» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
188 / 189
»»

oo7 ::

oo7 je izjavil:

Kot kaže Netflix spreminja strategijo predvajanja ?

Netflixov film Narnia: The Magician's Nephew izide 2 aprila 2027. Film bo predvajan po celem svetu predvsem v IMAX kinih, kjer ga bodo predvajali 49 dni šele potem bo prišel na Netflix.

Netflix ni imel še nikoli nobenega filma tako dolgo v kinu. Tako, da se ugotavlja, da Netflix spreminja strategijo in bo prvo pošiljal tiste velike filme v kinodvorane za dlje časa, šele potem bodo predvajali na njihovi platformi.

Film Narnia ima proračun 200 mio $.

Kot kaže je proračun filma veliko višji kot je sprva kazalo.

Greta Gerwig’s ‘Narnia’ is “The Most Expensive Movie Netflix Has Ever Made,” $320M+ Budget

brett je izjavil:

Nov napovednik za Odisejo... https://www.imdb.com/video/vi639159065/...

Kaj pa vem, hmmm. Glede na tole videno, mi ne deluje nič posebnega, navdihujočega. Močno upam, da se motim in bo končni izdelek vreden obiska kina!

Tudi meni trailerji ne delujejo nič kaj posebnega. Ampak sem siguren, da bo film dober. Do zdaj je Nolan naredil samo en slab film Tenet.

Predsednik11 ::

Narnia filmi mi niso bili nikoli zanimivi.
Edino vem, da so nekaj snemali v Sloveniji.

endelin ::

Na zacetku sem mislil da smo z nolanom dobili alternativo Tarantinotu. Vendar je čas pokazal da nismo:)

Jacob Elordi in "Pole Position" for James Bond, Multiple Sources Say

https://www.worldofreel.com/blog/2026/5...

V izdelavi nov film v franšizi Planet of the Apes.

Film ne bo nadaljevanje filma Kingdom of the Planet of the Apes iz leta 2024. Slo bo za novo originalno zgodbo.

Datum snemanja in izid filma trenutno še nista znana.

Pri Warner Brosu delajo na Ocean eleven spin-off filmu. Film bo režiral Bradley Cooper kateri bo tudi napisal zgodbo za film.

Film se bo dogajal leta 1962. Film bo spremljal starša Danija Oceana, kjer bosta planirala rop med dirko Monaco Grand Prix.

oo7 je izjavil:

Jacob Elordi in "Pole Position" for James Bond, Multiple Sources Say

https://www.worldofreel.com/blog/2026/5...

Se mi zdi, da je malo previsok za Bonda.

Gregor P ::

Zdaj če Henryja Cavilla nočejo, kaj pa Jensen Ackles? Je pa res Američan in ne vem, kako mu gre britanski naglas (ker če prav razumem, ne rabi biti nujno Britanec).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gregor P je izjavil:

Zdaj če Henryja Cavilla nočejo, kaj pa Jensen Ackles? Je pa res Američan in ne vem, kako mu gre britanski naglas (ker če prav razumem, ne rabi biti nujno Britanec).

Jensen bi bil bolj primeren za Batmana.

To itak. Saj a ni že posodil glas za njega?

Gregor P je izjavil:

To itak. Saj a ni že posodil glas za njega?

Ja Batman in Red Hood.

dronyx ::

oo7 je izjavil:

Kritiki ne marajo preveč filma o povecu Jacksonu. Film ima na RT trenutno samo 32% - https://www.rottentomatoes.com/m/michael

Tole pogledal včeraj. Komur je Michael in njegova glasba všeč, bo sigurno v filmu užival in jaz moram reči sem, ker sem odraščal predvsem ob njegovih video spotih, ki so jih vrteli na MTV. Po svoje absurdno, da na MTV menda na začetku sploh niso hoteli vrteti njegovih spotov, potem pa je on populariziral MTV. Kdor ga ne mara in ga ima za nekega pedofilskega spačka, ki mu je odpadal nos, pa ta film ne bo zanj in se ga naj na daleč izogne, saj o tem delu njegove življenjske zgodbe ni v filmu ničesar. Michaela odigra v filmu njegov nečak Jaafar Jackson in to je vredno oskarja. Marsikdo ne ve, samo veliko glasbenikov, ki so ustvarjali za njim, je vzelo njegov "template" in njegov vpliv na glasbeno industrijo je bil dejansko ogromen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Meni se ni zdel pedofil, ampak drugače mentalno neuravnovešen; seveda pa nimam pojma. Edino to vem, da je res imel izjemen vpliv na glasbo in je pustil velik zgodovinski pečat.

Gregor P je izjavil:

Meni se ni zdel pedofil, ampak drugače mentalno neuravnovešen; seveda pa nimam pojma. Edino to vem, da je res imel izjemen vpliv na glasbo in je pustil velik zgodovinski pečat.

