» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
128 / 130
»»

Gregor P ::

oo7 je izjavil:

Jutri začnejo predvajati po kinih film Joker 2.

Proračun filma je zelo visok 200 mio $ kritike pa zelo slabe.

Po izjemnem uspehu prvega filma kateri je bil, do letos edini film s R ratingom kateri je presegel miljardo $ v BO... kaže, da bi tole znal biti FLOP.

Za mene je bil prvi Joker nekako zaključena celota. Niti ne vem, zakaj bi gledal drugi del, ker nekako ne navijam za tega psihopata, kot recimo za kakšnega Batmana (ki je očitno tudi človek z duševnimi težavami). Tako da tudi, če je odličen film, si ga morda nekoč enkrat, ko bom imel preveč časa, ogledam lepo doma na toplem z domačimi prigrizki.:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

BaTeMaN ::

Jarno je izjavil:

Samo omenjam, če še kdo ni pogledal starega dobrega filma Convoy, s Krisom Kristoffersonom.
Igralec je namreč pred kratkim preminil.

o tole pa je flashback iz otroštva... tudi jaz ga imam v spominu kot dober film.... imdb ocena ni ravno visoka

moram pogledat še enkrat
less then zero

delavec44 ::

BaTeMaN je izjavil:

Jarno je izjavil:

Samo omenjam, če še kdo ni pogledal starega dobrega filma Convoy, s Krisom Kristoffersonom.
Igralec je namreč pred kratkim preminil.

o tole pa je flashback iz otroštva... tudi jaz ga imam v spominu kot dober film.... imdb ocena ni ravno visoka

moram pogledat še enkrat

Po moje bom raje gledal Blade :)

BaTeMaN ::

ha ha ha, a veš da sem ga ravno prejšnji vikend

Stephen Dorff bi moral imeti več vlog
less then zero

oo7 je izjavil:

Je že kdo pogledal film Speak No Evil ? In če je ali je za pogledat ?

Pogledal danes. Je ok, samo že od začetka veš kaj se dogaja.

Pa sneman na hrvaškem, če sem prav videl.

Han ::

brett ::

oo7 je izjavil:

Budget $200 mio
Box office $1.318 milijarde

Najbolj uspešen R rated film vseh časov v BO Deadpool in Wolverine počasi zapušča kinodvorane. Na VOd bodo film začeli predvajati 1 oktobra na DVdje in Bluray pa pride 22 oktobra.

Danes sem ga pogledal. Ni švoh, samo meni osebno sta prejšnja boljša. Tu so zgodbo že tako zagontel, da je hujša kot gordijski vozel... Ta multiverse meni žal ne potegne :(

Glavna lika in igralca kul, nekateri dialogi tudi in parodija ter zajebancija. Kar nekaj slednjih pa kar nekaj. Pa tisto njuno mlatenje med seboj. Zehhh!
Aja, kul je bilo, da so dodali že tako rekoč pozabljene like. Le premalo so izkoriščeni.

Ocena: 7/10 za to zvrst.

oo7 ::

Gregor P je izjavil:

oo7 je izjavil:

Jutri začnejo predvajati po kinih film Joker 2.

Proračun filma je zelo visok 200 mio $ kritike pa zelo slabe.

Po izjemnem uspehu prvega filma kateri je bil, do letos edini film s R ratingom kateri je presegel miljardo $ v BO... kaže, da bi tole znal biti FLOP.

Za mene je bil prvi Joker nekako zaključena celota. Niti ne vem, zakaj bi gledal drugi del, ker nekako ne navijam za tega psihopata, kot recimo za kakšnega Batmana (ki je očitno tudi človek z duševnimi težavami). Tako da tudi, če je odličen film, si ga morda nekoč enkrat, ko bom imel preveč časa, ogledam lepo doma na toplem z domačimi prigrizki.:D

Ja se strinjam čeprav sem potihoma pričakoval,da bi znali presenetiti, ker je isti režiser kot v prvem filmu. Ampak, ko se je enrkat začelo govoriti o muziklu sem že vedel, da to ne bo zame zdaj pa še kritike so čisto zanič.
Itak je doma najboljše gledat ;)
Bom pa probal pogledati Joker 2 če bo pa res tako slabo bom pa malo prevrtel naprej.

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Budget $200 mio
Box office $1.318 milijarde

Najbolj uspešen R rated film vseh časov v BO Deadpool in Wolverine počasi zapušča kinodvorane. Na VOd bodo film začeli predvajati 1 oktobra na DVdje in Bluray pa pride 22 oktobra.

