» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
199 / 199
»
»»

kuglvinkl ::

jasno, da ni flop.
Your focus determines your reallity

oo7 ::

Odyssey sploh še ni izšel v vseh državah.

5 avgust Južna Koreja
14 avgust Kitajska

Gregor P ::

Zakaj bi naj bil Odisej flop? Saj je vendar Američanom všeč.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

endelin ::

Kuglvinkl trola našega filmskega eksperta

endelin je izjavil:

Kuglvinkl trola našega filmskega eksperta

Bolj desnicarske snezinkcie, k drzijo pesti, da flopne.

delavec44 ::

Mah, saj takih ni tukaj gor.

deepsick ::

Nolan je menda en nasploh največjih zaslužkarskih režiserjev v 2000+ eri, ni? Mogoče nekaj vendarle dela prav...

Ne da se mi iskati in primerjati, naj kdo pripravi kakšno tabelico padajoče po večkratnikih prihodkov vs proračun za Nolana, lahko tudi z drugimi, v 2022+ eri to ne bi smela biti težava... :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: deepsick ()

Pithlit ::

delavec44 je izjavil:

Ja, so vsi v namenski temi o filmu. Penasti okol ust ker jim ne gre po planih (in ker jim film po ogledu sploh ni tolk slab kot so hoteli da bi bil).
Life is as complicated as we make it...

deepsick je izjavil:

Nolan je menda en nasploh največjih zaslužkarskih režiserjev v 2000+ eri, ni? Mogoče nekaj vendarle dela prav...

Ne da se mi iskati in primerjati, naj kdo pripravi kakšno tabelico padajoče po večkratnikih prihodkov vs proračun za Nolana, lahko tudi z drugimi, v 2022+ eri to ne bi smela biti težava... :D

Je tam gor, ja. Ko se gleda absolutne cifre. Ko greš gledat budget vs. profit jih je pa kr nekaj ki ga prekašajo za faktor ali dva.

Ampak ja, Nolan nardi prometa, recimo, 1000mil pri komplet budgetu 500mil. Nek Markiplier pa nardi 40mil prometa pri budgetu 3mil. Pa teh 'Markiplierjev' ni tolk malo... In ene par jih dela res astronomske zaslužke glede na vložek - Obsession: budget manj kot 1mil - promet 450mil.

Je pa tud res da ti Markiji so bolj al manj one shot-i (torej precej loterija za investitorje), Nolan je pa konsistenten.

Nolan je pač obrtnik, ki obvlada svojo obrt za ameriško publiko. In logično, da nam v Evropi potem marsikaj ne more bit kar avtomatično všeč, ker niti ni narejeno zares za nas; se pa seveda ne branijo našega denarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

deepsick je izjavil:

Največji zaslužkar z enim filmom je Mel Gibson.

Noben studio ni hotel financiratii njegovega filma Passion of Crist.
Zato je Mel Gibson sam financiral film s 30 mio $.
Ven je dobil po nekih podatkih 350 mio eur po drugih pa 400 mio $.

Drugi je pa Cameron, ki je s Avatarjem zaslužil 350 mio $.

deepsick ::

Ok, nisem zdaj želel, da se bomo šli naštevanje v različnih sporočilih, zato sem prosil za tabelico v letu 2026 ze neko smiselno obdobje od 2000, recimo, z zajetimi posebnostmi tudi zadnjih 10+ let, lockdown, itn. Če ne bo nihče drug objavil tabele za po leto 2000+ s ključnimi namigi, bom se spet moral jaz osmešiti - ne bo nič pretresljivo presenetljivega. Se strinjam, eno je single-shot, drugo pa je konsistentnost, kar je, zame osebno, vsaj tako pomembna lastnost, morda še bolj - upoštevajoč spremenljive preference globalnega gledalstva, da se poskusim subtilno izraziti. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: deepsick ()

Ne vem če obstaja taka tabela. Verjetno bi bilo treba za vsakega režiserja posebej izbrskat, koliko je zaslužil s kakšnim filmom.
Lestvice so večinoma za režiserje kateri imajo največ premoženja.

Pithlit je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ja, so vsi v namenski temi o filmu. Penasti okol ust ker jim ne gre po planih (in ker jim film po ogledu sploh ni tolk slab kot so hoteli da bi bil).

