Forum » Pomoč in nasveti » My paysafecard
My paysafecard
kekec357 ::
Pozdravljeni
Naredil sem racun my paysafe, na katerem mi je ostalo se 1 cent, ter sedaj nemorem deaktivirati racuna.. Morda ve kdo kako bi lahlo deaktiviral racun?
Ter slisal sem, da ce neuporablaj my paysafecaed redno ti zaracunajo neke vrste kazen
Je to res?
Naredil sem racun my paysafe, na katerem mi je ostalo se 1 cent, ter sedaj nemorem deaktivirati racuna.. Morda ve kdo kako bi lahlo deaktiviral racun?
Ter slisal sem, da ce neuporablaj my paysafecaed redno ti zaracunajo neke vrste kazen
Je to res?
Excavator ::
Glede na to, da lahko preneses stanje tudi na bancni racun ampak je provizija/fee 6 funtov, zato je pomoje najbolje, da jim posljes mail?
Glede "kazni" pa tukaj pise, da si racunajo "maintenance fee", ce ne zaznajo transakcij v roku 12 mesecev(5 funtov).
Glede "kazni" pa tukaj pise, da si racunajo "maintenance fee", ce ne zaznajo transakcij v roku 12 mesecev(5 funtov).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Excavator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odkar ne hodim več na FB sem naredil v par dneh več dela kot v mesecuOddelek: Loža | 1808 (1191) | shadeX |
» | Kako izbrisati Facebook računOddelek: Pomoč in nasveti | 937 (703) | d4vid |
» | Dopolnitev pravilOddelek: Novice / Obvestila | 7207 (6156) | Relanium |
» | Pol milijarde uporabnikov na FacebookuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6056 (5267) | qwyx |
» | 5-days.net - za blogerjeOddelek: Izdelava spletišč | 2095 (1321) | JohnyBallony |