» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
147 / 157
»»

oo7 ::

Gregor P je izjavil:

Najbrž se lahko veliko ljudi identificira s skupino "luzerjev", zato bo ta film tihi uspeh; seveda ga uradno noben ne bo gledal:P

Jaz ga bom doma. Če sem, do zdaj vse MCU filme bom pa še tega. Priznam :)

Zdaj je potrjeno Guy ritchie bo režiral film Road House 2.

Chris Hemsworth bo za MGM posnel podmorniški film.

Brad Pitt bo posnel film The riders po istoimenski knjigi - The Riders @ Wikipedia

V izdelavi nov Miami Vice film. Režiser bo Joseph Kosinski režiser filmov Top Gun Maverick, Oblivion, Tron...

Tale zgleda zanimiv.

Weapons | Official Trailer | Reaction

When all but one child from the same class mysteriously vanish on the same night at exactly the same time, a community is left questioning who or what is behind their disappearance.

Proračun filma 38 mio $.

8 avgust 2025

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Ganon ::

Krvavo potrebujem dozo dobrih grozljivk, držim pesti.

Han je izjavil:

Anora: 4/10. Še en v množici pozabljivih "road trip" filmov.

Še dobro, da smo si različni. Meni je bil to eden najboljših filmov zadnjih let. Dolg dve uri in pol, minilo mi je kot deset minut. Fantastično.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Anoro imam na ključu že kar nekaj časa ampak kar odlašam z ogledom. Eni pravite slab film, eni dober film se pravi bo treba pogledat počasi, da vidim kdo ima prav :)

Si že gledal Bakerjeve filme? The Florida Project, Red Rocket, Tangerine, Starlet ...? Če nisi, priporočam.

Ganon je izjavil:

Si že gledal Bakerjeve filme? The Florida Project, Red Rocket, Tangerine, Starlet ...? Če nisi, priporočam.

Ne še. Bom pogledal. Prvo bom pa Anoro, ker že imam na ključu.
Hvala za predloge.

delavec44 ::

oo7 je izjavil:

Anoro imam na ključu že kar nekaj časa ampak kar odlašam z ogledom. Eni pravite slab film, eni dober film se pravi bo treba pogledat počasi, da vidim kdo ima prav :)

Jaz sem jo izpustil in raje še enkrat pogledal Pretty Woman.

Han ::

Jaz sem se s fu#@ing Anoro mučil dva tedna v pol urnih 'epizodah'. Edina pozitiva je vpogled v F dandanes, kako je F svet F zavožen, pa še to je čista F izguba časa. ;((

Čista izguba časa, pa si se vseeno dva tedna mučil s filmom, ki ga sovražiš. To so precej globje težave.

Ne razumeš... Poleg tega je žalostno, da je bil takšen film nagrajen s kar 5 oskarji. Konklave npr., ki je za nekaj razredov boljši, pa je dobil zgolj enega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

Ni česa razumeti. Mnenja bodo vedno deljena. Če film ni zate, prekineš in izbereš kaj sebi primernega. Jaz pravim, da si jih zasluži. Tudi Mikey za glavno vlogo. Pravzaprav so bili vsi igralci izvrstni. Ostali Bakerjevi filmi, sploh Red Rocket, so enako nadpovprečni.

Conclave je bil dober ja edino na koncu so zafantazirali na polno.

Thunderbolts otvoritveni dan se pravi petek 32 mio $.

Karate Kid film izide 30 maja. Prve napovedi za BO niso najbolj obetavne. Trenutno filmu kaže otvoritveni vikend slabih 50 mio $.

First Official Look at 'Avatar: Fire and Ash'

Ko James Cameron konča s filmi Avatar bo njegov naslednji film posnet po knjigi Ghosts of Hiroshima katera izide 5 avgusta 2025.

Gregor459 ::

Jaz čakam film Surfer. Nic Cage je zakon.

Gregor P ::

oo7 je izjavil:

Karate Kid film izide 30 maja. Prve napovedi za BO niso najbolj obetavne. Trenutno filmu kaže otvoritveni vikend slabih 50 mio $.

Ok sam 50 mio za takšen film na otvoritveni vikend je povsem dovolj. Tud proračun ne bi smel biti več od 35 mio.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Budget $1 mio
Box office $94,344

Pogledal in je kar vredu film. Se splača pogledat. Je pa dokaj kratek film ura 25.

Gregor P je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ok sam 50 mio za takšen film na otvoritveni vikend je povsem dovolj. Tud proračun ne bi smel biti več od 35 mio.

150 mio budget ? :|

Karate Kid: Legends Poster Revealed – A $150 Million Franchise Revival

https://www.filmofilia.com/karate-kid-l...