Kakor se bežno spomnim naj bi ga obtoževali nekih spolnih napadov na otroke, ne vem pa, ali je bil kdaj za kaj zares obsojen in tudi ne vem, kaj je res. V filmu je na kratko prikazano otroštvo in vzgoja nasilnega očeta, ki je iz otrok naredil uspešno podjetje. Ampak ker so Jackson 5 zasloveli že ko je bil Michael še otrok, pravega otroštva ni imel in to se mu je sigurno poznalo tudi kasneje. Ko je bila v filmu predvajana Billie Jean sem pomotoma na koncu ploskal, ker sem pozabil, da sem v kinu. :))

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Kakor se bežno spomnim naj bi ga obtoževali nekih spolnih napadov na otroke, ne vem pa, ali je bil kdaj za kaj zares obsojen in tudi ne vem, kaj je res. V filmu je na kratko prikazano otroštvo in vzgoja nasilnega očeta, ki je iz otrok naredil uspešno podjetje. Ampak ker so Jackson 5 zasloveli že ko je bil Michael še otrok, pravega otroštva ni imel in to se mu je sigurno poznalo tudi kasneje. Ko je bila v filmu predvajana Billie Jean sem pomotoma na koncu ploskal, ker sem pozabil, da sem v kinu. :))

Michael Jackson was acquitted of all criminal charges related to child molestation in a 2005 trial. However, allegations that he was a pedophile remained a subject of intense public debate throughout his life and after his death.

Začetek snemanja filma Quiet Place 3.

Ta vikend 8-10 maj najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

The Devil Wears Prada 2 $43.0M
Mortal Kombat II $40.0M
Michael $36.5M
The Sheep Detectives $15.9M
Billie Eilish: Hit Me Hard and Soft - The Tour Live in 3D $7.5M

Gregor459 ::

The Sheep Detectives tega najbolj čakam.

Za domače tvje že dosegljiv Project Hail Mary.

Še ena zanimivost v zvezi s filmom Michael. Jaffar Jackson je menda za film treniral dve leti. Leta 2019 naj bi celo posnel neko skladbo, pa so ga zavrnili, da zveni preveč podobno Michaelu Jacksonu. Ne vem ali so to sposobni izvesti, ampak lahko bi Jaffar Jackson imel Michael Jackson tribute turnejo. Pravilno izvedeno po moje novi milioni zaslužka.

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

Še ena zanimivost v zvezi s filmom Michael. Jaffar Jackson je menda za film treniral dve leti. Leta 2019 naj bi celo posnel neko skladbo, pa so ga zavrnili, da zveni preveč podobno Michaelu Jacksonu. Ne vem ali so to sposobni izvesti, ampak lahko bi Jaffar Jackson imel Michael Jackson tribute turnejo. Pravilno izvedeno po moje novi milioni zaslužka.

Pa je ta Jaffar kaj v žlahti s pravim Jacksonom ?

DamijanD ::

Ja je - bratranec ali nekaj takega

oo7 je izjavil:

Pa je ta Jaffar kaj v žlahti s pravim Jacksonom ?

Je njegov nečak, torej sin enega od bratov Michaela Jacksona.

Sem pa opazil, da so kritiki slabo ocenili film. Na Metacritics ima oceno 39, medtem ko je ocena uporabnikov 80. Predvsem naj bi jih zmotilo to, da ni prikazan drugi del njegove življenjske zgodbe, kjer se je predvsem soočal z raznimi obtožbami o nadlegovanju otrok ter da naj bi bil film predvsem kompilacija njegovih najboljših glasbenih del. Jaz med ogledom tega filma nisem dobil takega občutka, ampak s tega vidika ima enak koncept tudi večina ostalih biografskih filmov o glasbenikih, ki so bili posneti v zadnjih letih. V tem, da se film konča na ustvarjalnem vrhuncu in izpusti drug del, pa vsaj jaz ne vidim nič slabega. Film Mortal Kombat jaz ne morem ocenjevat kot romantično komedijo, ker v tem primeru je ocena 1/10. Po moje se mora ocenjevati to, kar film je, ne to, kar ni. Kogar zanima del, kjer se Michael Jackson srečuje predvsem z raznimi obtožbami in sodnimi procesi, manj pa z glasbo, ima na volje dokumentarce in si lahko vse to pogleda ter ustvari vtis. Pa mislim da so iz filma naknadno izpustili del iz tega obdobja zaradi pravnih ovir. Nekaj se pa govori celo, da nameravajo posneti tudi drugi del.

Kodrnusa ::

Od kar so cene kino kart podivjale (10€) ne hodimo vec kino.
Ampak akcija cineplex karte po 3€ so nas premamile in gre cela druzina Micheal film pogledat v nedeljo. Otroci so fani, upam da bojo uzivali. Just beat it ;)

Biografski filmi brez inflacije v BO je Michael trenutno na 5 mesetu.

1 Oppenheimer $975,811,333 - 2023

2 Bohemian Rhapsody $910,813,521 - 2018

3 Hi, Mom $841,674,419 - 2021

4 The Passion of the Christ $612,054,506 - 2004

5 Michael $584,597,682 - 2026

Polda ::

oo7 je izjavil:

Začetek snemanja filma Quiet Place 3.

