Forum » Omrežja in internet » Trik s plusi v email naslovu
Trik s plusi v email naslovu
CyberPunk ::
Od česa je odvisno, če email provider podpira tale trik z dodajanjem "+niza" levo od afne, pa da gre potem v isti mailbox?
Malo bi namreč rad naredil red; ne uporabljam Gmaila, Cpanel provider, kjer imam pošto, pa za vsak plus naredi svoj folder, kar nekako ni to. Ko sem probal isto foro še na iCloud pošti, je delovalo tako kot pri Gmailu, torej bilo je dostavljeno v isti inbox.
Malo bi namreč rad naredil red; ne uporabljam Gmaila, Cpanel provider, kjer imam pošto, pa za vsak plus naredi svoj folder, kar nekako ni to. Ko sem probal isto foro še na iCloud pošti, je delovalo tako kot pri Gmailu, torej bilo je dostavljeno v isti inbox.
gendale2018 ::
od tega kako ima provider nastavljeno
preveriš lahko čisto eno stavno pošli si mail na mojnaslov@provider.net in mojnaslov+radmamgendaleta@provider.net
če dobiš oba potem podpira če ne ne
preberi si navodila od mail strežnika ki ga uporabljaš pač cpanel provider nam ne pove nič, bo treba rečt kateri strežnik teče gor
preveriš lahko čisto eno stavno pošli si mail na mojnaslov@provider.net in mojnaslov+radmamgendaleta@provider.net
če dobiš oba potem podpira če ne ne
preberi si navodila od mail strežnika ki ga uporabljaš pač cpanel provider nam ne pove nič, bo treba rečt kateri strežnik teče gor
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
čuvajte se žene, bit ćete jebene
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296063 (19355) | hariscorale |
» | SSL-certifikat (in vpis v administracijo)Oddelek: Izdelava spletišč | 1849 (1394) | c3p0 |
» | Izdelava spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 3217 (2624) | eric_cartman |
» | Web hosting doma platformaOddelek: Pomoč in nasveti | 3122 (2724) | SeMiNeSanja |
» | Server problemiOddelek: Omrežja in internet | 1142 (1106) | Bug |