» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
150 / 151
»»

Predsednik11 ::

Se je kdo opogumil in pogledal Snow white ali Minecraft ?

Polda ::

Sinners film z dobrimi ocenami že na črnem trgu.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Polda ()

Scorpy84 ::

Predsednik11 je izjavil:

Jaz Minecraft, ma je kar ok film za pogledati, samo so zajebali z Mamoa, ki je igral Garotta. Dokler je bil v stacuni je bil gledljiv, ostalo je slo navzdol, so cist mimo usekali.

oo7 ::

Scorpy84 je izjavil:

Predsednik11 je izjavil:

Jaz Minecraft, ma je kar ok film za pogledati, samo so zajebali z Mamoa, ki je igral Garotta. Dokler je bil v stacuni je bil gledljiv, ostalo je slo navzdol, so cist mimo usekali.

Je zgledalo tako kot, da sta Mamoa in Black zamnjela vlogi.
Nisem nikoli igral Minecrafta. Je Garott lik v igri ali je ustvarjen za film ?

Sem pogledal.
Tukaj pri tem filmu se ne strinjam s večino katera mu je dala tako nizko oceno.
Men je bil film popolnoma zabaven.
Sicer so na koncu zafantazirali v slogu Indiana Jones.
Ker ne posnamejo filma National Tresaure 3 je tudi ta film bil dobrodošel.

oo7 je izjavil:

Scorpy84 je izjavil:

Predsednik11 je izjavil:

Je zgledalo tako kot, da sta Mamoa in Black zamnjela vlogi.
Nisem nikoli igral Minecrafta. Je Garott lik v igri ali je ustvarjen za film ?

Tudi nikoli, ampak mislim, da liki nimajo veze z igro.

delavec44 ::

Polda je izjavil:

Gledal včeraj. Sicer je slow burn a zanimiv slow burn. Glavni spopad je nerealen (glede na vzpostavljena pravila filma), ostalo je pa ok.

Pa manj spojlerjev gledaš prej, bolje bo.

delavec44 je izjavil:

Polda je izjavil:

Gledal včeraj. Sicer je slow burn a zanimiv slow burn. Glavni spopad je nerealen (glede na vzpostavljena pravila filma), ostalo je pa ok.

Glavna tema rasizem ?

Polda je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Polda je izjavil:

Glavna tema rasizem ?

Ne. Ni drama.

Kot kaže delajo že na nadaljevanju filma Sinners.

A new listing over at Production Weekly indicates a sequel is in the works for Ryan Coogler's critically acclaimed smash hit "Sinners" is in the works with the site saying the project is "in development".

Jaz ga pogledam danes če mi bo uspelo drugače pa jutri.

oo7 je izjavil:

Budget $70-100 miO
Box office $230.9 mIO

Po 15 letih bodo posneli nadaljevanje filma Constantine. V glavni vlogi bo tudi tokrat zaigral Keanu Reeves. Film bo režiral isti režiser kot je režisiral prvi film.

Constantine film je posnet po DC stripu Hellblazer .

Keanu Reeves Is Not Happy With Constantine 2 Scripts, Says Co-Star Peter Stormare

https://thedirect.com/article/constanti...

oo7 je izjavil:

Clint Eastwood-ov zadnji film s naslovom Juror No. 2 izide 27 oktobra letos. Potem pa gre možakar v pokoj pri 94 letih.