Jaz sem dobil občutek, da so (smo) razočarani, da ni film še boljši in da nihče ne želi, da bi bil slabši. Pač meja med blockbusterjem in mojstrovino. Te malenkosti bi lahko precej enostavno izboljšali.
Je pa res, da so pri Nolanu pričakovanja velika.

BT52 ::

Tako je pri NOlanu se pričakuje standard, in da se fim umaže z trnutnih zeitgeistom. Vse to film izjemnoi slabo postara, še posebej ob EPu ki je preživel tisočletja.

oo7 je izjavil:

deepsick je izjavil:

Največji zaslužkar z enim filmom je Mel Gibson.

Noben studio ni hotel financiratii njegovega filma Passion of Crist.
Zato je Mel Gibson sam financiral film s 30 mio $.
Ven je dobil po nekih podatkih 350 mio eur po drugih pa 400 mio $.

Drugi je pa Cameron, ki je s Avatarjem zaslužil 350 mio $.

Jep, dejmo gladko ignorirat predhodne poste. Ziher jih noben ne bere pa ne boste izpadli idioti.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

karafeka ::

oo7 je izjavil:

Gregor P je izjavil:

oo7 je izjavil:

Trenutne napovedi kažejo, da naj bi film Supergirl imel za WB okoli 125 mio $ izgube.

… dejansko vsaj na prvi pogled ni razloga, da bi hotel videti ta film, saj smo vse videli o njej v tistih petih minutah Supermanovega filma (in če smo si ustvarili napačno sliko, krivim ustvarjalce).

Ah jaz bom pogledal, ko bo enkrat na travniku. Ne pričakujem veliko.

Men se ni zdel tako slab. Res pa, da ga v trenutku pozabiš. Seveda pa ne bi plačal karte za kaj takega, razen če bi moral po vsej sili biti prvi spremljevalec.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Gregor459 ::

karafeka je izjavil:

oo7 je izjavil:

Gregor P je izjavil:

oo7 je izjavil:

Trenutne napovedi kažejo, da naj bi film Supergirl imel za WB okoli 125 mio $ izgube.

… dejansko vsaj na prvi pogled ni razloga, da bi hotel videti ta film, saj smo vse videli o njej v tistih petih minutah Supermanovega filma (in če smo si ustvarili napačno sliko, krivim ustvarjalce).

Ah jaz bom pogledal, ko bo enkrat na travniku. Ne pričakujem veliko.

Men se ni zdel tako slab. Res pa, da ga v trenutku pozabiš. Seveda pa ne bi plačal karte za kaj takega, razen če bi moral po vsej sili biti prvi spremljevalec.

Sem ravnokar opazil na pašniku. No vsaj za pogledat je praviš.

V času manjka filmov bom najbrž pogledal tudi tega, ker dejansko pogrešam en dober Supergirl film, ker od ta starega je minilo kar veliko časa. Serije pa nisem gledal, ker so bili vsi ti TV super-junaki narejeni po istem kopitu in so se res vlekle.

Jaz sem pa pogledal Mandalorian in Grogu.
Moram rečt, da mi je bil kar všeč film.
Ta film so naredili namesto 4 sezone.
Kolikor razumem je sedaj konec kar se tiče Mandaloriana ?

Gregor P je izjavil:

V času manjka filmov bom najbrž pogledal tudi tega, ker dejansko pogrešam en dober Supergirl film, ker od ta starega je minilo kar veliko časa. Serije pa nisem gledal, ker so bili vsi ti TV super-junaki narejeni po istem kopitu in so se res vlekle.

A ni ta star Supergil film smatran za enega najslabših filmov v tem žanru ?
Catwoman od Halle Berry tisto naj bi bil pa največji šrot od vseh.

Meni je bil super takrat, že samo to, da si lahko imel žensko junakinjo. Danes pa seveda zgleda malo preveč fantazijsko otročji.

Ne vem, meni je bil Supergirl bolj zanimiv kot pa Mandalorian. Slednji mi je bil tak brez neke zanimive zgodbe in dokaj robotsko dolgočasen s tistim glasom izpod čelade. Serija mi je bila veliko bolj zanimiva (bog ve kdaj sem jo že sploh gledal).