Za kaj neki rabijo toliko milijonov za tako enostaven film?:8)

Gregor P je izjavil:

Za kaj neki rabijo toliko milijonov za tako enostaven film?:8)

Nimam pojma. Mogoče so igralci tako dražji ?
Zadnji karate kid iz 2010 je imel proračun 40 mio $.

Sem pogledal. Prvi film mi je bil boljši v drugem je pa veliko več komedije. Je pa definitivno za pogledat.

Prvega sem gledal v kinu in zapustil dvorano precej razočaran. Drugega sem zbrisal po enominutnem preletu. Škoda časa.

Ta vikend 2-4 maj najbolj uspešni filmi v BO ZDA/KAnada

Thunderbolts* $76.0M
Sinners $33.0M
A Minecraft Movie $13.7M
The Accountant 2 $9.5M
Until Dawn $3.8M

Trump bi rad uničil še Hollywood.

https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-t...

Ta je dobra LOL :)) ... itak že tako gledamo preveč ameriških filmov, tako da sploh ne bi bilo slabo, da gledamo več evropske filmske produkcije.8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Že kdo gledal ?

Že. Prva polovica izredno dobra, v drugi se izgubi. Nekako nima prave zgodbe. Je pa vizualno čudovit film.

Ganon je izjavil:

Že. Prva polovica izredno dobra, v drugi se izgubi. Nekako nima prave zgodbe. Je pa vizualno čudovit film.

Se kaj vleče film glede na to, da je dolg 215 minut ?

Caracas ::

Brutalist podn, totalen dolgcajt, še glavni igralec zgolj ponovi vlogo iz Pianista. Anora mi je tudi popolna misterija kako je lahko nekaterim všeč, zgodba nikakršna, igralci podpovprečni. Da je uporaba besede fuck zilijonkrat zadosti za 5 Oskarjev si pa tudi ne bi mislil.

oo7 je izjavil:

Ganon je izjavil:

Se kaj vleče film glede na to, da je dolg 215 minut ?

Meni ne, samo proti koncu deluje kot čisto drug film, ki ga je bil režiser prisiljen na hitro zaključiti.

Caracas je izjavil:

igralci podpovprečni.

V kakšnem smislu? Odigrali so fantastično. Baker je znan po tem, da izbere igralce z odlično medsebojno kemijo. Predvsem igralce, za katere ni še nihče slišal, pustijo pa velik pečat. V Starlet je vlogo dobila 85-letna gospa, za katero je bila to prva in edina vloga v življenju. Film je desetka.

Brutalist je hudo boring film.

oo7 je izjavil:

Budget $20 mio
Box office $17.8 mio

Kot kaže vojaškega filma Warfare v SLo kine ne bo.

Ocene ima zelo dobre. 93% na RT od publike in kritikov in 7,9 na IMDB.

Warfare | Official Featurette | A24

Je čas spet za kakšen dober vojaški film.

Warfare has now landed on VOD.

Se pravi bo kmalu na travniku :)

Amazon kupil pravice za film Beekeeper.

Čebelar drugi film že zgodnji izdelavi pri Amazonu.

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Budget $20 mio
Box office $17.8 mio

Kot kaže vojaškega filma Warfare v SLo kine ne bo.

Ocene ima zelo dobre. 93% na RT od publike in kritikov in 7,9 na IMDB.

Warfare | Official Featurette | A24

Je čas spet za kakšen dober vojaški film.

Warfare has now landed on VOD.

Se pravi bo kmalu na travniku :)

Sem pogledal. Ne rečem da ni dober, samo se mi je zdel nekam omejen. Mogoče je ravno to poanta, da doživljaš dogodke čez oči vojakov, ki tudi nimajo popolnih informacij na terenu in se večino časa skrivajo. V paniki pač streljaš in večino časa ne veš ali si sploh kaj zadel.

delavec44 je izjavil:

Sem pogledal. Ne rečem da ni dober, samo se mi je zdel nekam omejen. Mogoče je ravno to poanta, da doživljaš dogodke čez oči vojakov, ki tudi nimajo popolnih informacij na terenu in se večino časa skrivajo. V paniki pač streljaš in večino časa ne veš ali si sploh kaj zadel.

Sem mislil pogledati zdaj pa se je nogomet malo zavlekel :)
Mogoče mi še uspe če ni predolg film.

Predsednik11 ::

Warfare je krajši film. Eden boljših letos.

oo7 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Sem mislil pogledati zdaj pa se je nogomet malo zavlekel :)
Mogoče mi še uspe če ni predolg film.

Ni. Uro in pol.

Sem tudi jaz pogledal. Zelo težak film za gledat.
Zgodbe ravno ni ,posneto je dobro in pokaže lepo kakšna je vojna.
Prva 1/3 filma se ne zgodi nič, 2/3 je težko gledat zadnja pa je bolj akcijska.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Posneto po knjigi Stevena Kinga The Long Walk.

