» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
155 / 157
»»

oo7 ::

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Balerina tudi že pleše po travnikih.

Budget $90 mio
Box office $108.9 mio

Je bil pa film finančni flop.

Ravnokar pogledal.
Ni na ravni JW, ker pač enostavno Keano (+ režiser) naredi kick krepko nad povprečje!
Vseeno pa ni švoh. Ana se kar vživi v vlogo, ta ji paše. Scene, koreografija je ok. Stari obrazi iz JW dodajo šarm. Določene momenti so odbiti v + smislu, najboljši del pa mi je dogajanje v Hallstattu. Top, sploh tista s krožniki, hahahaha.
Nisem bral trivia na Imdb, zato ne vem ali so dejansko tam snemali, ali pa je samo dig. kulisa in potem studio. Bil sem tam - mestece in vsa dolina je res top shit. In domačini bentijo čez horde turistov. Ampak potem jih ne razumem, da si delajo še extra promocijo, da uporabijo njihovo lokacijo za film(e), da bo še več firbcev:|

Skratka, film me je + presenetil. Nisem toliko pričakoval.

Pod črto: 7,5/10

Tudi jaz pogledal.
Akcija je dobra čeprav je živo pretiravanje, zgodbe pa skoraj, da ni.
Najboljša scena pa mi je bila borba dveh flamethowerjev :) Me je malo spomnilo na JW 4 kjer je streljal z dragon breath.
Ja balerino je režiral drug režiser kot JW serijo.

SPOILER

Je pa smešno kako se una šefica balerin pogaja s kanclerjem, da ne bo vojne potem pa ena blerina z malo pomoči Wicka pobije celotno vas.

scipascapa ::

Ballerina: MEH.

Tole je pa komično slab B kategorije film :)
Saj začne se še nekako potem pa kmalu adijo pamet.

V tem filmu čas ne deluje enakomerno za pozitivce in negativce :) Sploh, ko so popravljali tisti tovornjak pa kam so morali iti iskat rezervne dele pa kaj so morali zgraditi, da so prišli, do rezervnih delov ha ha ha.
Ali pa tista z žerjavom kjer most ni bil dokončan. Bila je ena velika luknja in so prišli lahko s avtobusom čez samo z žerjavom. A režiser vztrajno kaže to luknjo tam ene 300 metrov stran pa ni več luknje in bi se lahko samo peljali mimo luknje ha ha ha.
Pa tisti kateri je prižigal dinamit tudi če ga ne bi zbili z avtobusom bi se sam razstrelil.
Takih podvigov je malo morje v tem filmu.

endelin ::

Saj akcionerji od Neesona so iz leta v leto slabši. Verjetno bi bilo res bolje da neha snemati:))

endelin je izjavil:

Saj akcionerji od Neesona so iz leta v leto slabši. Verjetno bi bilo res bolje da neha snemati:))

Ima že potrjenih vsaj 8 novih filmov. In ja večina je akcijskih.

The Naked Gun
Cold Storage
Hotel Tehran
Run All Night 2
The Riker's Ghost
Charlie Johnson in the Flames
4 Kids Walk Into a Bank
The Mongoose

Ganon ::

Neeson je postal parodija.

Neeson še ima prebliske sem ter tja se najde še kakšen vredu film.
Parodija je Steven Seagal.

Chuck Norris
seagal
In počasi še Neeson če bo tako nadaljeval

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Gregor P ::

Bruce Willis, pred ali pa v začetkih njegove bolezni, pa tudi John Travolta je že šel to pot in ga je Tarantino rešil, Nicholas Cage je skoz na meji itd.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Magic1 ::

Bruce je verjetno že vedel, da nekaj ni ok in je sprejel karkoli, da so dal njegov fris na platnico.
Sej kaj pa lahko pričakuješ od akcijskih junakov, kot da s časom zgnije.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Scorpy84 ::

Magic1 je izjavil:

Bruce je verjetno že vedel, da nekaj ni ok in je sprejel karkoli, da so dal njegov fris na platnico.
Sej kaj pa lahko pričakuješ od akcijskih junakov, kot da s časom zgnije.

