Forum » Kriptovalute in blockchain » Bitcoin Ponovno Cez 5000 USD - Aquafriendamus
Bitcoin Ponovno Cez 5000 USD - Aquafriendamus
Aquafriend ::
Bitcoin je danes ponovno sel nad 5000 usd. Trenutno je pri 4800. Danes na vrhu je v 1 dnevu zrastel skoraj za cetrtino. Skoda se mi zdi, da so zbrisali temo "Aquafriendamus" kjer smo se pogovarjal, da je bitcoin dosegel dno pri 3200. Pravzaprav sem imel jajca napovedat.
kixs ::
Cakam, da pride nazaj na VRH in dobim "izgubljeno". Ali pa ven potegnem in si grem "rane" lizat :lol:
Ravno zarad tega imajo spekulantje nastavljene prodaje ze pred 6000. Ker vedo, da vecina zeli prodajat na okroglih 6000.
O tem bi se lahko debatiral. Vec razlogov. Je pri 3200 bil ze toliko preprodan, da enostavno se je mogel zgodit vsaj en soliden odboj.
Za danes zakaj taksna rast. Zato, ker je bitcoin premagal zelo tezavno in pomembno mejo/ceno, ki je dala mnogim signal za nakup.
Za danes zakaj taksna rast. Zato, ker je bitcoin premagal zelo tezavno in pomembno mejo/ceno, ki je dala mnogim signal za nakup.
Bob Rock ::
Aquafriend...ti si ze v penziji s cryptom?
(glede na tvojo konstantno samohvalo glede crypto napovedi)
(glede na tvojo konstantno samohvalo glede crypto napovedi)
Cena stanovanja ni tak malo, da to ne bi mogel biti konkreten vlozek.
Zakaj nisi...bi danes imel 3 stanovanja + penzija?
Zakaj nisi...bi danes imel 3 stanovanja + penzija?
Aquafriend je šarlatan. Prerok, ki živi pri mami in peddla 50 eur worth of shitcoins at a time.
Get lost idiot.
In še najboljši nasvet ki ga boste dobili kadarkoli: ni pomembno kolikokrat imaš prav, pomebna je payoff funkcija.
Get lost idiot.
In še najboljši nasvet ki ga boste dobili kadarkoli: ni pomembno kolikokrat imaš prav, pomebna je payoff funkcija.
Never take a financial advice from someone who works for a living.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Elysium ()
PersonaRuda ::
Tudi jaz sem napisal svoje mnenje, da pod mejo 2900$ naj nebi šli in da bo blizu tega dno, pa se sedaj ne tolčem po prsih. Še več. Obrazložil sem tudi zakaj sem bil takšnega mnenja ( ker se zgodovina ponavlja in sem predvideval, da se bo tudi tokrat ) in če bi prebili to spodnjo mejo, potem živ Bog neve kako bi se dalje razpletalo ( morebitna panika in strah, da je kripta konec ). Tako da, ker se vse bolj ali manj ponavlja, sem mnenja, da naš še čaka en nori bullrun. Kdaj? Sem že povedal, da nevem, hkrati pa seveda upam da bo, kar pa ne pomeni da bo res. Pa nisem noben jasnovidec, le vse skupaj analiziram in predvidevam, kaj bi lahko bilo. In že stotič pišem, ker sam mislim, da bo cmc nekoč prebil 5000b, bom svoje kovance začel prodajat pri nekje 4500b, neglede kakšno vrednost bodo takrat imeli, kar je tudi odvisno, če sem imel srečno roko pri izbiri dveh alt kovancev.
Aquafriend, tebe pa je res ena sama samohvala. Napovedi pa v stilu: bo šlo gor, je povedla jasnovidka, pa če slučajno nebo šlo, bo šlo dol. Pa bolj kaže da bo šlo gor, ampak če slučajno nebo... Res tvoji namigi so nam v veliko pomoč in si lahko človek milijone ven naredi iz tvojih namigov.