Onslaught - Official Trailer 2 (2026) Adria Arjona, Alex Pereira, Drew Starkey

opeter ::

Meni je bil zanimiv tisti Supergirl v filmu Flash (2023). Tega novega bom pogledal, ko pride na katerega od stream-ponudnikov.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Predsednik11 ::

V Smallvilu je bila luštna Supergirl.

FTad ::

oo7 je izjavil:

Jaz sem pa pogledal Mandalorian in Grogu.
Moram rečt, da mi je bil kar všeč film.
Ta film so naredili namesto 4 sezone.
Kolikor razumem je sedaj konec kar se tiče Mandaloriana ?

Meni je bil zeh. Vidi se, da je film pravzaprav sestavljen tako, kot da bi skupaj zlepili vec epizod. Tak je bil tudi originalen plan Fraveu-ja. Zaenkrat pa ni planov za nadalnje filme/epizode. Mogoce bo imel Mandalorian kak cameo v kaki drugi serijah (morda Ahsoka Season 2)

karafeka je izjavil:

Ne vem, meni je bil Supergirl bolj zanimiv kot pa Mandalorian. Slednji mi je bil tak brez neke zanimive zgodbe in dokaj robotsko dolgočasen s tistim glasom izpod čelade. Serija mi je bila veliko bolj zanimiva (bog ve kdaj sem jo že sploh gledal).

V bistvu sta si kar podobna filma. 80% nastopajočih je lutk ali vesoljcev.
Bi Supergil bila komot v Star wars.

scipascapa ::

opeter je izjavil:

Meni je bil zanimiv tisti Supergirl v filmu Flash (2023). Tega novega bom pogledal, ko pride na katerega od stream-ponudnikov.

Zelo huda

https://www.imdb.com/name/nm8567338/

Od najboljše, do najslabše - 2007, 2015, 1984, 2025 in 2023.

1984.. ne vem tole je problem danes haha

Kaj je narobe s Milly 2025? Men se je v filmu zdela čist ok. Zasebno je pa ne spremljam.

Ta teden izide nov Spider-man film.

GlobalBoxOffice napoveduje, da bo imel film otvoritveni vikend (četrtek, petek, sobota in nedelja) po celem svetu več kot 800 mio $ :O

Seveda bo imel, če je Zendaya noter.

BT52 je izjavil:

Seveda bo imel, če je Zendaya noter.

Zenda ima letos močne filme Odisej, Spider man, Dune 3 pa še kaj...

Gregor459 je izjavil:

Od najboljše, do najslabše - 2007, 2015, 1984, 2025 in 2023.

Ene se ne spomnim. Za razliko od igralcev Supermana.

Zagotovo se spomniš Christopherja Reevesa?

Normalno, njega še najbolj. Sicer bolj zaradi poškodbe kot filmov ampak vseeno.

Tuner kar vredu film.

Tako kot smo ugibali, zato Jareda Leta ni v javnosti: https://www.theguardian.com/media/2026/...

Gregor P je izjavil:

Tako kot smo ugibali, zato Jareda Leta ni v javnosti: https://www.theguardian.com/media/2026/...

Vprašanje koliko je še takih.

Film Fast & Furious 11 (uradno naslovljen Fast Forever) bo predvidoma izšel 17. marca 2028, vendar se produkcija trenutno sooča z resnimi finančnimi težavami in iskanjem proračunskih kompromisov.

Fast X film je imel budget 340 mio $.

Gregor P je izjavil:

Zdej bo joinal MAGA white trash community in vse bo odpusceno. K un Russel.

Zgodovina sprememb…

Jumanji: Open World - Official Trailer (2026) Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan

Jumanji: Open World, coming to cinemas at Christmas 2026.

The Thomas Crown Affair - Official Trailer (2027) Michael B. Jordan, Adria Arjona

The Thomas Crown Affair, in theaters on March 5, 2027.

Poster za film Werwulf.

WERWULF is only in theaters this Christmas.

Other Mommy | Official Trailer

Other Mommy only in theaters October 9.

Fall 2: Deadpoint (2026) Official Trailer 2 - Harriet Slater, Arsema Thomas

Fall 2: Deadpoint - only in theaters September 2.
««
199 / 199
»
»»