Sej če pogledaš njegove intervjuje in filme, opaziš da že leta 2015 ni bil tapravi, manjkalo je tiste njegove samozavesti, karizma z pogledom, ter nasmeh. Kasneje v filmih, se je čedalje bolj to izražalo. Že tisti nastop It's Bruce f**king Willis vidiš, da mu je takrat sam še govor šel. Na trenutke gleda kot kak Biden, pač vidiš po njegovih starih intervjujih in nastopih, da to ni on.

Bruce Willis je začel snemati krš filme tam po letu 2015/16. RED 2, Split (tam jei mel samo cameo) in Glass so izjeme ostalih 40+ filmov pa imajo tudi na IMDB povprečno oceno 3-4.

endelin je izjavil:

Chuck Norris
seagal
In počasi še Neeson če bo tako nadaljeval

Chuck Norris se mi zdi da je imel nekako cel čas stabilno kariero brez nekih vzponov in padcev.
Seagal pa že 80% kariere v prostem padu :)

delavec44 ::

Gregor P je izjavil:

Bruce Willis, pred ali pa v začetkih njegove bolezni, pa tudi John Travolta je že šel to pot in ga je Tarantino rešil, Nicholas Cage je skoz na meji itd.

Nicholasa Cagea ne bi ravno dajal v to kategorijo. Ja, ga tepe, da mora sprejeti vsak film, ki pride mimo ampak ima med polno flopov tudi par odličnih zadev v zadnjem času. Potem bi lahko enako rekli tudi za Stallona.
Podobno ampak manj izrazito v dobro smer tudi JCVD.

Steven Seagal je pa svoj razred. Upam da kmalu zaključi.

Zadnji film od Nicolasa Cage, ki sem ga gledal skoraj umrl od smeha :))

Jaws' 50th Anniversary IMAX Trailer

We're going to need a bigger boat. Return to Amity Island and experience Jaws in theaters August 29.
Posters: Celebrate the 50th anniversary of Jaws when the thrilling summer blockbuster returns to theaters in Real D, 3D, 4DX and IMAX August 29.

Pogledal film Old Fart 2 in je čista greznica. Pa še konča se s plezalcem. Škoda vsakega dolarja za tretji film.

... dejansko razmišljajo o tretjem delu?!? Zakaj? Čemu mečejo denar v to?

Ne me razumet narobe; dejansko so imeli na voljo vse, da bi lahko naredili odlična filma, ampak iz neznanega razloga so potem naredili ta dolgčas:8)

mahone ::

Vcasih smo taksnim filmom rekli straight to vhs/dvd crap. Sedaj imas pa tega kolikor ces na streaming platformah, s tem da je sedaj budget mnogo visji.
Ziva zalost kaj se dogaja s filmsko industrijo.

Gregor P je izjavil:

... dejansko razmišljajo o tretjem delu?!? Zakaj? Čemu mečejo denar v to?

Ne me razumet narobe; dejansko so imeli na voljo vse, da bi lahko naredili odlična filma, ampak iz neznanega razloga so potem naredili ta dolgčas:8)

Drugi del se je končal s plezalcem tako, da so sigurno vsaj razmišljali o tretjem filmu.

Lahko imaš na voljo vse samo če ni dobrega scenarija in režiserja potem ne bo nič.

mahone je izjavil:

Vcasih smo taksnim filmom rekli straight to vhs/dvd crap. Sedaj imas pa tega kolikor ces na streaming platformah, s tem da je sedaj budget mnogo visji.
Ziva zalost kaj se dogaja s filmsko industrijo.

Ja Netflixovi filmi so v bistvu podobno kot včasih direkt na vhs/dvs samo, da tukaj gre pa direkt na VOD.
Imajo pa nekateri filmi primerljive budgete blockbusterjem katere vrtijo v kinih.
The Electric State je imel npr budget 320 mio $.

Proračun 80 mio $
Box office 2,215 miljarde $

A24 and CMC Pictures are set to bring an English-language version of Chinese animated mega-blockbuster "Ne Zha 2" to the U.S., Canada, Australia and New Zealand on August 22nd.

Pišejo nov osnutek scenarija za tretji del filma National tresaure. Treba pa povedati, da je ta tretji del kot rečejo američani v development hell že več kot 15 let.

Chriss Pratt se vrača in bo zaigral v drugem filmu Garfield.

Supermanu napovedujejo otvoriveni vikend po celem svetu +200 mio $.

