» »

Kako zgleda to delo?

Kako zgleda to delo?

scipascapa ::

https://www.optius.com/iskalci/prosta-d...

Baje prve tri mesece delaš za minimalca, nato po provizijo? Vmes pa moraš narediti še AZN, da lahko sploh postaneš samostojen.

Isotropic ::

verjetno slaba osnovna plača in provizija

Bi se reklo, samo kako zgleda samo dela ipd. pozna kdo kakega zastopnika iz prve roke?

Furbo ::

Heh, v prvih treh mesecih izčrpaš svoj spisek prijateljev in znancev, potem pa si itak zaključil.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Nekako tako ja.

fikus_ ::

"v prvih treh mesecih izčrpaš svoj spisek prijateljev in znancev, potem pa si itak zaključil."

Smetano potem pa poberejo drugi.

potem je bolje, da ne sprejmem tako delo?

Machete ::

*takega dela

Odvisno kako si v krizi. Jaz grem dejansko raje nekam v tovarno, kot fehtati in na limalice loviti ter prepričevati random ljudi, da nekaj krvavo rabijo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Mare2 ::

scipascapa je izjavil:

Bodo pač dobili drugega. :)

fikus_ ::

"Bodo pač dobili drugega"

Vemo da si v tem fohu!

Kolegica se je šla to "igro" in poleg tega da so jo prijatelji, sorodstvo postrani gledali, nič ni imela od tega. Ne pravim, da OP ne bi uspel, moraš biti pravi človek za to. Pred leti (20-25 let nazaj) je bilo lažje, sedaj je pa močna konkurenca. Sedaj ti pa razni posredniki uletijo na vrata, se sprenevedajo, da jih spustiš noter, potem jih pa ne moreš ustavit, je potrebno zagroziti in ga vreči skozi vrata, da imaš mir.

Če si se sposoben tako nizko spustiti . . . .

marvin42 ::

Ali samo jaz znam brati: "Prijave za to delovno mesto so se žal že zaključile." Nekoga so že dobili :)
Mostly Harmless

Ja sej to me je malo strah, ko podelam moj krog ljudi, je potem trkanje na vrata in telefonarjenje ipd.

juroz ::

Raje kakšno b2b firmo, pomoje lažje prodajat.

MIHAc27 ::

Za preprodajalce raznih sesalcev lahko jaz potrdim, da tako delajo.

Sestra je bila na uvajanju. Itak je morala narediti določeno število obiskov. In seveda kje drugje kot pri starših, bratu, prijateljih itd. Sestra je na predstavitvi v bistvu samo čičala, medtem ko je agent vse povedal in razkazal. Starši so seveda podlegli, saj so želeli pomagati hčeri, in kupili stroj, ki niti ni bil potem kaj dosti v uporabi, stal pa okoli 3000€.

Jaz ko sem slišal za ceno sem se potem nekako izgovoril na ženo in taščo, da sta oni dve proti in ga ne rabita. Uf kaka napaka. Je itak agent nekaj sestro šuntal proti moji, da se kao ne morem zase odločat. Ma še za avto ne dam nikoli toliko, pa bom za en sesalc.

Anyways... tile samo želijo, da uporabiš svoj krog znancev. Marsikdo bo kupil kaj, ker ti želi pomagat. Ko izkoristiš vse znance pa boš nasrkal. Če nimaš drugega za delat, ok, vzemi ampak definitivno išči še kako drugo delo. Sam ne po prijateljih hodit, ker se bo njih število hitro zmanjšalo.

Phantomeye ::

Od 1000 ljudi je recimo eden primeren, da je zavarovalniški agent. Vsi ostali imajo samo eno vlogo, da plačajo kako izobraževanje in da izkoristijo svoj socialni krog. Ker resnica je, da edino prijatelje in sorodnike lahko nategneš ker ti zaupajo in ker te imajo radi.

Podobno kot tista farsa s Smiljanom Morijem. Kar naenkrat je bilo okoli mene vsaj 10 ljudi in vsi so neka zavarovanja prodajali. In noben od teh ni bil v resnici zavarovalniški agent, ampak so bili pod mentorstvom (beri - prepričaš starše, da sklenejo pogodbo, provizijo faše tvoj mentor in še kaj zraven, kar ti dobiš je pa drobiž, pa še starše si nategnil).

scipascapa je izjavil:

Ja sej to me je malo strah, ko podelam moj krog ljudi, je potem trkanje na vrata in telefonarjenje ipd.

Ravno to je fora, če si pravi človek za to, se svojega kroga ne dotikaš, razen!!!, če ti reče kolega: "ej, rabim zavarovanje, ti se s tem ukvarjaš, kaj mi svetuješ?"

Zgodovina sprememb…

Furbo ::

scipascapa je izjavil:

Ja, najdi si normalen job.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

2 avta 1 lastnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5919149 (6674) dunda
»

Spoznavanje novih ljudi (strani: 1 2 3 )

11226252 (19365) vostok_1
»

Pravila igre-stanovanjski problem? (strani: 1 2 )

5913824 (11598) Aston_11
»

Google+ obnorel ljudi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9532594 (24016) Ziga Dolhar

Več podobnih tem