Forum » Operacijski sistemi » Kako zaženem 2 operacijska sistema.
Kako zaženem 2 operacijska sistema.
Lincolin ::
Nekaj me zanima!
Na 1500 Mhz računalniku imam 2 OS.1 OS je os/2 warp 2 OS pa so windowsi 98 kako bi lahko naredil da bi imel izbirni meni z dvema OS.Za 1-bi imel Windowse za 2 pa os/2 warp.Vem da se to nekaj spremeni v autoexec.bat samo nevem pa kaj in kaj se doda oziroma napiše.Prosil bi Vas za cel postopek.
Na 1500 Mhz računalniku imam 2 OS.1 OS je os/2 warp 2 OS pa so windowsi 98 kako bi lahko naredil da bi imel izbirni meni z dvema OS.Za 1-bi imel Windowse za 2 pa os/2 warp.Vem da se to nekaj spremeni v autoexec.bat samo nevem pa kaj in kaj se doda oziroma napiše.Prosil bi Vas za cel postopek.
- spremenil: Lincolin ()
BigWhale ::
Eh? Najbrz imas na disku tudi Boot Manager od OS/2. Tam popravi. Kako se pa to nardi sem pa ze pozabil ;)
undefined ::
Ojej, to sta pa že oba tolk stara sistema, da se ju sploh ne splača drugač laufat kot prek VMware.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows je dopolnil tri desetletjaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10674 (8485) | opeter |
» | OS/2, počivaj v miruOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4573 (3457) | andrej |
» | Katere operacijske sisteme uporabljate ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2748 (2116) | thor984 |
» | Kateri je vaš OS glede na test?Oddelek: Operacijski sistemi | 1746 (1075) | BluPhenix |
» | Vas idealni operacijski sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1773 (1427) | CaqKa |