BT52 ::

Pa ni problem, da delajo, snemajo sranje. V vsakem filmu imaš politično korektne in DEI liste karakterjev. Kateri perejo možgane množicam. "zlobec je vedno beli moški", "goo girls in STEM are sooo smart", "dedci so copate"... ma leglo teh točk že gre malce na jetra in uničujejo tudi popcorn flike. Ko najemajo nenadarjene pisce, koordinatorje, ter editorje.

socialec ::

Ni toliko slaba serija (ni film), Resident evil alien in ima podobno dei zasnovo, nekako komično-cinično 'nakavlja' s svojo absurdno kvazi mistiko in mešanico severnobzorskih-dvovrhnjih-bližnjesrečanjskih-družinskokatarzičnih-belo/šrekovskih-srečnoživečih twistov; nekje na 5/40 delov mine, ko ugotoviš, da ti bo razvlečeno pobralo preveč časa :-Z

Sinners, najslabši vampirski film kdajkoli. Prva polovica, čeprav imam rad počasne filme, dolgočasna in nezanimiva, druga pa s svojimi nelogičnimi kozlarijami, negledljiva tragikomedija.

BT52 ::

Ma ne vem sem gledal pred časom Fugitive. Pa sem mislil ,da mi bo prišlo, kak dober script... Dokaj enostaven. Razpleti so telegrafirani, vendar povsem zadovoljivi. Ne morejo naredit dandanes neki tega?! BS če rečejo ne. ne rabiš za vse CGI farme, kar mi gre že počasi na jetra.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Ganon je izjavil:

Sinners, najslabši vampirski film kdajkoli. Prva polovica, čeprav imam rad počasne filme, dolgočasna in nezanimiva, druga pa s svojimi nelogičnimi kozlarijami, negledljiva tragikomedija.

Sinners ima veliko nesmislov ampak ravno najslabši vampirski film pa ravno ni.

BT52 je izjavil:

Ma ne vem sem gledal pred časom Fugitive. Pa sem mislil ,da mi bo prišlo, kak dober script... Dokaj enostaven. Razpleti so telegrafirani, vendar povsem zadovoljivi. Ne morejo naredit dandanes neki tega?! BS če rečejo ne. ne rabiš za vse CGI farme, kar mi gre že počasi na jetra.

Dober film gledal večkrat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Že kdo pogledal ? Ena verzija je že na travniku.

Budget $45 mio
Box office $105 mio

Moram še najprej pogledati serijo Cobra Kai do konca. Sila nostalgije je nekam šibka trenutno :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

opeter ::

oo7 je izjavil:

Ste gledali kakšen film od Kurosawe ?

Gledal sem samo dva filma in sicer: Ran (Kaos) ter Sedem samurajev.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Sam sem poleg teh po spominu gledal še Yojimbo, Kakushi-toride no san-akunin (The Hidden Fortress) in Rashomon ter zagotovo še kakšnega in se zagotovo splača pogledati te filme; sploh če ti je ta žanr všeč.

opeter je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ste gledali kakšen film od Kurosawe ?

Gledal sem samo dva filma in sicer: Ran (Kaos) ter Sedem samurajev.

Sedem samurajev sem gledal Ran pa še ne. A je zakej ?

Gregor P je izjavil:

Sam sem poleg teh po spominu gledal še Yojimbo, Kakushi-toride no san-akunin (The Hidden Fortress) in Rashomon ter zagotovo še kakšnega in se zagotovo splača pogledati te filme; sploh če ti je ta žanr všeč.

Jaz sem od tega žanra najraje gledal stare Jackie Chan filme in Once Upon a Time in China v tistih katerih je igral Jet Li.

Superman je imel včeraj predpremiero in BO napolnil s 22,5 milijona dolarjev kar ni slabo.

pegasus ::

oo7 je izjavil:

Vse od Kurosawe se splača pogledat. Boš prepoznal veliko zahodnih filmov in odkril, od kod so kopirali ideje ;⁠-⁠)

brett ::

Predsednik11 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Danes film ŽRELO JAWS praznuje 50 let.

Jaws je prvi blockbuster film. Proračun filma 9 mio $ in BO 476,5 mio $.

Gledal kakšen teden nazaj. Dober.

Danes je bil 2h dokumentarec o tem prelomnem filmu. Z ustvarjalci, etc.
Na National Geographic.

brett ::

oo7 je izjavil:

Budget $180 mio
Box office $378 mio

Kot kaže bo film Thunderbolts kmalu zapustil kinodvorane. Film je trenutno v mrtvem teku.

