Forum » Sedem umetnosti » Box Office - zaslužek filmov
Box Office - zaslužek filmov
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
Glede na govorice naj bi Marvel ukinil solo film Blade.
Marvel Cancels Blade Solo Movie — Now Part of Midnight Sons (Rumor)
https://cosmicbook.news/blade-movie-can...
Pa itak brez Weslija Snipsa ne bi bilo enako.
Marvel Cancels Blade Solo Movie — Now Part of Midnight Sons (Rumor)
https://cosmicbook.news/blade-movie-can...
Pa itak brez Weslija Snipsa ne bi bilo enako.
Kathleen Kennedy Leaving Lucasfilm Next Week? THR Confirms Major Shakeup as Filoni and Brennan Poised to Lead
Major Hollywood trade publications are now acknowledging the rumors that Kathleen Kennedy leaving Lucasfilm may be imminent.
https://thatparkplace.com/kathleen-kenn...
Major Hollywood trade publications are now acknowledging the rumors that Kathleen Kennedy leaving Lucasfilm may be imminent.
https://thatparkplace.com/kathleen-kenn...
Ta vikend 9-11 januar najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada
Primate $11.3M
The Housemaid $11.2M
Zootopia 2 $10.1M
Greenland 2: Migration $8.5M
Primate $11.3M
The Housemaid $11.2M
Zootopia 2 $10.1M
Greenland 2: Migration $8.5M
Ganon ::
Scorpy84 ::
Prva polovica filma je bila razvlecena, prevec so poudarili lik, ki ga je leonardo odigral, ter dogodke okoli njega. Ce bi se osredotocili samo na akcijo, brez dialogov bi bil cisto drugacen film. Druga polovica je bila super, ampak spet pogosto motec ta leonardov lik...
delavec44 ::
Mene je predvsem zmotilo, da je bil glavni lik v bistvu stranski lik. Predvsem v drugi polovici filma.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
James Cameron pravi če bo posnel četrti Avatar film bo v njem 100% igralka Michelle Yeoh.
Pravi, da četrti film še ni ziher, ker Avatar 3 film je bil izredno drag in bodo počakali na končni BO.
Pravi če bodo nadaljevali bodo skupaj posneli dva Avatar filma se pravi Avatar 4 in Avatar 5.
Končni BO za Avatar 3 naj bi bil tam od 1,6-1,7 miljarde $.
Kot kaže vsak naslednji Avatar film 600 mio $ manj kot prejšnji Avatar film ?
pegasus ::
Obstaja končno mnogo načinov kako lahko isto zgodbo poveš. Tale trojka ima mogoče za pol ure pogojno zanimivega materiala, ostalo so večinoma reciklirane pretty pictures.
BT52 ::
kaj si pa pričakoval?
Glede na ocene veliko več.
kaj konkretno?
Liki so vsi po vrsti brezvezni v tem filmu še posebej Leonardov. Ajde Benicio Del Toro je vredu.
V zgodbi ni nobenega zapleta ali kaj posebno zanimivega.
Kar je akcije ni nič posebnega.
Videl sem visoko oceno in potem kot kaže pričakoval veliko preveč.
Zoe Saldana je po zaslugi filma Avatar Fire and Ash trenutno najbolj uspešna igralka v BO.
Top 10 igralcev in njihovi skupni Box office vseh filmov.
1 Zoe Salda?a $15,470,006,200 - 33 filmov
2 Scarlett Johansson $15,401,507,141 -36 filmov
3 Samuel L. Jackson $14,613,700,73 - 70 filmov
4 Robert Downey Jr. $14,315,110,840 - 45 filmov
5 Chris Pratt $14,128,303,784 - 28 filmov
6 Tom Cruise $12,669,366,862 - 45 filmov
7 Chris Hemsworth $12,189,865,785 - 31 filmov
8 Vin Diesel $12,043,063,424 - 28 filmov
9 Chris Evans $11,489,026,787 - 29 filmov
10 Dwayne Johnson $11,466,158,582 - 41 filmov
Če pa vzamemo povprečje filmov pa je potem najbolj uspešen igralec Chriss Pratt s $504,582,278 na film.
