Forum » Pomoč in nasveti » eden cuden problem z modemom-DELA OZ NE DELA
eden cuden problem z modemom-DELA OZ NE DELA
borutz ::
zdravo
mi lahko prosim nekdo razlozi ta problem:
imam racunalnik z modemom US ROBOTICS 56 INT
zakaj lahko doma pri sebi grem na internet deluje vse normalno,pri teti cigar njen je ta racunalnik pa ne morem.klice ze,pa piska ko pa bi moralo napisati preverjanje u/p pa se vedno pise klicanje.nato spet zacne piskat 2-3 nato prekine linijo.pod podrobnostmi napise da ni mogel vzpostaviti veze z racunalnikom ki ga klice oz da se rac ne odziva katerega klicem.
sem probal in z voljo in siol pa nic.
je mogoce kaj narobe s tem da linija ne omogoca tonskega izbiranja??? ampak samo pulzno.
je problem v tel.liniji??
za kakrsen koli nasvet se najlepse zahvaljujem
hvala
mi lahko prosim nekdo razlozi ta problem:
imam racunalnik z modemom US ROBOTICS 56 INT
zakaj lahko doma pri sebi grem na internet deluje vse normalno,pri teti cigar njen je ta racunalnik pa ne morem.klice ze,pa piska ko pa bi moralo napisati preverjanje u/p pa se vedno pise klicanje.nato spet zacne piskat 2-3 nato prekine linijo.pod podrobnostmi napise da ni mogel vzpostaviti veze z racunalnikom ki ga klice oz da se rac ne odziva katerega klicem.
sem probal in z voljo in siol pa nic.
je mogoce kaj narobe s tem da linija ne omogoca tonskega izbiranja??? ampak samo pulzno.
je problem v tel.liniji??
za kakrsen koli nasvet se najlepse zahvaljujem
hvala
Raw ::
Lahko je slaba linija. Poiskusi klicati pulzno, pa mogoce pred klicno stevilko dodaj se kaksno vejico (',') - vejica povzroci, da pred klicanjem modem se malo pocaka, preden zacne 'vrteti' stevilke.
.raw
.raw
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5xPSTN na SIOL ali T-2 telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 1902 (1767) | Chessman |
» | Analogni telefon na razvezanemu dostopu ne delaOddelek: Omrežja in internet | 3539 (3464) | Chessman |
» | Težave pri vzpostavitni klicne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1258 (1196) | Stajerc |
» | zakaj dial-up ne dela na drugi tel. liniji !?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1682 (1371) | Duhec |
» | Modem ne dela!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (1628) | KamikazA |