Forum » Programska oprema » Rescue/repair/fix... boot tool
Rescue/repair/fix... boot tool
Zvitor ::
Pozdravljeni!
Katero je po vašem najboljše live boot orodje za reševaje težav? Hirens ali Knoppix? Ta dva poznam, slišal sem še za Slax in nekaj drugih, zaimajo me vaše izkušnje. Nekaj s čimer lahko rešim datoteke ki jih Windows npr. ne vidi pravilno (za to bo verjetno boljši Knoppix ki je Linux distribucija kot pa Hirens Boot CD ki bazira na Windows PE?), katera varianta ima več in prava orodja (npr. disk SMART checker itd.)?
Hvala za deljenje vaših izkušenj že v naprej. :)
Katero je po vašem najboljše live boot orodje za reševaje težav? Hirens ali Knoppix? Ta dva poznam, slišal sem še za Slax in nekaj drugih, zaimajo me vaše izkušnje. Nekaj s čimer lahko rešim datoteke ki jih Windows npr. ne vidi pravilno (za to bo verjetno boljši Knoppix ki je Linux distribucija kot pa Hirens Boot CD ki bazira na Windows PE?), katera varianta ima več in prava orodja (npr. disk SMART checker itd.)?
Hvala za deljenje vaših izkušenj že v naprej. :)
hojnikb ::
hirens bootcd pe bo še kr ok. Čeprav, če je disk defekten, ti noben rescue cd nebo pomagal.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6248 (5400) | jedateruk |
» | Win7 samo z enim jedromOddelek: Pomoč in nasveti | 918 (658) | gesprinc |
» | Kopiranje podatkov notranjega diska prenosnika na zunanji diskOddelek: Pomoč in nasveti | 839 (740) | All |
» | PODATKI SO ŠLI z diskaOddelek: Programska oprema | 2638 (2181) | amigo_no1 |
» | DOSTOP DO DISKA s slabimi sektorjiOddelek: Strojna oprema | 812 (711) | ABX |