» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
132 / 134
»»

delavec44 ::

Jej, še eno nadaljevanje. Izvirnih idej ni več.

oo7 ::

Jaz tega filma sploh še nisem gledal. A je zakej ?

Je. Ne pričakuj pa klasične Hollywood produkcije.

BT52 ::

oo7 je izjavil:

Jaz tega filma sploh še nisem gledal. A je zakej ?

Ohh yeah. Je ja.

Dobro bom ob priliki pogledal revnega miljonarja.

Gregor P ::

In spet nadaljevanje, ki ga ne potrebujemo, ker je bil prvi film čisto lepo zaključena celota.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

meho7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Film Captain America 4 Brave New World kateri izide drugo leto ima ogromno težav.

Film so že posneli pa niso bili zadovolnji pa so dodatno spet snemali nove prizore... sedaj spet režejo in snemajo nove prizore. Tako, da je trenutni produkcijski proračun filma že preko 375 mio $ in pravijo, kot bi spet na novo snemali nov film.

Kot kaže se Dizniju obeta še težak flop.

‘Captain America: Brave New World’ Star Giancarlo Esposito Reveals Struggling Marvel Film Headed For Another Round Of Reshoots

https://boundingintocomics.com/movies/m...

Vedno znova reshoots, reshoots, reshoots...
Kaksni bi bili sele budgeti v analogni dobi, ce bi trenutna generacija morala ustvarjati filme? :))

Kot kaže še več reshoots, reshoots, reshoots :))

Rumor: ‘Captain America: Brave New World’ To Be Reworked Yet Again After Marvel Film Fails ANOTHER Test Screening

https://boundingintocomics.com/movies/r...

To imajo zdaj posnetkov za vsaj triologijo, oz. dve sezoni serije:D

Gregor P je izjavil:

To imajo zdaj posnetkov za vsaj triologijo, oz. dve sezoni serije:D

Najmanj + budget za 3 filme :)

Lahko dajo na Disney+ 3 variante ali pa 9 urno extended verzijo :D

delavec44 je izjavil:

mogoče lahko naredijo zdaj DEI interaktivni film, da be bo kdo užaljen z vseme temi posnetki haha

BT52 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

mogoče lahko naredijo zdaj DEI interaktivni film, da be bo kdo užaljen z vseme temi posnetki haha

Samo veš da je to dobra ideja. Pred začetkom filma pokljukaš kaj hočeš gledati in ti potem predvaja verzijo zate. Lahko te še med filmom vpraša ali si kaj triggered in preklopi na drugo verzijo z drugimi igralci in vsebino. AI bo to delal kar on the fly.

Zgodovina sprememb…

Kakšna "rasistična" izbira bi bila najbrž privzeto izklopljena :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Trenutni proračun filma Captain America 4 naj bi bil 350 mio $ pa verjetno bo zaradi še dodatnih reshotov še narasel. Se pravi če formula 2,5x drži potem bo film za kritje stroškov potreboval vsaj 875 mio $.

oo7 je izjavil:

Trenutni proračun filma Captain America 4 naj bi bil 350 mio $ pa verjetno bo zaradi še dodatnih reshotov še narasel. Se pravi če formula 2,5x drži potem bo film za kritje stroškov potreboval vsaj 875 mio $.

To je taka utopija, da glava peče. Čist minus

BT52 je izjavil:

oo7 je izjavil:

To je taka utopija, da glava peče. Čist minus

Ja film izide čez 3 mesece pa še vedno snemajo reshotse. Tukaj je nekaj hudo narobe s filmom.

Film se v bistvu že v štartu pokopal, ko je nenadoma postal kapetan Amerika Falcon, namesto kakšen izmed pravih CA prijateljev. Ni logike. Sam sem moral prav iti na Wikipedijo pogledati, kdo točno sploh je on ipd. In zdaj je to zelo težko prodati naprej publiki.