MCU naj bi s tem filmom izgubil okoli 50 mio $.

Ravnokar pogledal in skoraj isti trenutek pozabil, da je bil posnet oz. da obstaja. Klasično natepavanje enih in istih tem, for, tvistov, etc. En velik zehhhh. Niti dovtipi niso smešni. Niti alegorije ne naredijo iskrice. Prežvečene globoke misli, pa so parodije samih sebe. Če se film želi norčevati sam iz sebe, potem mu to uspeva - v obliki kislih kumaric! Deadpool je sinonim kako se temu streže!
Res se morajo za kaki dve dekadi ustaviti s filmi o stripovski superjunakih/antijunakih! Ker tole ne pelje nikamor več. Z Avengerji se je izpelo!

Tehnično filmu nimam kaj očitati, a kaj ko je scenarij pofl, igra, režija meh. + plat je edino vedno odlična Pughova! Jo je pa škoda za take vloge. Ker je dve klasi nad ostalimi.

Ocena: 4/10, na račun Florence dobi 2 točki. Drugače 2/10.

pegasus je izjavil:

oo7 je izjavil:

Vse od Kurosawe se splača pogledat. Boš prepoznal veliko zahodnih filmov in odkril, od kod so kopirali ideje ;⁠-⁠)

Ran je super, je pa to bolj kot je art film. Moraš biti in the mood.

Meni njegov najljubši je zgodovinska drama po resničnih dogodkih. Kagemusha je naslov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

brett je izjavil:

Res se morajo za kaki dve dekadi ustaviti s filmi o stripovski superjunakih/antijunakih! Ker tole ne pelje nikamor več. Z Avengerji se je izpelo!

Kot kaže se nimajo še namen ustaviti.

The Fantastic Four: First Steps July 25, 2025
Spider-Man: Brand New Day July 31, 2026
Avengers: Doomsday December 18, 2026
Avengers: Secret Wars December 17, 2027

Bosta pa Avengers filma 2026 in 2027 tista ključna ampak zelo težko, da bi bil kateri od njiju flop.

Za naprej pa imajo v zgodnji izdelavi še

Black Panther 3
Blade
Untitled Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings sequel
Untitled X-Men film

Naslednji Resident Evil film od produkcijske hiše SONY ne bo sledil igram.
Igralec Austin Abrams bo igral nov lik ustvarjen za ta film po imenu Brian.
Film se vrača k koreninam in bo horor in ne akcija.
Izid filma je trenutno 18 september 2026.

Indiana Jones reboot ? :|

Who could be the new Indiana Jones as reboot rumours swirl?

There have been unconfirmed reports about the development of a new Indy film - but could anyone really replace Harrison Ford?

https://www.radiotimes.com/movies/india...

https://publicrecords.copyright.gov/det...

Mariu in Zeldi bo sledil Donkey Kong.

Ta vikend 11-13 julij najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Superman $122.0M
Jurassic World: Rebirth $40.0M
F1: The Movie $13.0M
How to Train Your Dragon $7.8M
Elio $3.9M

Superman v 3 dneh - $217,000,000

Jurassic World: Rebirth v 12 dneh - $529,462,710

F1: The Movie v 17 dneh - $393,394,846

28 Years Later v 24 dneh - $138,336,763

Elio v 24 dneh - $117,266,191

How to Train Your Dragon v 31 dneh - $560,773,200

Mission: Impossible - The Final Reckoning v 52 dneh - $584,077,375

Lilo & Stitch v 52 dneh - $994,264,677

mAXTER ::

endelin je izjavil:

Jezus kristus pa menda ja ne..pol pa še raje enkrat gledam 90 letnega Forda če že moram v nadaljevanju ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mAXTER ()

A pa mora biti glih Indiana Jones; ni mogoče si izmisliti novega pustolovskega junaka?!?;((

Kayzon ::

Ganon je izjavil:

Eggersov bo po vsej verjetnosti daleč pred vsemi. Moram Nosferatu gledati še enkrat.

Prosim? Nosferatu eden slabsih filmov o vampirjih,kaj ti je sploh bilo vsec na njemu?

Nosferatu je filmski presežek, od začetka, do konca.

endelin je izjavil:

On bi lahko bil od Indiane Jonsa brat recimo Liam Jones :)
««
155 / 157
»»