Ni dolgo zdržal v penziji :)

Clint Eastwood Developing New Movie - There's no reason why a man can't get better with age. And I have a lot more experience today; I've had a long life behind me that has given me all these experiences. Of course, there are directors who lose their touch at a certain age, but I'm not one of them.

brett ::

Ker trenutno ni ravno na pretek kvalitetnih filmov (se pripravljam, da pogledam Brutalista), sem se odločil, da pogledam Kingdom of Heaven EE remastered director's cut: 3:14h.
Že kino verzija mi ni bila nikoli švoh, a jo je najbolj krnil slab editing in mestoma nepovezan scenarij. No, kdor si bo/je pogledal to EE verzijo, pa bo dobil zadoščenje. Vse pomanjkljivosti navadne verzije odpadejo! Meni, ki obožujem zgodovino, zgodovinske filme, mi je ta definitivno med top pet! Od Scotta pa sigurno najljubši! Da tudi od Aliena in Blade Runerja. Blizu mu pride le Black Hawk Down. Gladiator pa mi ni bil nikoli tako ljub. Jih je še kar nekaj boljših! Vključno s 1492!!
Skratka KoH EE ni samo zgodovinski film z nekaj umetniške svobode (kar je čisto ok), ampak zgodovinski ep, z globokim sporočilom! Scenografija, maska, kostumi, zvok top! Efekti kul, bitke pa zelo realistične!

Poklon in zahval Ridleyu za to stvaritev!

Ocena 10/10

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

BT52 ::

Jaz pa ne morem gledat kako se Legolas muči z emotiranjem. Pravzaprav negledljiv. xD

oo7 je izjavil:

Kot kaže bo leto 2025 leto Frankensteina saj izideta kar dva Frankenstein filma. Oba filma pa imata tudi močno igralsko zasedbo.

Frankenstein (2025)

Dr. Pretorius tracks down Frankenstein's monster, who is believed to have died in a fire forty years before, in order to continue the experiments of Dr. Victor Frankenstein.

Režiser: Guillermo del Toro

Igrajo : Jacob Elordi (Frankenstein) , Oscar Isaac, Christoph Waltz, Lars Mikkelsen, Charles Dance

The Bride (2025)

In 1930s Chicago, Frankenstein asks Dr. Euphronius to help create a companion. They give life to a murdered woman as the Bride, sparking romance, police interest, and radical social change.

Režiser: Maggie Gyllenhaal

Igrajo : Jessie Buckley (Bride), Christian Bale (Frankenstein) , Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Penélope Cruz...

Trailer za Del torov Frankenstein film

brett je izjavil:

Ker trenutno ni ravno na pretek kvalitetnih filmov (se pripravljam, da pogledam Brutalista), sem se odločil, da pogledam Kingdom of Heaven EE remastered director's cut: 3:14h.
Že kino verzija mi ni bila nikoli švoh, a jo je najbolj krnil slab editing in mestoma nepovezan scenarij. No, kdor si bo/je pogledal to EE verzijo, pa bo dobil zadoščenje. Vse pomanjkljivosti navadne verzije odpadejo! Meni, ki obožujem zgodovino, zgodovinske filme, mi je ta definitivno med top pet! Od Scotta pa sigurno najljubši! Da tudi od Aliena in Blade Runerja. Blizu mu pride le Black Hawk Down. Gladiator pa mi ni bil nikoli tako ljub. Jih je še kar nekaj boljših! Vključno s 1492!!
Skratka KoH EE ni samo zgodovinski film z nekaj umetniške svobode (kar je čisto ok), ampak zgodovinski ep, z globokim sporočilom! Scenografija, maska, kostumi, zvok top! Efekti kul, bitke pa zelo realistične!

Poklon in zahval Ridleyu za to stvaritev!

Ocena 10/10

Tudi meni je ta žanr zelo ljub.
Kingdom of heaven je dober film ampak v tem žanru mi je še vedno eden najboljših Braveheart :)

oo7 je izjavil:

Gregor P je izjavil:

oo7 je izjavil:

Karate Kid film izide 30 maja. Prve napovedi za BO niso najbolj obetavne. Trenutno filmu kaže otvoritveni vikend slabih 50 mio $.

Ok sam 50 mio za takšen film na otvoritveni vikend je povsem dovolj. Tud proračun ne bi smel biti več od 35 mio.

150 mio budget ? :|

Karate Kid: Legends Poster Revealed – A $150 Million Franchise Revival

https://www.filmofilia.com/karate-kid-l...

