» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
124 / 130
»»

oo7 ::

Alien Romulus na predpremierah v BO 6,5 mio $

Trenutno kažejo projekcije še boljše kot pred nekaj dnevi kjer so bile 28-38 mio $ sedaj kažejo 40-50 mio $ na domačem trgu.

brett ::

oo7 je izjavil:

Filmu Twisters se obeta otvoritveni vikend okoli 75 mio $. Prve projekcije so sprva kazale skoraj polovico manj.

Ravnokar ga pogledal...v enem kosu;)

Kaj naj rečem?! Kul efekti, simpatična zasedba, čeprav mi glavna protagonista ne sedeta ravno za skupaj. Morda zato ker sem Jonesove vajen v dramah in je tudi tu prisoten delček njene melanholije, otožni pogled... On pa po drugi strani klasičen testo. junak iz mesa in krvi. Hvala bogu! Nobenih woke jajc!

Zgodba ni nekaj izvirnega, je pa solidno zapakirano, tako da je vredno ogleda. Ob kokicah, ipd.

Napram izvirniku? Tam-tam. Tudi tam ni neke kemije med junakoma, ki pa sta kot igralca v 90tih bila na vrhuncu. Helenca itak lisička; pokojni "Game over, Man! Game over!" - Bill pa malce izgubljen. Mu vloga ni ravno sedla.

Ocena dvojke: 7/10 (za tovrstni žanr).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

Scorpy84 ::

The Union, ki je bil sneman tudi v Piranu. Ga lahko mirne duse obvozite in pogledate kaj bolj koristnega. Halle Berry je tako slabo odigrala, no ob taki slabi produkciji, bi vsak slabo odigral. Mark, pa kot vseh vlogah eno in isto, na koncu bo vedno superjunak pa naj igra storastega cloveka, enostavno ne zna nic drugega igrati, kot biti super spreten. Pa se bi lahko nasteval, da nima smisla, konec koncev je spet to Netflixov film, kjer ne pride veliko dobrega.

The Union sem si ravno včeraj naložil na USB. A tako slabo je ? ;(

Jutri bodo točne številke ampak pišejo, da bo imel film soliden začetek v ZDA, gre pa menda filmu toliko boljše drugje po svetu kar pomeni 100 mio $ plus v otvoritvenem vikendu. Se pravi bi v 3 dneh pokrili 80 mio $ proračun filma.

Scorpy84 ::

oo7 je izjavil:

Lahko bi se tako reklo, zelijo konkurirati misiji nemogoce, ampak izpade zelo slabo, ker je vse skupaj nekaj na hitro spravljeno. Se dolocene razlage in potek dogodkov je nesmislen. Najbolj butast del filma, da nadaljujejo zgodbo, ko nepremocljiv telefon pade v vodo, pa razlagajo, da je skurjen procesor, ram itn., zaslon pa deluje v barvah... Mogoce pa bo komu vsec, ce nebi bil bolan, ga nebi niti pogledal. Sem pa ga zvecer in zjutraj pogledal, v kosu ni slo :).

Po treh tednih film Deadpool in Wolverine izgubil prvo mesto proti drugem filmu s R ratingom.

Najbolj uspešni filmi ta vikend 16-18 avgust v BO ZDA/Kanada

Alien: Romulus $41.5M
Deadpool & Wolverine $29.0M
It Ends with Us $24.0M
Twisters $9.8M
Coraline $8.4M

Alien: Romulus po 3 dneh v kinih - $108,200,000

It Ends with Us (9 dni) $179,984,697 (proračun filma 25 mio $)

Deadpool & Wolverine (23 dni) $1,142,616,895

Twisters (30 dni) $333,439,315

Despicable Me 4 (46 dni) $847,385,155

Inside Out 2 (65 dni) $1,625,994,883

Tole bo hud hud FLOP

9 dni v kinih in po celem svetu samo $18,557,999.

Proračun filma 120 mio $

Film verjetno ne bo imel niti 30 mio $ končnega BO.

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Filmu Twisters se obeta otvoritveni vikend okoli 75 mio $. Prve projekcije so sprva kazale skoraj polovico manj.

Ravnokar ga pogledal...v enem kosu;)

Kaj naj rečem?! Kul efekti, simpatična zasedba, čeprav mi glavna protagonista ne sedeta ravno za skupaj. Morda zato ker sem Jonesove vajen v dramah in je tudi tu prisoten delček njene melanholije, otožni pogled... On pa po drugi strani klasičen testo. junak iz mesa in krvi. Hvala bogu! Nobenih woke jajc!