Kako je sploh lahko brez superhuman seruma kapetan Amerika? Ni to potem navaden človek z malo tehnike in ščitom? Slabša verzija Iron Mana?

Fiktivni stripovski karakter naj bi imel nekaj več moči oz. nadčloveških lastnosti, ampak ta v filmu kot vem nima nič, razen te vojaške opreme.

Čaki kak pa je prišel do te opreme ali jo je ukradel?

Ne, naj bi bila od vojske, ker je tudi on vojak.

delavec44 je izjavil:

Kako je sploh lahko brez superhuman seruma kapetan Amerika? Ni to potem navaden človek z malo tehnike in ščitom? Slabša verzija Iron Mana?

In the comic book, Wilson has the ability to communicate with birds and is assisted in his heroics by an actual falcon named Redwing. In the films, this is replaced by a drone nicknamed Redwing, which the character is able to control remotely.

Pogledal Elevation. Sploh ni bil tako slab kot so ocene. Po moje mi bo bolj všeč kot novi Captain America. Če že delam to primerjavo, ker je isti igralec.

delavec44 je izjavil:

Pogledal Elevation. Sploh ni bil tako slab kot so ocene. Po moje mi bo bolj všeč kot novi Captain America. Če že delam to primerjavo, ker je isti igralec.

Ga imam na ključu sem ga mislil gledati včeraj tako, da ga pogledam danes. No me veseli, da ni tako slab kot so ocene.

Ta vikend 29november - 1 december najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Moana 2 $135.5M
Wicked $80.0M
Gladiator II $30.7M
Red One $12.9M
The Best Christmas Pageant Ever $3.3M

Moana 2 (6 dni) $386,300,000

Wicked (9 dni) $359,270,510

Gladiator II (9 dni) $320,007,811

delavec44 je izjavil:

Sem pogledal. Je za pogledat čeprav na koncu spet tisti očitni teleporter saj veš kaj mislim, ko se ona nariše ravno tam zadnji trenutek...

Si pogledal čisto do konca ? Je še cliffhanger.

Gladiator II film s $320,007,811 je najbolj uspešen Denzel Washingtonov film v njegovi karieri v BO.

jimyboy ::

Sony je dal na net prvih 8 minut filma Kraven the hunter. Zgleda kar vredu.

oo7 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Sem pogledal. Je za pogledat čeprav na koncu spet tisti očitni teleporter saj veš kaj mislim, ko se ona nariše ravno tam zadnji trenutek...

Si pogledal čisto do konca ? Je še cliffhanger.

Sem pogledal, nekje piše da planirajo franšizo.

Jah en teleport na koncu. Čeprav realno on ni več pomemben na koncu in bi bilo enako tudi če umre.

delavec44 je izjavil:

Sem pogledal, nekje piše da planirajo franšizo.

Jah en teleport na koncu. Čeprav realno on ni več pomemben na koncu in bi bilo enako tudi če umre.

No ja če ne drugega bi pogledal nadlajevanje, ker je več vprašanj kot odgovorov.

jimyboy je izjavil:

Sony je dal na net prvih 8 minut filma Kraven the hunter. Zgleda kar vredu.

Ja kar vredu ampak bo verjetno vseeno FLOP.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Prve kritike za film Nosferatu so dobre.

Trenutno 93% na RT - https://www.rottentomatoes.com/m/nosfer...

Res ne vem kaj je zdaj s temi muzikli :|

Francis ford Copola znan po filmih Boter 1,2,3 in letošnjem FLOPU Megapolis bo posnel muzikl - Francis Ford Coppola's next project will be a "30s-style strange musical"

https://www.joblo.com/francis-ford-copp...

Že navadnih filmov ne znajo več pisat, kaj šele muzikale...

Gleda ta mau otrok tole in kar sam od sebe reče kok je pa ta grda :))

P.S.: Nikoli mu nisem rekel čisto nič o tem filmu, samo pokazal napovednik brez kakšnih negativnih komentarjev ali čudnih pogledov z moje strani.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Otroci so najbolj iskreni ;)

Joj kako slab in neumen film. Kako so sploh lahko dobili Silvota v ta film mi ni jasno.