Film so začeli predvajati v kinih.
In tistih 150 mio $ proračun kot kaže res ni pravi. Proračun filma je 45 mio $.

endelin ::

Jeruzalem has come. Najboljša scena v filmu.

endelin je izjavil:

Jeruzalem has come. Najboljša scena v filmu.

Jap! + glasbena podlaga.

Kot najgloblja scena pa mi je blizu konca filma, ko se razideta Saladin in Balian po predaji mesta:

B:What is Jerusalem worth?

S:Nothing... Everything!

Še kako to drži (na žalost) že tisočletja!

oo7 je izjavil:

...

Kingdom of heaven je dober film ampak v tem žanru mi je še vedno eden najboljših Braveheart :)

Tudi meni je top, le mogoče je Wallace preveč romantiziran8-) in me to malce odbija + Gibson kot Wallace mi ne gresta skupaj. Mi Gibson bolj potegne v podobni vlogi kot B. Martin v filmu Patriot.

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

...

Tudi meni je top, le mogoče je Wallace preveč romantiziran8-) in me to malce odbija + Gibson kot Wallace mi ne gresta skupaj. Mi Gibson bolj potegne v podobni vlogi kot B. Martin v filmu Patriot.

Ja trenutno si ne predstavljam kdo bi lahko igral namesto Mel Gibsona ? Kakšen čistokrvni Škot ? Mlajši Sean Connery :) ? Gerard Butler takrat še ni igral v filmih.

Pedro Pascal Xd

Ta vikend najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Lilo & Stitch $63.0M
Mission: Impossible - The Final Reckoning $27.3M
Karate Kid: Legends $21.0M
Final Destination: Bloodlines $10.8M
Bring Her Back $7.1M

BT52 je izjavil:

Pedro Pascal Xd

Ta je že povsod in je že prav tečen.

Vem ja. Interni joke haha

Black Phone 2 | Official Trailer

Kakšem je bil prvi del ? Se splača pogledat ?

BT52 je izjavil:

Vem ja. Interni joke haha

:))

Film Superman izide 11 julija.
Produkcijski proračun filma 225 mio $.
Film bo potreboval slabih 600 mio$, da pokrije stroške. To bo prvi DC film v novi franšizi DCU.

yikees. Hvalabogu baje klestijo runtime. Kaj je dobro. Ker dandanes vsaki povrečni film je predolg. Enako napako je imel ta novi batman. Preveč zaključnih točk IMO pol ure prodolg.

2 uri in 20 minut ?

delavec44 je izjavil:

Tudi jaz pogledal Sinners. Kar vredu film čeprav sem pričakoval malo več zaradi visokih ocen in prva polovica se malo vleče.

Misliš na spopad tam v jezeru ? Glede na to, da so vampirji povezani je čudno, da Remick ni vedel,da je Stack spustil Smoka kateri ga je ubil ?
Drugače pa najboljša scena v filmu mi je bila, ko vampirji plešejo na Rocky Road to Dublin :)

oo7 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Tudi jaz pogledal Sinners. Kar vredu film čeprav sem pričakoval malo več zaradi visokih ocen in prva polovica se malo vleče.

Misliš na spopad tam v jezeru ? Glede na to, da so vampirji povezani je čudno, da Remick ni vedel,da je Stack spustil Smoka kateri ga je ubil ?
Drugače pa najboljša scena v filmu mi je bila, ko vampirji plešejo na Rocky Road to Dublin :)

Ne, ko jih Kitajka povabi v skedenj. Njih 40 in so kao močnejši, ljudi pa 6. Realno bi bili "mrtvi" v prvi minuti. Potem pa še na začetku 2 človeka ubijejo, ki jih prej sploh ni bilo v kadru.

delavec44 je izjavil:

oo7 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ne, ko jih Kitajka povabi v skedenj. Njih 40 in so kao močnejši, ljudi pa 6. Realno bi bili "mrtvi" v prvi minuti. Potem pa še na začetku 2 človeka ubijejo, ki jih prej sploh ni bilo v kadru.

