Forum » Kriptovalute in blockchain » Kateri app?
Kateri app?

Jerry000 ::
Živjo. Rad bi spet malo uredil moj pregled, namreč pred skoraj letom sem zbrisal vse iz telefona, stika s kriptovalutami nisem mel nič. Zdaj me pa zanima, kateri android app je za te potrebe: rad bi imel več portfolij (moj, in od staršev ter brata), prikaz skupne vrednosti za vsak portfolij posebej in skupno. Podpora za veliko kriptovalut, kajti imam od ETH do VIB in QSP itd. Kateri je dober in pregleden app?

Jerry000 ::
Delta
Delta mi deluje čudno, od mene zahteva vnos transakcije a vse kar želim je, vnesti število kovancev (na primer ETH). Kdaj sem traidal itd nimam pojma, a moram vnesti če ne me ne spusti čez
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ledger nano X vs Nano SOddelek: Kriptovalute in blockchain | 2500 (2200) | doktorproof |
» | Leto dni kasneje: bitcoin -84 odstotkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 31343 (21161) | Aquafriend |
» | Konec slovenskega kripto start-upa Cofound.it (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 22288 (15279) | Vazelin |
» | Je zaporedje L1, L2 in L3 pomembno ali ne?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 18131 (17056) | JoSmo |
» | Iz PS-ja na PC (ali je to možno?)....Oddelek: Igre | 1375 (1341) | opeter |