Quiet place day one ni dober. Quiet place 1 in 2 sta kul.

scipascapa ::

Kodrnusa je izjavil:

Od kar so cene kino kart podivjale (10€) ne hodimo vec kino.
Ampak akcija cineplex karte po 3€ so nas premamile in gre cela druzina Micheal film pogledat v nedeljo. Otroci so fani, upam da bojo uzivali. Just beat it ;)

Edino še to jih rešuje.

"Rush Hour 4" director Brett Ratner is reportedly joining Donald Trump on his visit to China in order to scout locations for the new movie in the Jackie Chan-Chris Tucker franchise.

The "Rush Hour" franchise is said to be a favorite of Trump's, with the president reportedly personally requesting that Paramount revive the series for a fourth movie.

https://x.com/Variety/status/2054454344...

Wildwood - Official Teaser Trailer

One choice changes everything. Watch the Teaser Trailer for Wildwood now, and see the movie in theatres everywhere October 23.

From the makers of Coraline, Wildwood is a sweeping, darkly magical adventure about a young girl who ventures into a dangerous hidden forest to rescue her brother - an odyssey shaped by love, power, and the courage to confront the unknown.

pegasus ::

Ta reč obeta unikatno izkušnjo, da. Gledam "making of"e že od kar so na voljo.

zajtam123 ::

Laika vedno naredijo nekaj posebnega.
Sem pa mislil, da so propadli.

Polda ::

Še nikoli gledal nič od Laike. A to je podobno kot Mr fantastic Fox ?

opeter ::

Za tega novega ne vem, ampak Coraline je v podobnem v stilu, ja. Kombinacija lutk, ročnega dela, pretežno stop-motion in še nekaj malega pomožne računalniške animacije.

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Začeli so z iskanjem novega Bonda.

BT52 ::

No worry. Ne bo moški.

The Expendabelles: An all-female action spinoff of Stallone's The Expendables is back in action

https://www.joblo.com/the-expendabelles...

In katere Expendablce bodo iz 80 in 90 v filmu ? Linda Hamilton, Geena Davis, Sigourney Weaver, Sandra Burlock ?

Kayzon ::

oo7 je izjavil:

U were saying?

:8)

BmoQuh ::

oo7 je izjavil:

Balkanski film ?

Ene malo pozno - seveda, zelo prepoznavno kar v samem uvodu, kdor je vajen občasnega pogleda tudi v smeri obale ali iz niš, se bo pogledalo do konca ob priliki - ne samo zgodbe :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BmoQuh ()

Kayzon je izjavil:

oo7 je izjavil:

U were saying?

:8)

Predvidevam, da nekaj manjka v tvojem komentarju ? :|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

BmoQuh je izjavil:

oo7 je izjavil:

Balkanski film ?

Ene malo pozno - seveda, zelo prepoznavno kar v samem uvodu, kdor je vajen občasnega pogleda tudi v smeri obale ali iz niš, se bo pogledalo do konca ob priliki - ne samo zgodbe :D

To govoriš o filmu Storm rider ?
Sem čisto pozabil na ta film. Hvala, ker si spomnil. Saj je že za pogledat ?

Casting director Nina Gold says the next James Bond actor must "ooze sex appeal."
She is also looking for someone "young enough to play him in 3, 4 or more pictures."

Projecr Hail Mary film priporočam je dober.

:D

Ta vikend 15-17 maj najbolj uspšeni filmi v BO ZDA/Kanada

Michael $26.1M
The Devil Wears Prada 2 $18.0M
Obsession $16.1M
Mortal Kombat II $13.4M
The Sheep Detectives $9.3M

Predsednik11 je izjavil:

Grem gledat :)

brett ::

oo7 je izjavil:

Predsednik11 je izjavil:

Grem gledat :)

Ravno pogledal film.
Prve pol ure se mi je malo vleklo, potem pa me je POvleklo notri in film me je vedno bolj pritegnil. Sploh 2/2 je top. Vrhunec pa odnos med glavnima protagonistoma. Kljub pomanjkanju obraza Rocky-a, je ustvarjalcem uspelo pričarati vsa čustva liku! Kapo dol. Goslingu vloga paše, komične vložke izpelje izredno, lahko bi rekli spontano.
Izredna fotografija, zvok in glasbena podlaga! Ampak kot sem rekel srcika filma je 2/2 filma, sam film pa zaživi, ko se junaka spoznata. Torej malo potrpeti, pa bo :)

Moja ocena: 8/10

kow ::

Meni se je film vlekel do konca. Predolg, brezdusen film.

delavec44 ::

Rocky je kul, všeč da ni spet humanoidni vesoljec. Film bi bil lahko še daljši, par v redu stvari iz knjige manjka. Recimo nukiranje antarktike. Pa tudi na splošno grejo fizikalne razlage prehitro mimo.

Razvoj obeh glavnih likov je prava osvežitev in spominja na old school filme.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()
««
188 / 189
»»