Zoe Saldana $468,788,067 povprečno na film.
Vin Diesel $430,109,40 povprečno na film.
Top 10 igralcev in njihovi skupni Box office vseh filmov.
1 Zoe Salda?a $15,470,006,200 - 33 filmov
2 Scarlett Johansson $15,401,507,141 -36 filmov
3 Samuel L. Jackson $14,613,700,73 - 70 filmov
4 Robert Downey Jr. $14,315,110,840 - 45 filmov
5 Chris Pratt $14,128,303,784 - 28 filmov
6 Tom Cruise $12,669,366,862 - 45 filmov
7 Chris Hemsworth $12,189,865,785 - 31 filmov
8 Vin Diesel $12,043,063,424 - 28 filmov
9 Chris Evans $11,489,026,787 - 29 filmov
10 Dwayne Johnson $11,466,158,582 - 41 filmov
Če pa vzamemo povprečje filmov pa je potem najbolj uspešen igralec Chriss Pratt s $504,582,278 na film.
Zoe Saldana $468,788,067 povprečno na film.
Vin Diesel $430,109,40 povprečno na film.
kuglvinkl ::
kaj si pa pričakoval?
kaj konkretno?
Liki so vsi po vrsti brezvezni v tem filmu še posebej Leonardov. Ajde Benicio Del Toro je vredu.
Men se bolj zdi, da ti stopi, ce ima VELIK box office. Vse ostalo pa nic ali slabo razumes.
Your focus determines your reallity
kaj si pa pričakoval?
kaj konkretno?
Men se bolj zdi, da ti stopi, ce ima VELIK box office. Vse ostalo pa nic ali slabo razumes.
Noben film mi ni bil bolj ali manj dober zaradi višine box offica. To spremljam popolnoma ločeno.
No pa ti povej zakaj je One battle after another film tako dober ?
Promt je: "osebi, ki se ne spozna na film, moram razložiti, zakaj je One Battle After Another noro dober film."
se strinjam s tem, kar se vrne.
najbolj me je pa resno sezul, da nisem imel občutka, da gledam film, ampak, da sem zraven... Ja, there will be blood je old school klasika. To je pa nov level, ne nujno boljši, samo drugačen.
najbolj me je pa resno sezul, da nisem imel občutka, da gledam film, ampak, da sem zraven... Ja, there will be blood je old school klasika. To je pa nov level, ne nujno boljši, samo drugačen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Normalno, mi navadni idioti pač ne razumemo dolgočasnih pretencioznih filmov, ki glavnega junaka postavijo na stranski tir. Ne vem zakaj se sploh pogovarjaš z nami, nismo vredni.
Promt je: "osebi, ki se ne spozna na film, moram razložiti, zakaj je One Battle After Another noro dober film."
Ja komu pa boš razlagal zakaj je noro dober film kot nekomu kateri nima pojma o filmih ?
Me pa tolaži to, da na tem forumu nisem edini kateri se ne spozna na filme :)
Evo, da še nekatere druge vržem pod avtobus
Pogledal. Predolg, dolgočasen, glavni protagonist (ali je antagonist) pa nesposoben.
Se pa to dogaja v neki vzporedni Ameriki zgleda kjer ima vojska pooblastila za policijsko delo in za preiskavo stanovanj ne rabi naloga. Prav tako nimajo težav z eksekucijami.
One Battle After Another se mi ni zdel nič posebnega glede na to, da ima visoke ocene in mu napovedujejo ducat nominacij za Oskarja.
One Battle After Another je že dostopen na blu-rayu.![]()
Sem obupal. Pričakoval mnogo boljši film.