Danes sem ga pogledal. Ni švoh, samo meni osebno sta prejšnja boljša. Tu so zgodbo že tako zagontel, da je hujša kot gordijski vozel... Ta multiverse meni žal ne potegne :(

Glavna lika in igralca kul, nekateri dialogi tudi in parodija ter zajebancija. Kar nekaj slednjih pa kar nekaj. Pa tisto njuno mlatenje med seboj. Zehhh!
Aja, kul je bilo, da so dodali že tako rekoč pozabljene like. Le premalo so izkoriščeni.

Ocena: 7/10 za to zvrst.

Imam že na ključu bom pogledal čez vikend.
Ja multiverse zna biti tečen. Nisem še gledal ampak govorili so, da naj bi ta film resetiral MCU.
Mlatenje ti ni bilo dobro ? Slabo ne more biti, ker imata oba faktor celjenja :)

Ne me za besedo držat, ampak mislim da se trikrat stepeta, zravsata med seboj. Wolverin s tisti kremplji Deadpoola zabada: v roke, torso, noge. Pa ponovno. Pa ponovno. Pa ponovno. Pa ponovno. D. pa W. s katanama, pa nožki over and over and over and over again. Rezultat: seveda nič, ker sta nesmrtna. Zato 1x bi bilo dovolj, ne pa repeat, repeat. Vem da je film za brain off.
Ampak veš kaj bi pa bilo shocker: če bi eden drugemu glavo sklatil stran. Potem pa najbrž ne bi bil rezultat malce drugačen, hehehe. Ampak seveda junaka ne smeta umreti. Razumljivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

No, če se spomniš ta prvega Deadpoola v Wolverine triologiji, je odsekana glava bila živa :D

Wolverinu je skoraj nemogoče odsekati glavo, ker ima okostje iz adamantiuma.
Deadpoolu pa je možno odsekati glavo ampak bo itak vse skupaj zrastlo nazaj. Pa v stripih se menda veliko hitreje regeneriria kot v filmih.
Pa še ena zanimivost v stripih je lik Death ja čisto prava smrt zaljubljena v Deathpoola... Thanos pa je na polno zaljubljen v njo a ona bi rada Deadpoola :))

Death, the personification of death and the grim reaper, is in love with me, Deadpool! Because she can't have my soul due to me not being able to die. I reciprocate my love for her and so I try to figure out ways for me to lose my healing ability, die and be with my beloved.

Thanos' love for Death takes on a new layer of meaning, as he continues to choose Death despite other options in the afterlife, making him appear almost cowardly.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Joker 2 na predpremieri v četrtek v BO 7 mio $. Prvi Joker film na predpremieri 13,3 mio $.

Včeraj sem pogledal film Kill 'Em All 2.

Ocene za ta film so res slabe ampak sem pogledal zaradi JCVD :)
Po ogledu filma sem šel pogledat na IMDB kdo igra glavnega negativca, ker naj bi bil balkanc ali rus in vidim, da piše Andrei Lenart Slovenija haaaa :)

Zgodovina sprememb…

Ta vikend 4-6 oktober najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Joker: Folie ? Deux $40.0M
The Wild Robot $18.7M
Beetlejuice Beetlejuice $10.3M
Transformers One $5.4M
Speak No Evil $2.8M

Joker: Folie ? Deux v prvih treh dneh $121,100,000 od tega 40 mio $ na domačem trgu in 81 mio $ drugje po svetu.

Sem našel kakšna je razlika med prvim Jokerjem in Joker 2 filmoma v prvih 3 dneh po celem svetu.

Joker (2019) 247 mio $

Joker 2 (2024) 121 mio $

mAXTER ::

čez vikend sem poizkusil pogledati Deadpool& Wolverine...po 50 minutah mučenja sem vse skupaj ugasnil, zbrisal iz diska in se nikoli več ne obrnem nazaj. Iz vidika fan servica je to super kar so naredili, iz vidika filma kot neke celote ali kontinuitete pa nima zadeva ne repa ne glave, niti filma to ne zanima. Ne vem točno komu je to namenjeno in kdo za vraga je šel tolikokrat to sranje v kino gledat, da jim je uspelo 1,3 miljarde nabrat. Meni osebno je tisti del filma, ki sem ga uspel pogledat, totaln cringe in zapretiravanje ter posiljevanje 4ega zidu do skrajnih meja in še naprej.