The Long Walk (2025) Official Trailer

v kinih 12 septembra letos.

Leta 1988 je že ata zombie filmov George A romero hotel posneti ta film. Ampak na koncu se ni izšlo.

Je kdo bral knjigo ?

Film Snow White bodo začeli predvajati na VOD 13 maja.
4K Ultra HD, Blu-ray in DVD pa bodo na voljo 24 junija.

oo7 je izjavil:

Posneto po knjigi Stevena Kinga The Long Walk.

The Long Walk (2025) Official Trailer

v kinih 12 septembra letos.

Leta 1988 je že ata zombie filmov George A romero hotel posneti ta film. Ampak na koncu se ni izšlo.

Je kdo bral knjigo ?

Prebral vse od Kinga. Dolgo se je govorilo o filmu, nikoli realiziralo. Mogoče zato, ker gre za kočljivo tematiko. Filmske adaptacije njegovih del so bile redko uspešne in preveč poenostavljene. Nisem optimist, čeprav si ga želim.

Ganon je izjavil:

Prebral vse od Kinga. Dolgo se je govorilo o filmu, nikoli realiziralo. Mogoče zato, ker gre za kočljivo tematiko. Filmske adaptacije njegovih del so bile redko uspešne in preveč poenostavljene. Nisem optimist, čeprav si ga želim.

Film Mist mi je bil kar dober še posebej konec je brutalen čeprav naj bi bil drugačen kot v knjigi ? Knjige nisem prebral sem pa enkrat na internetnu zasledil, da naj bi bil drugačen konec v filmu kot knjigi.

Film so zaključili po hollywoodsko, nima zveze s knjigo. Zato pravim, da so v večini drugačni od knjig in še slabo posneti. Z redkimi izjemami. V The Long Walk je bil Ray star 16 let, bili so najstniki, otroci. V prikolici ne izgleda tako. Verjetno nimajo dovolj poguma, da na ekranu kažejo pobijanje otrok. Konec ne verjamem, da bo enak knjigi. Slabo je tole.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

LeQuack ::

oo7 je izjavil:

Če kdo hoče dober vojni film pogledat, naj gleda Monsters: Dark Continent. For real, večina bo rekla ne, zato ker slepo zaupajo Imdb oceni, pač drones. Ampak fora je da folk je pričakoval nek drug film, ker prvi je bil bolj sci-fi oriented, in so bili zato jezni in dali slabe review-je. Ampak je pa zelo dober vojni film, tako da če kdo hoče narest en leap of faith, naj pogleda. Če pa ste bolj sci-fi pa vsaj prvi del.

https://www.imdb.com/title/tt1935302/

Prvi del Monsters je pa še vedno kultni. Gareth Edwards (režiral Rogue One, Tge Creator)

https://www.imdb.com/title/tt1470827/
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Kurzweil ::

Bi bilo zelo zanimivo videti, kako gre box office pri filmu Conclave sedaj in kako bi šel, če ne bi ravno v tem času umrl papež Frančišek. Jasno, ustvarjalci so se nehote znašli na pravem mestu ob pravem času, tako da je gledanost filma definitivno nekajkrat večja, kot bi bila sicer, če bi bil Frančišek še živ. Praktično se ga omenja tudi v vsaki drugi novici v povezavi z vsem tem dogajanjem.

Tako bodisi so imeli zares srečo, ali pa je to bila skrivna naloga JD Vanca zadnjič >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

LeQuack je izjavil:

oo7 je izjavil:

Če kdo hoče dober vojni film pogledat, naj gleda Monsters: Dark Continent. For real, večina bo rekla ne, zato ker slepo zaupajo Imdb oceni, pač drones. Ampak fora je da folk je pričakoval nek drug film, ker prvi je bil bolj sci-fi oriented, in so bili zato jezni in dali slabe review-je. Ampak je pa zelo dober vojni film, tako da če kdo hoče narest en leap of faith, naj pogleda. Če pa ste bolj sci-fi pa vsaj prvi del.

https://www.imdb.com/title/tt1935302/

Prvi del Monsters je pa še vedno kultni. Gareth Edwards (režiral Rogue One, Tge Creator)

https://www.imdb.com/title/tt1470827/

Monsters: Dark Continent nisem še gledal.
Prvi film Monsters mi pa ni bil preveč všeč.

Danes sem videl napovednik za The Old Guard 2

... res si nisem mislil, da bodo šli delati dvojko. Je pa vsaj tudi še Uma Truman sedaj :-)

Gregor P je izjavil:

Danes sem videl napovednik za The Old Guard 2

... res si nisem mislil, da bodo šli delati dvojko. Je pa vsaj tudi še Uma Truman sedaj :-)

Zgleda dokaj generičen šrot. Prvi film je dober ali ne ?
««
147 / 157
»»