Forum » Zvok in slika » TV sporedi na Siolu
TV sporedi na Siolu
IvoC ::
Zadnji teden imam neverjetne težave s prikazom časa in sporedov na TV. Popolna zmeda!
Imam optični kabelski priključek Siol (ne IP, torej brez brez TopBox). Poletni in zimski čas nastavljam z GMT+2 (poletni čas), oziroma z GMT+1 (zimski čas). Če nastavim GMT+2, TV prikazuje pravilne čase oddaj in za 1 uro prevelik trenutni čas, če pa nastavim GMT+1, TV prikazuje pravilen trenutni čas in za eno uro nazaj premaknjene čase oddaj. Če hočem neko oddajo posneti, moram nastaviti GMT+1 in za eno uro povečati čas začetka oddaje. Beda!
Ali se v zadnjem času še komu to dogaja? Najprej sem mislil, da je napaka na WiFi modemu (ker sem pred kratkim dodal TP-Link ojačevalec), a je poznavalec prečekiral WiFi modem in ugotovil, da je OK. Če izključim malo verjetno (nelogično) napako na TV (plasma Panasonic), kaj bi še lahko bilo? Optični modem, Siol, ...?
Hvala in LP IvoC
Imam optični kabelski priključek Siol (ne IP, torej brez brez TopBox). Poletni in zimski čas nastavljam z GMT+2 (poletni čas), oziroma z GMT+1 (zimski čas). Če nastavim GMT+2, TV prikazuje pravilne čase oddaj in za 1 uro prevelik trenutni čas, če pa nastavim GMT+1, TV prikazuje pravilen trenutni čas in za eno uro nazaj premaknjene čase oddaj. Če hočem neko oddajo posneti, moram nastaviti GMT+1 in za eno uro povečati čas začetka oddaje. Beda!
Ali se v zadnjem času še komu to dogaja? Najprej sem mislil, da je napaka na WiFi modemu (ker sem pred kratkim dodal TP-Link ojačevalec), a je poznavalec prečekiral WiFi modem in ugotovil, da je OK. Če izključim malo verjetno (nelogično) napako na TV (plasma Panasonic), kaj bi še lahko bilo? Optični modem, Siol, ...?
Hvala in LP IvoC
tejka ::
Krivda je na Siolu, ne pri tebi (ali pri meni - sem na istem, kabelska TV preko optike).
Mislim, da sem opazila nekaj dni nazaj, da so zaj**** nastavitve časa v povezavi s prikazom programa.
Bo treba zatežiti na Telekom.
Mislim, da sem opazila nekaj dni nazaj, da so zaj**** nastavitve časa v povezavi s prikazom programa.
Bo treba zatežiti na Telekom.
Hvala, Tejka, odvalila si mi kamen s srca!
Zatežiti pri Siolu? Ne verjamem, da bodo priznali, a poskusiti ni greh!
LP IvoC
Zatežiti pri Siolu? Ne verjamem, da bodo priznali, a poskusiti ni greh!
LP IvoC
Če še niste opazili, od danes (06.05.2019) naprej je spet vse v redu. Vsaj pri meni. Upam, da bo držalo!
LP IvoC
LP IvoC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IvoC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeamViewer vdoriOddelek: Informacijska varnost | 8073 (2520) | mat xxl |
» | Kako ste zadovoljni z a1 kombo paketom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17361 (13006) | GucciSLO |
» | Motenje Wi-Fi signalaOddelek: Pomoč in nasveti | 2831 (2514) | SaXsIm |
» | Java/C v FOXpro 9.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 895 (757) | Randomness |
» | Lučkarji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 35158 (28301) | jest10 |