Ja od tam naprej so imeli nekateri v skednju plot armor. Ni bil dober konec podobno kot v filmu Državljan nevarnih namer

Ne vem če je na nivoju Law Abiding Citizen zame. Kljub bednemu koncu sem tega pogledal že ene 4x, pa še ga bom. Sinners me pa ne vleče ponovno gledati.

Mi je pa kul fan made alternate ending. Škoda da ne obstaja kakšen directors cut s takim koncem. Baje je Foxx takrat to zakompliciral.

mAXTER ::

Včeraj pogledal Sinners...ne vem točno kaj vidite v tem filmu razen kaotične smešnosti. Najverjetneje so tu nekje globji pomeni ali plasti rasizma in kdo ve česa drugega, kar pač moji omejeni možgani očitno ne sprocesirajo. "Get out" wannabe film ki prvo polovico dolgočasi na polno, drugo polovico pa je vse na meji parodije. Meni osebno glede na vse te review-e ipd zelo precenjen film. Pa čist predolg za to kar je.

Jaz sem se ustavil na polovici, pa se to polovico gledam v dveh delih. Prvic sem zjutraj, pa so prizori tako temno posneti, da ni bilo smisla gledati ob svetlobi. Zvecer je bilo boljse, ampak vlece se v nedogled, kot da posnemajo Tarantina, samo jim ne gre z dialogi. Danes se drugo polovico pogledam.

djabi ::

endelin je izjavil:

Denzel, statham, liam neeson, keanu reeves8-)

Sicer reagiram na stari post ...

Problem je, da si tukaj naštel dva 60-letnika in dva 70-letnika. 10 let dosti pomeni v starosti.
K. Reeves kar drži formo, Statham je tudi fizično še dobro pripravljen, glede na to, da je prvi star 60, drugi pa zelo blizu.

70-letniki so lahko tudi še v dobri kondiciji, ampak za akcijskega junaka? Je kdo od vas gledal film RED ali pa nadaljevanje RED 2?

Scorpy84 je izjavil:

Jaz sem se ustavil na polovici, pa se to polovico gledam v dveh delih. Prvic sem zjutraj, pa so prizori tako temno posneti, da ni bilo smisla gledati ob svetlobi. Zvecer je bilo boljse, ampak vlece se v nedogled, kot da posnemajo Tarantina, samo jim ne gre z dialogi. Danes se drugo polovico pogledam.

Točno to...po prvih par minutah filma sem šel prav preverjat če imam TV na pravih nastavitvah, ker je bil tudi v dnevnih prizorih film nekako temen :))

delavec44 je izjavil:

Ne vem če je na nivoju Law Abiding Citizen zame. Kljub bednemu koncu sem tega pogledal že ene 4x, pa še ga bom. Sinners me pa ne vleče ponovno gledati.

Mi je pa kul fan made alternate ending. Škoda da ne obstaja kakšen directors cut s takim koncem. Baje je Foxx takrat to zakompliciral.

Saj ni, Law Abiding Citizen je boljši film ampak ja z zanič koncem. Upgrade je npr zelo dober film s perfektnim koncem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

mAXTER je izjavil:

Včeraj pogledal Sinners...ne vem točno kaj vidite v tem filmu razen kaotične smešnosti. Najverjetneje so tu nekje globji pomeni ali plasti rasizma in kdo ve česa drugega, kar pač moji omejeni možgani očitno ne sprocesirajo. "Get out" wannabe film ki prvo polovico dolgočasi na polno, drugo polovico pa je vse na meji parodije. Meni osebno glede na vse te review-e ipd zelo precenjen film. Pa čist predolg za to kar je.

Film ni slab je pa močno precenjen glede na ocene.

djabi je izjavil:

endelin je izjavil:

Denzel, statham, liam neeson, keanu reeves8-)

Sicer reagiram na stari post ...