Prva polovica filma je bila razvlecena, prevec so poudarili lik, ki ga je leonardo odigral, ter dogodke okoli njega. Ce bi se osredotocili samo na akcijo, brez dialogov bi bil cisto drugacen film. Druga polovica je bila super, ampak spet pogosto motec ta leonardov lik...
včasih komu preskoči in joina k nam. Tko da se splača.
Lej delavec, ni sramota, če si budala. Sramota je, če hočeš to ostati. Ne bi zdej užaljen. Da boš razumel One Battle, je pač treba kaj resnega tudi prebrati pa razumeti.
Lej delavec, ni sramota, če si budala. Sramota je, če hočeš to ostati. Ne bi zdej užaljen. Da boš razumel One Battle, je pač treba kaj resnega tudi prebrati pa razumeti.
One Battle pa res ni film za razmišljat. Gre za zelo enostaven film z enostavno zgodbo.
Že berem.
Ampak lej, vsaj pogledal sem ga do konca. In med ogledom mi je bil še kar ok (razen konca). Potem ko pa bolj razmisliš kaj si gledal, pa vidiš vse napake.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
One Battle pa res ni film za razmišljat. Gre za zelo enostaven film z enostavno zgodbo.
ja,ker sploh ne razumeš, kaj si gledal. Pa dajva eno - kako razumeš akcijo od Del Tora, potem, ko je šel vend iz telovadnice?
Že berem.
Ampak lej, vsaj pogledal sem ga do konca. In med ogledom mi je bil še kar ok (razen konca). Potem ko pa bolj razmisliš kaj si gledal, pa vidiš vse napake.
ja, kudoz, resno. glede napak pa upam, da niso v smislu kot tista, ki je nekdo rekel na našem forumu, da film Galipoli totalni BS, ker tankov niso švasal pač pa kovičl. True, ampak v celoti nepomembno. BTW, Galipoli si gledal, mladi Mel Gibson igra sijajen protivojni film.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Galipoli, veš da nisem. Zgleda zanimivo, pogledam če ga kje dobim na travniku.
Najprej sem čisto zabluzil in sem mislil, da misliš The Guns of Navarone (ne vem zakaj sem dobil to asociacijo). Tudi odličen film.
Najprej sem čisto zabluzil in sem mislil, da misliš The Guns of Navarone (ne vem zakaj sem dobil to asociacijo). Tudi odličen film.
Ne spomnem se točno ali je slišal sirene, ker so potekale racije ali zaradi terorista Dicapria je potem po hitrem postopku zapustil telovadnico in šel tja kjer je imel skrite ilegalce, da jih premakne.
Isto kot bi imel drogo in bi slutil hišno preiskavo bi šel hitro domov in jo vrgel v wc .
Ali imaš v mislih kakšen bolj globok pomen ?
Isto kot bi imel drogo in bi slutil hišno preiskavo bi šel hitro domov in jo vrgel v wc .
Ali imaš v mislih kakšen bolj globok pomen ?
Ja, zato se gre pri teh filmih, za globok pomen. Mslm, srsly...
David Mayer ::
FFS! Globok pomen obličajno ne polni box office, nasprotno, v čigar temi smo. Marsikak neuspešen film ostane prezrt, ker pač ni občinstva, postane pa kulten sčasoma. Idealno za omenitev prav tega filma na tem mestu, SRSLY!
Kathleen Kennedy stepping down as president of 'Star Wars' movie producer Lucasfilm
https://nypost.com/2026/01/15/media/kat...
Pa je ni več :)
https://nypost.com/2026/01/15/media/kat...
Pa je ni več :)
Kot kaže je Netflix obrnil ploščo.
Sedaj pravijo, da bodo Warner Bros filme vrteli v kinih 45 dni tako kot je bilo, do sedaj.
Ted Sarandos (šef Netflixa) vztraja, da je Netflix prišel zaslužit denar od kinodvoran Warner Brosa ne pa da bi ga pokopal. Še nedolgo časa nazaj so govorili, da naj bi imeli WB filme v kinih samo 17 dni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()