» »

Red Faction Evolution

Red Faction Evolution

oo7 ::

It looks like THQ Nordic will reveal a new Red Faction for PS4, Xbox One, and PC next month at E3. More specifically, it appears the publisher is gearing up to announce Red Faction Evolution, which sounds like a brand-new installment in the series from yesteryear, and from the name "Evolution," sounds like it will take the series in a new direction. News of the new Red Faction comes courtesy of a new leak from Nvidia, who listed the game as a title that is supported by Ansel. In other words, where many leaks come from dubious sources, this is more or less a confirmation let out of the bag early.

https://comicbook.com/gaming/2019/05/29...

Zaenkrat gre za govorice. Men je še vedno tista z leta 2001 najboljša red faction igra.

opeter ::

Hmm ... zanimiva novica. Meni je bil prvi RF tudi zelo ljub. Ene 2-3x sem ga preigral. Dvojka je bila sicer bolj za konzolno publiko, a še vendo v redu za enkratno preigranje.

Trojka Guerilla in pa štirka v obliki Armageddon pa sta bila bolj tak-tak.
Trojko sem sicer preigral na PS3, Armageddon pa preizkusil v demo obliki, ampak name nista pustila večjega vtisa. Pač nekdanji THQ je v tistem času vstopil na vagon trenda "Gears of War" in tretjeosebnih streljačin in to je to.

THQ Nordic je pred kratkim sicer izdal remastered varianto trojke (Red Faction: Guerrilla Guerrilla Re-Mars-tered).

Aja, pa serija je imela še en odvrtek v obliki streljaške mini igre Red Faction: Battlegrounds.
Takrat sem ga preigral na PS3. Kar v redu zadeva za kratkočasenje. ;)

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Izi ::

To se pa spomnim. Je je bila ena boljših streljačin iz začetka tega tisočletja.
Na Marsu smo se borili na strani izkoriščanih rudarjev proti zlobni rudarski korporaciji...

MIHAc27 ::

Tudi meni so ostale v spominu predvsem zaradi fizike. Še danes je malo streljačin, ki ima vsaj pol toliko stvari, ki jih lahko poškoduješ/raztreliš.

Po pravici sem bil skoraj razočaran, ker sem pričakoval potem podobno v več igrah, pa se nekako ni obneslo (beri: avtorji so preleni. Važno da so eksplozije, to da z bazuko že kakega avtomobila ali soda ne moreš v zrak vrečt pa nikogar ne moti.....)

oo7 ::

Ja razstrelil si lahko skoraj vse. Če pa kakšnih železnih vrat nisi mogel odpreti si pa kar zdraven vrat z rastrelivom naredil luknjo :)

MIHAc27 ::

Pol imaš pa npr. Fallout kjer imaš celo mini nuke...ki ne poškoduje okolice, verjetno ima sam kako gamma radijacijo...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Faction: Guerrilla

Oddelek: Igre
172321 (893) oo7
»

Adijo THQ

122047 (1499) RejZoR
»

THQ Humble bundle samo za Okna, z DRM, a prodaja se izvrstno (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
8921057 (17629) nekikr
»

Katere FPS igre ste že preigrali?

163476 (3059) guest #44
»

bo Red Faction res bolši od Half-Life?

191452 (1202) _fim_

Več podobnih tem