Aquafriend, tebe pa je res ena sama samohvala. Napovedi pa v stilu: bo šlo gor, je povedla jasnovidka, pa če slučajno nebo šlo, bo šlo dol. Pa bolj kaže da bo šlo gor, ampak če slučajno nebo... Res tvoji namigi so nam v veliko pomoč in si lahko človek milijone ven naredi iz tvojih namigov.
Ja to je res za vmesne trejde. Za bottom sem pa povedal. Celo privat skupino sem odprl in povabil vse, ki so sodelovali v kripto temi. Smo skupaj shortal do priblizno 3200.
Aquafriend je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Da se ne boste pocutili prikrajsane, dokler ne bo nove skupine. Drugi delni cilj shortanja dosezen. Koncni cilj na bitfinex ceni je okrog 3100/3200. Zaenkrat. Je pa potrebno zdaj biti bolj pazljiv, ker so shortarji na ATH. Bulli dostkrat to izkoristijo za likvidacijo in pumpanje cene.
Ujel natancno dno. Upam, da vam je bilo kaj v pomoc.
Kaj pri stavku "ujel natancno dno" vam ni jasno. Mato, amacar in profdoktorjevi accounti? Kje pise da bo slo dol ali po ravni crti. Ce opazite navpicno oranzno crto sem si nekako casovno takrat predstavljal zacetek poti navzgor.
7.decembra
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
korenje3 ::
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
PersonaRuda je izjavil:
Dodal sem te v privat skupino (zastojn). Dobil si napotke za shortanje iz priv. 3650 do 3280 smo shortal. Nato sem zacel opozarjat o morebitni nevarnosti pumpa. Potem ste nekateri zaceli gnjavit, naj vas izbrisem iz skupine. Tudi ti. (screenshot). Zarad vas sem potem opustil privat temo in v javni temi deklariral natancno dno. Sicer je potem padlo se za 50 usd. Od takrat 3200 do danes pa je dosegel 5000. Zelo hinavsko od tebe govorit, dobil si natancna navodila. Verjetno nisi resno jemal ne napotkov ne skupine zato si zelel zapustiti. Falil si dno v pricakovanju 2900 usd. Morda ti je celo prav saj si sam kriv.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
Vazelin ::
Hahaha p to je pol slo techa v privat skupini.
Kdaj bo nova?
Kdaj bo nova?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
hamez66 ::
Tko 24 ur nazaj si pisal, da smo "na prelomnici" in da si bearish, da je fomo in bla bla. Sicer si, kot vedno, tudi napisal, da gre lahko dol ali gor. Waw spet hude napovedi. Neverjeten si.
Zagotovo bo šla v naslednje pol leta cena gor in bo čez pol leta višja. Ampak lahko bo tudi prelomnica, in bo cena nižja. Uf spet mam prav.
Je pa tudi zelo velika verjetnost, da se bo v naslednjih nekaj mesecih naš napovedovalec spet nekajkrat pohvalil s pravilno napovedjo. Ni 100% (tako kot moja prejšna napoved), je pa zelo verjetno.
Zagotovo bo šla v naslednje pol leta cena gor in bo čez pol leta višja. Ampak lahko bo tudi prelomnica, in bo cena nižja. Uf spet mam prav.
Je pa tudi zelo velika verjetnost, da se bo v naslednjih nekaj mesecih naš napovedovalec spet nekajkrat pohvalil s pravilno napovedjo. Ni 100% (tako kot moja prejšna napoved), je pa zelo verjetno.
Še Zeitgeist je notri.