Mislim da je čas da se Marvel vesolje ukine za nekaj časa >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mAXTER ()

Otroci so bili navdušeni, zdaj skoz iščejo Lego minifigurice Deadpoola in Wolverina; tako da hvala bogu za Lego sejem in bazar, ki je bil ta vikend.:D

Jaz sem Deadpool in Wolverine film pogledal včeraj zvečer in mi je bil dober že dolgo časa se nisem tako nasmejal :)
Mi je žal, da tega nisem šel podpreti v kino ampak so tudi brez mene več kot dobro prišli čez ;)
Res veliko cameo presenečenj še najbolj sem se pa nasmejal Gambit in res upam, da že enkrat dobi svoj lastni film :))
Ni kaj Deadpool je res Marvel Jezus.

Druga polovica je boljša od prve. Brez veze komentirati, če ne pogledaš celega. Meni je bil 9/10. Priznam pa, da je zgodba tu postranska zadeva.

delavec44 je izjavil:

Druga polovica je boljša od prve. Brez veze komentirati, če ne pogledaš celega. Meni je bil 9/10. Priznam pa, da je zgodba tu postranska zadeva.

Ja na začetku tam kjer je imel lasuljo tisto se mi je zdelo bolj tako tako, drugače pa intro se mi zdi najboljši kar sem jih kdaj gledal v bilo katerem filmu bye bye bye :))

BT52 ::

mAXTER je izjavil:

čez vikend sem poizkusil pogledati Deadpool& Wolverine...po 50 minutah mučenja sem vse skupaj ugasnil, zbrisal iz diska in se nikoli več ne obrnem nazaj. Iz vidika fan servica je to super kar so naredili, iz vidika filma kot neke celote ali kontinuitete pa nima zadeva ne repa ne glave, niti filma to ne zanima. Ne vem točno komu je to namenjeno in kdo za vraga je šel tolikokrat to sranje v kino gledat, da jim je uspelo 1,3 miljarde nabrat. Meni osebno je tisti del filma, ki sem ga uspel pogledat, totaln cringe in zapretiravanje ter posiljevanje 4ega zidu do skrajnih meja in še naprej.

Mislim da je čas da se Marvel vesolje ukine za nekaj časa >:D

Nisem gledal D vs W osebno. Vendar Deadpool od enke nikoli se ni brigal na kontiniuteto. Kako pa je zgodba povezana pa ne vem. Samo tole sem hotel rečt. ker prvi del je bil 4th wall ipd vendar zgodba z punco je bila zelo dobra. V drugem so malce zabluzili z šalami, samo še vedno solidno.

Christopher Nolan's Interstellar to celebrate its 10th anniversary with a limited engagement in IMAX cinemas and a 4K Collector's Edition

The exclusive limited engagement of Interstellar blasts off on December 6, 2024, with tickets going on sale on November 7. In addition, a Collector's Edition 4K Ultra HD set will arrive on December 10, 2024.

According to Quentin Tarantino, This Is the Only Perfect Film Trilogy.

I think there's only one trilogy that completely and utterly works to the Nth degree and that's A Fistful of Dollars, For a Few Dollars More and The Good, the Bad and the Ugly. It does what no other trilogy has ever been quite able to do. The first movie is terrific, but the second movie is so great and takes the whole idea to such a bigger canvas that it obliterates the first one. And then the third one does the same thing to the second one, and that's kind of what never happens.

Se kar strinjam. Tudi IMDB ocena iz filma v film raste ne vem če je pri kateri triologiji tudi tako, če pa je jih je pa zelo malo :)

A Fistful of Dollars IMDB 7,9/10 --- RT publika 91%
For a Few Dollars More IMDB 8,2/10 --- RT publika 94%
The Good, the Bad and the Ugly IMDB 8,8/10 --- RT publika 97%

Res škoda, da ni Tarantino posnel en film z Eastwoodom, ko je bil še čas.

delavec44 je izjavil:

Res škoda, da ni Tarantino posnel en film z Eastwoodom, ko je bil še čas.

Bi skupaj režirala in zaigrala :)
Drugače pa Clint ni ravno neki govorec v filmih Tarantinovi liki pa govorijo 100 na uro :)

Christopher Nolan bo tudi naslednji film posnel za distribucijsko hišo Universal.

Naslednji Nolanov film izide 17 julija 2026.

Trenutno ni nič več znanega o filmu razen tega, da je Matt Damon v pogovorih, da zaigra v tem filmu.

opeter ::

oo7 je izjavil:

Men in Black director says Will Smith's farts forced them to evacuate the stage for three hours
https://www.joblo.com/will-smith-farts-...

Hja, če pozorno pogledaš spodnjo sliko (iz tiste povezave), lahko vidiš izraz na Tommy Lee Jonesovem obrazu ...