A da je usekal pot Bruca Willisa, ki je proti koncu nastopal skoraj v vsakem filmu, samo da so lahko napisali njegovo ime poleg.

Mimogrede tole pa bi se morda celo splačalo pogledat :P

Gregor P je izjavil:

A da je usekal pot Bruca Willisa, ki je proti koncu nastopal skoraj v vsakem filmu, samo da so lahko napisali njegovo ime poleg.

Ne vem ali bo šel po poti Bruce willisa ampak ta film Armor je res slab.

Gregor P je izjavil:

Mimogrede tole pa bi se morda celo splačalo pogledat :P

Dober trailer :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

ahah je en napisal v trailerju, da bo nova sneguljlčica imela plot twist: "Prince gona go after stepmother" XD

Zadnji trailer za Snow white.

27k likes
700k dislikes

Itak je potem kmalu Disney zakril likes dislikes razmerje :)

Ta vikend 6-8 december najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Moana 2 $52.0M
Wicked $34.9M
Gladiator II $12.5M
Pushpa: The Rule - Part 2 $9.3M
Red One $7.0M

Moana 2 v 11 dneh - $600,039,013

Wicked v 16 dneh - $455,551,270

Gladiator II v 16 dneh - $368,442,895

brett ::

Leto je tik pred iztekom, bera kvalitetnih filmov zahodne hemisfere leta 2024 pa porazna kot še ne pomnim.
Razen parih blockbusterjev, ki so nas z oglaševanjem bombardirali na vsakem koraku, se ne spomnim niti enega kvalitetnega filma, kaj šele npr. pol ducata... Kaj menite?
Kateri filmi se bodo leta 25`sploh potegovali za nagrade?

Scorpy84 ::

Zate ne vem, ampak se meni ne zdi porazno leto. V smislu dobrih akcijskih sci-fi filmov v tem žanru res ni bilo veliko posnetega kot npr. 10 let nazaj in več, nasploh od korone je ta žanr v zatonu.

Dune 2 filmografija je bila top. Vse ostalo pa res ne vem če je sploh bilo kaj dobrega. V serijah pa samo Pigvin in Shogun za pogledat.

KSZ

Jurror #2 je kar ok. Nočem kaj spojlat. Glede na to, da je zadnji film Clinta Eastwooda, je ogled skoraj obvezen.

Jaz vam lahko povem kater je slab film.

Film 1992. Spet en kup neumnosti. Ampak sem pogledal, ker je eden zadnjih filmov pokojnega Ray Liote.

brett ::

Scorpy84 je izjavil:

Zate ne vem, ampak se meni ne zdi porazno leto. V smislu dobrih akcijskih sci-fi filmov v tem žanru res ni bilo veliko posnetega kot npr. 10 let nazaj in več, nasploh od korone je ta žanr v zatonu.

Akcionerji so itak že dve desetletji povečini pofl, brez karizme, so CGI in eksplozije. Mad Max je eden redkih izjem.
Govorim pa o vseh zvrsteh nasploh. Kateri filmi so ti pa presežek letos ?

BT52 je izjavil:

Dune 2 filmografija je bila top. Vse ostalo pa res ne vem če je sploh bilo kaj dobrega. V serijah pa samo Pigvin in Shogun za pogledat.

Pustimo serije! Govorim o filmih.
Dune2 ima izvrstno tehnično plat, ostalo pa ni nič posebnega. Osebno mi je bil prvi del razred + boljši.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

Animirani film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim ima porazen začetek v BO. Film je izšel v več kot 30 državah (4-5 december) in pridelal samo 2 mio $. Največ je zaenkrat v BO prinesel film v Španiji in sicer 350k $.

Film v ZDA sicer izide šele 13 decembra v Sloveniji pa 12 decembra.
««
132 / 134
»»