Forum » Pomoč in nasveti » Kako poiskati ip kamero
Kako poiskati ip kamero
zrno ::
Da vprašam še tukaj :-)
Pozdravljeni,
na oddaljeni lokaciji sem postavil IP kamero. Delala je v redu. Po prihodu domov sem se nekaj igral z nastavitvami in sedaj ne pridem do kamere da bi popravil nastavitve.Poznam IP kamere, ruterja in vsa gesla. Ali kdo ve kako rešiti ta problem?
hvala
Pozdravljeni,
na oddaljeni lokaciji sem postavil IP kamero. Delala je v redu. Po prihodu domov sem se nekaj igral z nastavitvami in sedaj ne pridem do kamere da bi popravil nastavitve.Poznam IP kamere, ruterja in vsa gesla. Ali kdo ve kako rešiti ta problem?
hvala
DeeCoy ::
Je na routerju port forwarding narjen? IP kamere pri tem sploh nima veze.. Ima router statični zunanji IP?
zrno ::
Forwarding narejen.Kamera delala.Jaz sem samo v nastavitvah kamere, po pomoti onemogočil NAT traversal za IPv4. Od takrat se ne morem povezati z kamero. V lokalnem omrežju mi to nebi bil problem, na daljavo pa mi ne gre.
l.p
l.p
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kamera ki se poveze na wifi z moznostjo gledanja na gsmOddelek: Kaj kupiti | 10062 (4799) | dc10 |
» | Nastavitev IP kamere - zunanja povezljivostOddelek: Pomoč in nasveti | 4836 (2960) | Andrejko |
» | LTE internet in wifi ip kamera NASTAVITEVOddelek: Omrežja in internet | 2260 (1934) | okna |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6207 (4713) | nx6325 |
» | Kamere za nadzorOddelek: Kaj kupiti | 1395 (1098) | trizob |