MiB

MiB

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

oo7 je izjavil:

Christopher Nolan bo tudi naslednji film posnel za distribucijsko hišo Universal.

Trenutno ni nič več znanega o filmu razen tega, da je Matt Damon v pogovorih, da zaigra v tem filmu.

James Bond samo v vesolju. Xd

Se niti ne bi branil kakšnega Nathana Neverja, Adama Strangea, Cobra ipd.

opeter je izjavil:

oo7 je izjavil:

Men in Black director says Will Smith's farts forced them to evacuate the stage for three hours
https://www.joblo.com/will-smith-farts-...

Hja, če pozorno pogledaš spodnjo sliko (iz tiste povezave), lahko vidiš izraz na Tommy Lee Jonesovem obrazu ...

MiB

MiB

:)):)) tudi možno.

BT52 je izjavil:

oo7 je izjavil:

James Bond samo v vesolju. Xd

Remake

Gregor P je izjavil:

Se niti ne bi branil kakšnega Nathana Neverja, Adama Strangea, Cobra ipd.

Kaj je bila tisto za ena Sci-fi zgodba, ko smo včasih zbirali slikce za album ? Mislim, da je bil album celo v Hrvaščini in se je dogajalo v vesolju :) ?

Imam nekje album samo bi moral posikati.

Zgodovina sprememb…

Sem se spomnil naslov albuma :)

Dvomim, da je Nolan slišal za tole :))

Glede na govorice pri Dizniju delajo na filmu o mladem Indiana Jonsu. Trenutno kaj več ni znanega.

Medtem bi lahko dali v eter 16:9 format TV serije kronik o mladem Indyju v vsaj FHD ločljivosti, da se ne mučimo z DVD zmazkom v 4:3 formatu. :P

Han je izjavil:

Medtem bi lahko dali v eter 16:9 format TV serije kronik o mladem Indyju v vsaj FHD ločljivosti, da se ne mučimo z DVD zmazkom v 4:3 formatu. :P

Sem gledal. Najbolj mi je v spominu ostala epizoda z vampirjem.

Hennry Cavill bo zaigral v live action filmu Voltron.

Set to enter production this fall under the direction of Red Notice filmmaker Rawson Marshall Thurber, Voltron will ostensibly, like the cult-favorite show from the 1980s, tell a story about five pilots who control robotic lions that combine to form the powerful mega-robot Voltron.

Denzel Washington je zavrnil vlogo v filmu 7, ker se mu je zdel scenarij preveč temačen zato je v tej vlogi zaigral Brad Pitt.
Kasneje mu je bilo žal,da je zavrnil vlogo v filmu 7 kjer bi s Morgan Freemanom igrala detektiva.

oo7 je izjavil:

Film Horizon: An American Saga bo izšel v dveh delih.

Prvi del je izšel konec junija in je bombardiral v BO.

Drugi del bi moral iziti v kinih letos avgusta ampak sedaj, ko je prvi del bombardiral bo šel direktno na televizijo.

"Territory Pictures and New Line Cinema have decided not to release Horizon: Chapter 2 on August 16 in order to give audiences a greater opportunity to discover the first installment of Horizon over the coming weeks, including on PVOD and MAX. We thank our exhibition partners for their continued support as moviegoers across the US discover the film in its theatrical run."

Včeraj pogledal v enem kosu.
Film ne seže do kolen Pleše z volkovi ali Spopad na Zahodu (ali meni ljubi Wyatt Earp), ampak v preobilju sranja, ki ga zadnja leta, desetletje meče ven Hollywood, me je ta old school pristop 80-90ta prav osvežil. Nobenih efektov, nobenih woke jajc, nobenih pretiravanj in "fizikalnih akrobacij", temveč čudovita fotografija, kadri, kostumi, zvok, glasba. In to mi odtehta zelo slabo montažo, scenaristične luknje, neizvirne dialoge in nedoslednosti. Igra solidna, a nič pretresljivega. Nihče ne izstopa; no morda v + Abbey Lee, ki igra prostitutko.
Kljub temu, da je več zgodb, ki so zaenkrat med seboj ločene, se bodo eventuelno na neki točki združile. Kot npr. Usodna nesreča, Babilon, etc. Ni pa mi jih bilo težko slediti. Zelo premočrtne, enoplastne, a kot sem omenil: scen. luknje, izguba niti,...

Pod črto: za ljubitelje tega žanra in ljubitelje nostalgije: pristop snemanja iz konca 80tih.

Ocena: 6,5/10.

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Film Horizon: An American Saga bo izšel v dveh delih.

Prvi del je izšel konec junija in je bombardiral v BO.