Zgodba ni nekaj izvirnega, je pa solidno zapakirano, tako da je vredno ogleda. Ob kokicah, ipd.

Napram izvirniku? Tam-tam. Tudi tam ni neke kemije med junakoma, ki pa sta kot igralca v 90tih bila na vrhuncu. Helenca itak lisička; pokojni "Game over, Man! Game over!" - Bill pa malce izgubljen. Mu vloga ni ravno sedla.

Ocena dvojke: 7/10 (za tovrstni žanr).

Tudi jaz ravnokar pogledal. Se strinjam s napisanim >:D

Bi pa moral spet po zelo dolgem času spet pogledati original.

mAXTER ::

Scorpy84 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Lahko bi se tako reklo, zelijo konkurirati misiji nemogoce, ampak izpade zelo slabo, ker je vse skupaj nekaj na hitro spravljeno. Se dolocene razlage in potek dogodkov je nesmislen. Najbolj butast del filma, da nadaljujejo zgodbo, ko nepremocljiv telefon pade v vodo, pa razlagajo, da je skurjen procesor, ram itn., zaslon pa deluje v barvah... Mogoce pa bo komu vsec, ce nebi bil bolan, ga nebi niti pogledal. Sem pa ga zvecer in zjutraj pogledal, v kosu ni slo :).

Se kar podpišem pod tole, hvala za komentar da meni ni treba še dodatno razlagat. Film je obup od obupa, slab scenarij, igra, lukenj ni ker je cela zgodba kot ena črna luknja s tem da te ne posesa vase temveč vrže s kavča ker se toliko smejiš vsem nebulozam. V glavnem VELIKI OBVOZ če vam je vaš čas vsaj enmal drag :|

Potem pa še dobro, da filma niso dali v kinodvorane.

delavec44 ::

Jaz sem pogledal zaradi KP registracij na avtih. To je pa tudi vse kar je bilo od filma :D

Upam, da ni preveč spoiler, če omenim, da sem skeptičen, da bo en star BMW v hrib ujel Porscheja.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

Jaz sem pogledal zaradi KP registracij na avtih. To je pa tudi vse kar je bilo od filma :D

Upam, da ni preveč spoiler, če omenim, da sem skeptičen, da bo en star BMW v hrib ujel Porscheja.

Ja mogoče je bil ta BMW sleeper :P

delavec44 ::

oo7 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ja mogoče je bil ta BMW sleeper :P

Kaj se tebi zdi? :D

Posneli bodo nov film Running man.

V prvem filmu Running man kateri je izšel leta 1987 je igrall Arnold Swarceneger.

Režiser novega filma Running Man bo Edgar Wright v glavni vlogi pa bo zaigral Glen Powell (Top Gun Mverick, Twisters...)

Režiser Edgar Wright znan po filmih Hot Fuzz, Scott Pilgrim vs. the World, Baby driver... pravi, da prvi film ni sledil knjigi in bo on naredil bolj zvesto adaptacijo filma knjigi katero je napisal Stephen King.

tisti kateri ste gledali film in prebrali knjigo a je velika razlika med filmom in knjigo ? Jaz sem samo gledal film knjige nisem bral.

mAXTER ::

Pa ne vem..mogoče je boljše da bo odmik od originala v smislu zgodbe, ker npr. Top gun Maverick ne bi bil to to, če ne bi Tom Cruise spet ponovil svojo vlogo. Isto meni nobena priredba running man-a ne bo ista brez švarcija pa čeprav film ni bil baš neka težka mojstrovina :D Spomnim samo na remake Total Recall iz 2012 z Colin Farrellom v glavni vlogi, ki je bil meh.

BaTeMaN ::

Če bo po knjigi... Stephen King-a, bo imelo s Šwarc RunningManom zelo malo skupnega... saj je v knjigi drugačna zgodba.
Tak, da... če ne bo to ravno remake filma, ampak bolj adaptacija knjige bo zadeva zelo drugačna.
Se pa knjiga dogaja v 2025, zato je to perfect :)
less then zero

No saj je prav, da ne bo enako če že delajo nov film :)

Ganon ::

delavec44 je izjavil:

Jaz sem prevrtel na trenutek, ko sem prvič zagledal Piran in pogledal ta del filma, ostalo me ne zanima. :))

oo7 je izjavil:

Tole bo hud hud FLOP

9 dni v kinih in po celem svetu samo $18,557,999.

