na partition magic 8.0 piše, da je C ACTIVE , E particija pa NONE..
po dolgem času sem formatiral disk /win XP) pa me zanima če je to OK kar piše v computer management - upravljanje diskov...
namreč, imam dve particiji C in E.
sistem je na E particiji!!
če pogledam na upravljanje diskov piše, da je na particiji C sistem , particijo E pa omenja kot zagonsko ?
računalnik sicer dela brez problema, ali je to kar piše OK in sem lahko brez skrbi ali pa moram kaj postoriti??
p.s. tudi na partition magic 8.0 piše, da je C ACTIVE , E particija pa NONE..
- spremenil: tropinovec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba podatkov uTorrent Win10: SSD, i7Oddelek: Programska oprema | 3859 (3011) | Wakiii |
» | Združitev particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3135 (2771) | MIHAc27 |
» | PODATKI SO ŠLI z diskaOddelek: Programska oprema | 2635 (2178) | amigo_no1 |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2907 (1963) | izi12 |
» | sprememba črke imena particijeOddelek: Programska oprema | 1328 (1265) | Mavrik |