Forum » Elektrotehnika in elektronika » Napajanje CD ROM
Napajanje CD ROM
Pudding ::
Potrebuje za kaj? 5V je za elektroniko, 12V za mehaniko. Mislim, da za predvajanje CDja rabi oba.
Keyser Soze ::
Za predvajanje CD-ja, ja. Da bo samohranilni CD rom deloval tudi brez prižganega računalnika.
OM, F, G!
Brane2 ::
Kaksen je "samohranilni" CDROM ?
Tak, ki mu je umrl zakonski partner in sedaj sam vzgaja DVD ploscek ?
Tak, ki mu je umrl zakonski partner in sedaj sam vzgaja DVD ploscek ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Keyser Soze ::
Mah ne bluzi. Če nimaš pojma ni treba smetit. Človek še DVD in CD ROM-a ne loči.
Kaj a ti namesto svojih otrok - človeške vrste - vzgajaš konje?
Samohranilni, kakršnkoli že. Izraz uporablja moj frend za cd rom, ki je sposoben predvajati glasbo brez podpore računalnika. Nekakšen cd player. Tisti cd-rom, ki ima tipke za play/pause/skip.
Drugje tega izraza nisem zasledil, glede na to da je večina stvari na netu v angleščini.
Kaj a ti namesto svojih otrok - človeške vrste - vzgajaš konje?
Samohranilni, kakršnkoli že. Izraz uporablja moj frend za cd rom, ki je sposoben predvajati glasbo brez podpore računalnika. Nekakšen cd player. Tisti cd-rom, ki ima tipke za play/pause/skip.
Drugje tega izraza nisem zasledil, glede na to da je večina stvari na netu v angleščini.
OM, F, G!
?lovek ?e DVD in CD ROM-a ne lo?i.
Ce je nekdo samohranilec, to pomeni da sam vzgaja in vzdrzuje naslednika. Naslednik CDja je DVD. Kje sem falil ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Aja, kar se stroma tice- rabis oboje, tako 12V in 5V. Pa ne zamenjat zic, sicer bodo CDjke v prijateljevi zbirki postale sirote...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | cd-romiOddelek: Strojna oprema | 810 (766) | Sami |
» | Težava z diskom!!!Oddelek: Strojna oprema | 996 (849) | Eddy |
» | cd-rom -> cd playerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1654 (1456) | smilyxx |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1371) | AnWar |
» | Potrebujem pomoc pri povezavi HDD,CDROM,CDRW!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1252) | miranpozar |