Proračun filma 120 mio $

Film verjetno ne bo imel niti 30 mio $ končnega BO.

Ja film Borderlands popolnoma pogorel.

Barely 3 weeks after its $90m flop, the Borderlands movie is reportedly giving up on cinemas and going straight to streaming

Simpatičen film, z zanimivo paradigmo. Po eni strani želi biti komedija + romantična komedija, o drugi strani se spogleduje z dramo. Izpade pa parodija slednje s pridihom romantike, kar je po mojem mnenju tudi namen.

Gonilo filma je Scarlett, ki mu da dušo. Njena igra, karizma in prezenca je na nivoju, ki ostale zasenči: A lot! Stranski liki so kul, zanimivi. Scene lepe.

Chaning pa mi enostavno ne paše v take vloge. On je za akcijo, ne pa tole. Plus njegova lesena igra... ah ja. ;((

Ocena: 7/10

To si gledal v kinu ?

oo7 je izjavil:

To si gledal v kinu ?

Travnik;)

OK; zaradi "uspeha" A: Romulus, sem včeraj šel gledat to v kino.
Moram rečt, da je moja ocena 3/10 velikodušna in da so pobrali vse napake predhodnikov in posneli še slabši film od AvP2, pač na to tematiko. En od najslabših 5 filmov kaj sem jih gledal zadnje 20-40 let.
Ne bom šel v spojlerje ker je prehitro.
less then zero

Ganon ::

Kingdom of the Planet of the Apes blu-ray je zunaj. :D

Ganon je izjavil:

Kingdom of the Planet of the Apes blu-ray je zunaj. :D

Sem gledal. Kar vredu film čeprav je malo preveč razvlečen. Sta mi bila pa prejšnja dela bolj všeč.

oo7 je izjavil:

Budget $100 mio
Box office $395.2 mio

Sem pogledal. Zgodba nič posebnega, akcija vredu še najboljša pa je komedija. Mike in Marcus sta dober duo.

Se strinjam!

Po 10 dneh s travnika sem se danes odločil, da ga pogledava z ženo. Ona je po 1h rekla, da ima dovolj in šla raje brat knjigo. Jaz sem stisnil zobe in zdržal do konca. + stvar filma (kot do sedaj v predhodnikih) sta Smith in Lawrence oz. kemija med njima ter štosi na njun račun. Vse ostalo je bum, bang, trask, zehhhhhh.
Osebno boljši kot 3., slabši kot 2. In mislim, dabje to še eno nepotrebno nadaljevanje. Enka je legenda in s tem bi morali končati.
Over and out!

Ocena 5/10.

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Budget $100 mio
Box office $395.2 mio

Sem pogledal. Zgodba nič posebnega, akcija vredu še najboljša pa je komedija. Mike in Marcus sta dober duo.

Se strinjam!

Po 10 dneh s travnika sem se danes odločil, da ga pogledava z ženo. Ona je po 1h rekla, da ima dovolj in šla raje brat knjigo. Jaz sem stisnil zobe in zdržal do konca. + stvar filma (kot do sedaj v predhodnikih) sta Smith in Lawrence oz. kemija med njima ter štosi na njun račun. Vse ostalo je bum, bang, trask, zehhhhhh.
Osebno boljši kot 3., slabši kot 2. In mislim, dabje to še eno nepotrebno nadaljevanje. Enka je legenda in s tem bi morali končati.
Over and out!

Ocena 5/10.

Ja se popolnoma strinjam četrti del boljši kot tretji. Prvi pa je najboljši v celotni seriji.

No na ključu imam 4 filme za pogledat.

Dva kot kaže bom kar zbrisal, ker pravite, da je škoda časa Quiet place Day one in Union.

Naložena pa imam še dva filma malo starejši Bird Box s Sandro Burlock in letošnji Challengers ? Ta dva se splača pogledat ?

scipascapa ::

Quiet place Day one in Union = DISASTER....briši takoj.

Včeraj... sem po mnogih letih zopet gledal.. Cidade de Deus
10 / 10

Svaka čast! Kak film.
(moja je vmes rekla, da sem sadistična svinja - > vsaj 2 x med filmom)
less then zero

Dober film ja ampak je že zelo dolgo nazaj, ko sem ga gledal. Bo treba spet pogledat enkrat.

