Forum » Loža » Subvencionirano delno plačilo prispevkov kljub zaprtju s.p.-ja?
Subvencionirano delno plačilo prispevkov kljub zaprtju s.p.-ja?
kintejdop ::
Pred manj kot 1 letom sem imel za pol leta (prvič) odprt s.p. Zaradi spleta okoliščin sem ga zaprl. Sedaj bi ga spet odprl ampak seveda uradno nisem več upravičen do delnega subvenciniranega plačila prispevkov. Zanima me ali obstaja kakšna možnost, na prošnjo, da bi se mi kljub zaprtju ob ponovnem odprtju s.p. subvencioniralo prispevke? Če bi se mi subvencioniralo, bi pol leta plačeval še 250€, naslednje leto pa okoli 300€. Če mi ne uspe, bi moral plačevati polno ceno kar znese 370€, kar mi je preveč. Imam nekaj prihrankov ampak če bi moral plačevati skoraj 400€, bo zelo težka. Obstaja kakšna možnost, da bi izkoristi "neporabljeno" subvencijo? Je komu to že uspelo? Dejansko sem bi nekoliko tudi zaveden s strani ene izmed uslužbenk ampak to verjetno tako ničesar ne spremeni.
koyotee ::
Pa kaj ti bo s.p. če nimaš niti za prispevke???
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Ja rad bi mel odprtega vsaj kakšno leto, če mi bo en posel ratal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kintejdop ()
tony1 ::
Dokler posla ni 101%, ne odpiraj s.p.ja, ker boš iz sebe naredil samo reveža.
Do tedaj pa delaj npr. preko kolegovega s.p.ja, in mu pusti tistih 10% od vsakega računa. Ni legalno, ampak je izvedljivo.
Do tedaj pa delaj npr. preko kolegovega s.p.ja, in mu pusti tistih 10% od vsakega računa. Ni legalno, ampak je izvedljivo.
V posel v katerega se podajam je visoka konkurenca. Večina, ki se ga je lotila je za uspeh potrebovala nekaj let (sem preveril promet konkurence). Pač moraš si ustvariti ime, oglaševati, precej delati... ne morem dobiti posla pred odprtjem s.p.-ja. Ne poznam nobenega (ki ima odprt s.p.) preko katerega bi lahko opravil ta posel.
Pač moral bi tvegati in bi mi bilo na začetku precej lažje plačevati 250€ kot 400€ za stroške.
Pač moral bi tvegati in bi mi bilo na začetku precej lažje plačevati 250€ kot 400€ za stroške.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kintejdop ()
Groot ::
Žal možnosti za ponovno pridobitev subvencioniranega plačila prispevkov po zaprtju s.p. ni več. Tako da boš moral takoj od ponovnega odprtja s.p. dalje plačevati polne prispevke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prva Zaposlitev - Hočejo Da Odprem S.P. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15853 (11582) | MadMen |
» | Odprtje s.p.Oddelek: Loža | 16423 (9639) | Gama |
» | Razlika v strošku delavca za enak neto dohodek pri zaposlitvi ali SPju? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16316 (14936) | BlaY0 |