Forum » Programska oprema » thumbs.db ?
thumbs.db ?
zigi ::
Zakaj se mi v stevilnih mapah v Windows XP pojavlja datoteka thumbs.db? Kdo jo uporablja?
Hvala
Hvala
DMouse ::
Motiš se
To datoteko ustvarijo windowsi zato, da se v direktorijih s slikami hitreje pokažejo male sličice (thumbnaili)
To datoteko ustvarijo windowsi zato, da se v direktorijih s slikami hitreje pokažejo male sličice (thumbnaili)
zigi ::
Kje pa ACD See (5.0) hrani slikice map? Recimo da v Browserju kliknes na C: pa se ti pokazejo na desni mape. Na enih mapah so slikice ki kazejo kaj je v teh mapah, samo ce te mape spremenim (zbrisem vse slike) na mapi ostane slikica ki kaze kaj je blo prej v mapi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomanjšal bi več slik hkratiOddelek: Programska oprema | 2061 (1767) | ejga40 |
» | Kako ugotoviti pravo vrsto datoteke?Oddelek: Programska oprema | 1272 (1001) | BigWhale |
» | Win XP - mape mi ofpira ACD See ko 2x kliknem nanjo!Oddelek: Operacijski sistemi | 902 (841) | Tomi |
» | ko kliknem datoteko *.jpg se mi spremeni v *.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 1924 (1502) | njok |
» | kako narediti slide showOddelek: Programska oprema | 1205 (1119) | Tjulenj |