Sedaj target za tezus 50-100usd dobi čisto drug pomen
Sedaj target za tezus 50-100usd dobi čisto drug pomen
PersonaRuda ::
@Aqua
Človek božji jaz ne trejdam. Jaz kupim pa držim oz. sedaj sem še enkrat dokupil. Skycoin je bil najnižje 0,83$ jaz sem ga pa kasneje kupil po povprečni ceni 0,91$ - prvič pa sem kupil po povprečni ceni 17$, pa se sedaj zaradi tega ne sekiram, ker jih pod jurja po komadu tak al tak nebom prodajal, razen ko "če" bo cmc vsaj 4500b, takrat jih prodajam, pa če bodo vredni 50$ po komadu ali pa 500$. Monero je bil najnižje mislim da 36$ ali 37$, jaz sem ga kupil po povprečni ceni 41$. In sedaj nemislim prodat, pa spet kupit, pa spet prodat,... ampak čakam da cmc zraste na vsaj 4500b.
In za moje pojme sem kar dobro kupil skoraj pri čistem dnu oz. imam pribitek cca. +10% od samega dna, kar se mi zdi dober deal oz. sem se ravnal sam po sebi in preračunal, analiziral, kdaj je pravi timing za dokupit, čeprav nisem imel namena dokupit, pa me je nizka cena premamila in ker sem že imel od prej skycoin, sem se še odločil, da nebom imell all-in v enem kovancu in sem še dokupil drugi kovanec. In v finalnem izboru sem imel Tezos vs Monero, ter sem se za slednjega odločil, spet zaradi svojih analiz in občutkov kaj nam lahko prihodnost prinese.
P.S. pa prosim ne me več dodajat v tvoje skrite grupe, ker si nimam kaj počet tam, ker ne trejdam. Jaz sem holder. Dolgoročni. Večletni če bo treba in sem tudi na koncu koncev pripravljen, da vse izgubim oz. ne prodam, če ne dosežem katerega od zastavljenih ciljev.
Človek božji jaz ne trejdam. Jaz kupim pa držim oz. sedaj sem še enkrat dokupil. Skycoin je bil najnižje 0,83$ jaz sem ga pa kasneje kupil po povprečni ceni 0,91$ - prvič pa sem kupil po povprečni ceni 17$, pa se sedaj zaradi tega ne sekiram, ker jih pod jurja po komadu tak al tak nebom prodajal, razen ko "če" bo cmc vsaj 4500b, takrat jih prodajam, pa če bodo vredni 50$ po komadu ali pa 500$. Monero je bil najnižje mislim da 36$ ali 37$, jaz sem ga kupil po povprečni ceni 41$. In sedaj nemislim prodat, pa spet kupit, pa spet prodat,... ampak čakam da cmc zraste na vsaj 4500b.
In za moje pojme sem kar dobro kupil skoraj pri čistem dnu oz. imam pribitek cca. +10% od samega dna, kar se mi zdi dober deal oz. sem se ravnal sam po sebi in preračunal, analiziral, kdaj je pravi timing za dokupit, čeprav nisem imel namena dokupit, pa me je nizka cena premamila in ker sem že imel od prej skycoin, sem se še odločil, da nebom imell all-in v enem kovancu in sem še dokupil drugi kovanec. In v finalnem izboru sem imel Tezos vs Monero, ter sem se za slednjega odločil, spet zaradi svojih analiz in občutkov kaj nam lahko prihodnost prinese.
P.S. pa prosim ne me več dodajat v tvoje skrite grupe, ker si nimam kaj počet tam, ker ne trejdam. Jaz sem holder. Dolgoročni. Večletni če bo treba in sem tudi na koncu koncev pripravljen, da vse izgubim oz. ne prodam, če ne dosežem katerega od zastavljenih ciljev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
Če sem pošten sem pričakoval da bo kakob listan med userji grupe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Uporabnik Aquafriend (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 5782 (4784) | XLapsus |
⊘ | Kripto Jokes (Loža za Kriptovalute) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 28185 (12940) | MrStein |
» | Priznate, koliko ste zaslužili / izgubili v kriptovalutah? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 20455 (12495) | Aquafriend |