Drugi del bi moral iziti v kinih letos avgusta ampak sedaj, ko je prvi del bombardiral bo šel direktno na televizijo.

"Territory Pictures and New Line Cinema have decided not to release Horizon: Chapter 2 on August 16 in order to give audiences a greater opportunity to discover the first installment of Horizon over the coming weeks, including on PVOD and MAX. We thank our exhibition partners for their continued support as moviegoers across the US discover the film in its theatrical run."

Včeraj pogledal v enem kosu.
Film ne seže do kolen Pleše z volkovi ali Spopad na Zahodu (ali meni ljubi Wyatt Earp), od zadnjih let pa Hostiles, ampak v preobilju sranja, ki ga zadnja leta, desetletje meče ven Hollywood, me je ta old school pristop 80-90ta prav osvežil. Nobenih efektov, nobenih woke jajc, nobenih pretiravanj in "fizikalnih akrobacij", temveč čudovita fotografija, kadri, kostumi, zvok, glasba. In to mi odtehta zelo slabo montažo, scenaristične luknje, neizvirne dialoge in nedoslednosti. Igra solidna, a nič pretresljivega. Nihče ne izstopa; no morda v + Abbey Lee, ki igra prostitutko.
Kljub temu, da je več zgodb, ki so zaenkrat med seboj ločene, se bodo eventuelno na neki točki združile. Kot npr. Usodna nesreča, Babilon, etc. Ni pa mi jih bilo težko slediti. Zelo premočrtne, enoplastne, a kot sem omenil: scen. luknje, izguba niti,...

Pod črto: za ljubitelje tega žanra in ljubitelje nostalgije: pristop snemanja iz konca 80tih.

Ocena: 6,5/10.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

Je kaj akcije ali je bolj drama?

delavec44 je izjavil:

Ena daljša akcija: spopad z Indijanci. In ena krajša: revolveraški spopad. Ostalo drama.

meho7 ::

Han je izjavil:

A se prav spomnim, da se je tole vcasih predvajalo na Pop tvju ob vikendih?

Ganon ::

Sploh nisem vedel, da so posneli Terrifier 3. :D Obožujem grozljivke v starem stilu, prejšnja dva filma sta bila odlična.

16 milijonov dolarjev naj bi zaslužil prvi vikend. Proračun je bil 2,5 milijona.

Medtem je Joker 2 strmoglavil za 82%, na 6,8 milijonov.

@meho7: Jaz imam v spominu, da so serijo "Mladi Indiana Jones" pri nas (najprej) predvajali na nacionalki. Nekaj časa je bila na Apple TV, a so jo umaknili.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

meho7 je izjavil:

Han je izjavil:

A se prav spomnim, da se je tole vcasih predvajalo na Pop tvju ob vikendih?

Jaz sem imel v spominu pa A kanal :)

Ganon je izjavil:

Ja eden največjih padcev iz prvega v drugi teden. Bo na koncu kar velik flop.

brett je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ena daljša akcija: spopad z Indijanci. In ena krajša: revolveraški spopad. Ostalo drama.

To si gledal chapter 1 ? Ali je tudi že chapter II zunaj ? Sem zadnjič gledal za drugi del pa nisem nikjer našel.

oo7 je izjavil:

Ganon je izjavil:

Ja eden največjih padcev iz prvega v drugi teden. Bo na koncu kar velik flop.

Ma grozno sem razočan, nad Toddom. Hangover filmi niso bili tako slabi. Res da je 1 najboljša. Samo to kar so naredili z tem Jokerjem je lahko vse sram. Tak kot Disney z TFA in TLJ. Totalno sovraštvo do svojih kupcev. WTf tile investorji so res mahjeni... Zaproft bi mogel JOKEer pobrat 400m (200 je budget filma brez marketinga), kar je noro... Gledamo da je Joker 1z proračunom 70m (brez marketinga) pobral 1.2 milijarde. In veste kaj je najbolj smešno. Warner ni pobral glavne smetane, ker Todu niso popolnoma investirali celotnega filma. V bistvu so zdaj na zgubi. XD Kot bi Joker rekel "nice killing joke" "you get what u f*** deserve". KARMA

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

oo7 je izjavil:

brett je izjavil:

delavec44 je izjavil:

To si gledal chapter 1 ? Ali je tudi že chapter II zunaj ? Sem zadnjič gledal za drugi del pa nisem nikjer našel.

Prvi del. Dvojko so umaknili s sporeda predvajanja do novembra 2024. Zato ga še ne more biti niti na travnikih.
««
128 / 130
»»