Forum » Kaj kupiti » Nov prenosnik
Nov prenosnik
novkomp11 ::
Malo kalkuliram glede nakupa novega prenosnika. Ob službi bi ga potreboval za učenje programiranja (Jaascript, web pagei in appi) ter ostalo brskanje po spletu. Torej rabim samo hitro in brezhibno delovanje. Imam tudi služben laptop, pa je precej zaklenjen in vprašanje, koliko ga bodo odklenili, ker dejansko še nisem programer in še lep čas ne bom.
Kaj mi svetujete?
Kaj mi svetujete?
naslonjach ::
https://www.mimovrste.com/gaming-prenos...
če ti je oblika všeč, si zmagal. Kakšno igrco lahko komot obrneš. Na izi lahko nadgradiš dodatni ssd disk, ram, če ga zmanjkuje.
če ti je oblika všeč, si zmagal. Kakšno igrco lahko komot obrneš. Na izi lahko nadgradiš dodatni ssd disk, ram, če ga zmanjkuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: naslonjach ()
novkomp11 ::
Ok, ampak potrebujem res za rabo, ki sem jo zapisal. Ne igram nobenih igric in jih nikoli ne bom. Zato ne potrebujem takega računalnika.
Tomson ::
Glede na to, da obstaja prav nameska tema, predlagam da TUKAJ nadaljujemo ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Omen an014nm; vgradnja HDD?!Oddelek: Strojna oprema | 1176 (1100) | Manager |
» | Kje kupiti računalnik (računalniške komponente)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6701 (5936) | Manager |
» | Video edit laptopOddelek: Kaj kupiti | 979 (932) | HasanSas |
» | Prenosni računalnik za študij strojništvaOddelek: Kaj kupiti | 8470 (7142) | Barbarpapa2 |
» | kateri laptop?Oddelek: Kaj kupiti | 4067 (3121) | solatko |