Dober Brazilski film je tudi Tropa de Elite.

Jap.. zelo, tudi drugi del je gledljiv. Wagner Moura je dober igralec. Tudi v Narcos.
less then zero

BaTeMaN je izjavil:

Jap.. zelo, tudi drugi del je gledljiv. Wagner Moura je dober igralec. Tudi v Narcos.

Jaooo :)) sem pred kratkim gledal film Ciwil War pa sem šele zdaj pogruntal, da on igra v vlogi novinarja :)

Jap...

Joel: There has to be some mistake. We're American, right?
Unnamed Soldier: Okay. What kind of American are you? You don't know?
less then zero

less then zero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaTeMaN ()

BaTeMaN je izjavil:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/...

Odvisno kater film gledaš. Zgornja slika drži za film Aliens ne drži pa za prvi film Alien.

O tem bi se dalo razpravljati v sistemu "kokoš/jajce" :)
less then zero

Pa prosim.... ne mi te teorije prodajat, da so Space Jockeyi ustvarili tehnologijo, ki... poznam "lore" do točke, da ga ne maram.

Newborn v Alien III, je točka... ko je bilo ljubezni konec zame. Predalien, Deacon, Neomorph in sedaj še Offspring... so vsi nadgradnja, nečesa kar mi je franšizo pokvarilo.
less then zero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaTeMaN ()

BT52 ::

Ja ideja o teh Prometheus inženirjih je bolj tak tak. Butasta.

Mislim, ta Prometeus... bi tak moral biti Alien 3, ampak Scot ni mel časa in TC FOX je pritiskal z totalno debilnimi scripti brez Ripley... ampak direktor je rekel hočem Ripley... David Fincher je naredil Alien 3 kaj je pač lahko (kar je zelo zelo malo). Final cut prodi direktorskemu je ogromna razlika. Ampak producenti, denar in fox so delal sranje... in David je bil takrat še MLAD. Vem, kaka umetnost je bila narediti 4 nogega xenomorpha... v tistem času. Saj spoštujem ampak žal. O tem sem že mel z geek frendi tako globoke debate da so sosednje mize mislile, da jaz zagotovo nikoli ne bom videl p1čk3.
less then zero

BaTeMaN je izjavil:

Pa prosim.... ne mi te teorije prodajat, da so Space Jockeyi ustvarili tehnologijo, ki... poznam "lore" do točke, da ga ne maram.

Newborn v Alien III, je točka... ko je bilo ljubezni konec zame. Predalien, Deacon, Neomorph in sedaj še Offspring... so vsi nadgradnja, nečesa kar mi je franšizo pokvarilo.

Ja zdaj sta dva različna canona bi lahko rekli. Ridley Scott filmi kjern ni kraljice in Cameronov Aliens in AvPji kjer je kraljica.

BT52 je izjavil:

Ja ideja o teh Prometheus inženirjih je bolj tak tak. Butasta.

Men je pa ta ideja zanimiva :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Saj vsakemu svoje seveda... ampak včasih pač ne vem gledaš Sopranote in so ti všeč. Pol pa pogledaš The Many Saints of Newark... in se vprašaš.. je blo tega res treba? Včasih ja (Godfather 2)... včasih pač ne.
less then zero

dronyx ::

delavec44 je izjavil:

Če jaz ta film prav razumem, se prizor dogaja na Hrvaškem, slike so pa iz Pirana. Precej nekorektno.

opeter ::

Ker bo Disneyeva Sneguljčica kmalu v kinih, je zanimivo spremljati še dogajanje okoli alternativnega filma, ki nastaja za otroški/mladinski VOD servis Bentkey podjetja DailyWire:

Snow White and the Evil Queen

Nekaj informacij:
https://www.imdb.com/title/tt29519891/

Čeprav ne maram Kritičnega Pijančka, ima tukaj nekaj dobrih misli:
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Polda ::

Kateri je razlog, da ne maraš kritičnega pijanca opeter ?

BT52 ::

Polda je izjavil:

Kateri je razlog, da ne maraš kritičnega pijanca opeter ?

Neja vem. Mogoče ker malce abrasivno pove resnico.

Crow film kot kaže bo imel porazen BO. Verjetno še slabše kot Borderlands ampak je Crow R rated. Edino Crow ima za več kot pol nižji proračun kot Borderlands.

D3m ::

Kakšen poster za Crow je pa to?
|HP EliteBook|R5 6650U|
««
124 / 130
»»