Problem je, da si tukaj naštel dva 60-letnika in dva 70-letnika. 10 let dosti pomeni v starosti.
K. Reeves kar drži formo, Statham je tudi fizično še dobro pripravljen, glede na to, da je prvi star 60, drugi pa zelo blizu.

70-letniki so lahko tudi še v dobri kondiciji, ampak za akcijskega junaka? Je kdo od vas gledal film RED ali pa nadaljevanje RED 2?

Sem gledal RED in RED2. Oba filma sta dobri akcijski komediji.

Včeraj sem gledal Starsky and Hutch iz mislim da leta 2000. Notri igrata Ben Stiller ter Owen Wilson. Meni osebno všečna komedija, malo na parodičnost meji ampak v dobrem smislu.

No ampak ogled tega filma me je pripeljal do razmišljanja in sicer: a dandanes, pa še recimo zadnjih 5 do 10 let, še sploh obstajajo igralci, ki bi bili znani kot komedijanti ampak brez nekega stand-up ozadja ala Kevin Hart ipd.? Pa da bi bili celo uspešni? Ker včasih je bilo polno teh imen, igralcev znanih po svojih komičnih vlogah v filmih.

Ne ker politična korektnost ne omogoča šal... Še stand upš komiki imajo probleme, ker jih dobesedno cenzurirajo in shadow bannajo, če so osebno politično napačno naravnani.

Gregor P ::

Zdaj boš imel remake Gole pištole na voljo, niso tam kar vsi igralci znani komedijanti, ali sploh stand-up izvajalci, a očitno znajo biti tudi komični, če to vloga zahteva od njih.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Gregor P je izjavil:

Zdaj boš imel remake Gole pištole na voljo, niso tam kar vsi igralci znani komedijanti, ali sploh stand-up izvajalci, a očitno znajo biti tudi komični, če to vloga zahteva od njih.

Če je igralec komedijant, da v filmu dela glupe face ali drugače, da igra zaostalega človeka v vsakem drugem filmu. To je za mene samo obvoz, ker je to usiljena komedija in ves čas eno in isto. Ben Stiller, ga drugače težko gledam, ampak nekaj dobrih filmov vseen ima, kjer ne rabi delat glupe face. Je pa res, da ti filmi niso uspesni na blagajni. Če bojo dogodki smešni in ne samo okrog igralca z glupimi facami, je to lahko samo plus. Ampak ker je cel svet malo tko, taki kot jaz ne prinašamo dobička :). Se spomnim intervjuja Stillerja, ko ga obozevalci prosijo, da naredi eno tako faco, da mu gre to precej na zivce.

endelin ::

A blue steel faco?:))

Stiller ima precej legendarnih komedij

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Malo konkurence filmu Sinners :)

DRACULA Official Trailer (2025)

Režiser je Luc Besson kateri je naredil nekaj dobrih filmov recimo Leon in 5 element.

John Wick spin-off film Ballerina ima trenutno 75% pri kritikih.

Film ima proračun 90 mio $.

Film začnejo predvajati jutri.

THR: Kathleen Kennedy "Likely" Replaced by Dave Filoni and Carrie Beck at Lucasfilm

https://www.worldofreel.com/blog/2025/6...

KK se kar že dolgo časa upira.

oo7 je izjavil:

John Wick spin-off film Ballerina ima trenutno 75% pri kritikih.

Film ima proračun 90 mio $.

Film začnejo predvajati jutri.

Ravnokar pogledal JW4 v 4k HDR + Dolby S. Kaj je to en špon od filma v tej resoluciji :) :) :)
Vsebino poznamo, + filma tudi, - ni, hehehe. Ampak res vredno pogledati v taki resoluciji in zvokom.

Ocena itak 11/10! Za to zvrst, seveda ;)

Najboljša pri John Wick 4 dragon breath municija

socialec ::

Travniški placeholderji so pripravljeni, samo zamenjava osnove in bo Ballerina zaplesala... Čas bi že bil...
««
150 / 151
»»