» »

Cene stanovanj v LJ in drugod

Cene stanovanj v LJ in drugod

Temo vidijo: vsi
««
12 / 133
»»

KAVINSKY ::

Bo Amazon postavil logistični center. Bomo crkovali za 900€ in lulali v plenice, da dosežemo picking normo.

KG-348 ::

Kdo si bo potem lahko sploh privoščil te kredite :D. Pomojem bo vedno manj ljudi šlo v kredite, samo kaj ko je najemniška zakonodaja v riti, državnih stanovanj pa premalo

trancer01 ::

V Sloveniji je problem neobstoječa stanovanjska politika. Skoraj vse je prepuščeno trgu, ki pač išče največji zaslužek pri gradnji in prodaji stanovanj. Mislim pa, da je stanovanjska problematika kar svetovni problem. Nekatere države ga rešujejo bolje, druge slabše, skoraj povsod pa je za mlade, ki nimajo podedovanega premoženja ali premožnih sorodnikov, težko priti do prve nepremičnine.

Mato989 ::

trancer01 je izjavil:

V Sloveniji je problem neobstoječa stanovanjska politika. Skoraj vse je prepuščeno trgu, ki pač išče največji zaslužek pri gradnji in prodaji stanovanj. Mislim pa, da je stanovanjska problematika kar svetovni problem. Nekatere države ga rešujejo bolje, druge slabše, skoraj povsod pa je za mlade, ki nimajo podedovanega premoženja ali premožnih sorodnikov, težko priti do prve nepremičnine.

Rešitev je PREPROSTA...

Država bi morala od pobranih davkov enostavno dat toliko denarja da bi v VSAKI... MESTNI občini vsake 2 ali 3 leta bil postavljen 1 blok z vsaj 30 stanovanji... ki bi se prodal na brezobrestni način "mladim" do 35 let... ki imajo SLO državljanstvo, to stanovanje bi se prodalo za tako ceno da se pokrijejo IZKLJUČNO stroški gradnje in na tak način da bi moral plačat recimo 40% kupnine, ostalih 60% kupnine pa skozi 10 ali 15 let mesečno v obliki "najemnine"

To bi rešilo 2 problema hkrati!

1. Razdrobljenost občin, ker bi tako končno dobili v Sloveniji ene par malo večjih središč, in bi se tako tudi bolj splačala ekonomija obsega v Mestnih občinah!
2. Skozi tak način, bi zasebni investitorji težje ožemali mlade, ampak bi se resnično lahko šli butične luksuzne gradnje

Seveda bi vsa ta stanovanja morala biti 1 ali 2 sobno z primernimi tlorisi... torej med 45 in 65m2...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

energetik ::

Mato989 je izjavil:

Seveda bi vsa ta stanovanja morala biti 1 ali 2 sobno z primernimi tlorisi... torej med 45 in 65m2...
A to misliš za pare brez otrok oz. morda 65m2 za tiste z 1 otrokom? Sicer ne vem, kam bi se dala mlada družina. Otroška soba je pod 10m2 luknja. Rabiš 2, to je 20m2. Spalnica vsaj 13m2, če hočeš imeti notri vse svoje cote. Dnevna+jedilnica+kuh = 30m3, da je nekako uporabno. Kopalnica 5m2. Dodaš še hodnik in si na dobirh 70m2. To je po mojem minimum za družino z 2 otrokoma. Seveda je to 70m2 brez balkonov, kleti, shramb itd. 45m2? Morda za par brez otrok in hobijev.

perci ::

To ne bi rešilo ničesar, ker v Ljubljani je 30 stanovanj pičkin dim.

Poleg tega država ta denar občinam že da, za kaj ga porabijo je pa druga zgodba.

Lonsarg ::

Če bi prepovedali trgovinam na dobrih lokacijah graditi zgolj pritlične zgradbe bi že to veliko pomagalo.

PrihajaNodi ::

perci je izjavil:

To ne bi rešilo ničesar, ker v Ljubljani je 30 stanovanj pičkin dim.

Poleg tega država ta denar občinam že da, za kaj ga porabijo je pa druga zgodba.

Pa zacnimo z osnovami, Slovenija ima koliko zupanov? 130 za 2 miljona? Bukaresta za 2, 3 miljone enega.

Javni sektor prepoln ljudi, ki ne delajo dejansko nic, posiljevanje z rtv prispevki, dimnikarskimi storitvami...pa to je samo par stvari, ki be se morale resiti, ker denar je kam gre je pa drugo vprasanje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

nirm ::

na mizi imajo že dovolj dobrih rešitev. problem je samo, ali jih bodo kdaj dejansko realizirali. je zadaj preveč interesov, tako zasebnih kot od gradbenih lobijev, ki jim povsem ustreza biti brez konkurence in ogromno pokasirati z manj dela

Mato989 je izjavil:

trancer01 je izjavil:

Rešitev je PREPROSTA...

Država bi morala od pobranih davkov enostavno dat toliko denarja da bi v VSAKI... MESTNI občini vsake 2 ali 3 leta bil postavljen 1 blok z vsaj 30 stanovanji... ki bi se prodal na brezobrestni način "mladim" do 35 let... ki imajo SLO državljanstvo, to stanovanje bi se prodalo za tako ceno da se pokrijejo IZKLJUČNO stroški gradnje in na tak način da bi moral plačat recimo 40% kupnine, ostalih 60% kupnine pa skozi 10 ali 15 let mesečno v obliki "najemnine"

To bi rešilo 2 problema hkrati!

1. Razdrobljenost občin, ker bi tako končno dobili v Sloveniji ene par malo večjih središč, in bi se tako tudi bolj splačala ekonomija obsega v Mestnih občinah!
2. Skozi tak način, bi zasebni investitorji težje ožemali mlade, ampak bi se resnično lahko šli butične luksuzne gradnje

Ti samo poglej kaj delajo s predorom karavanke, avstrijci ze lep cas kopljejo mi se izvajalca nimamo, drugi tir polomija, ce ni se bo, Stozice? Wtf je to. Siptar pa Srb se sedaj kregata o dokoncanju preplacane gradnje. Mato ne sanjaj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Pa zacnimo z osnovami, Slovenija ima koliko zupanov? 130 za 2 miljona? Bukaresta za 2, 3 miljone enega.

Morda bi bilo res treba začeti z osnovami. Npr. Nodi, koliko je občin v Sloveniji? Koliko prebivalcev ima največja in koliko najmanjša?

Javni sektor prepoln ljudi, ki ne delajo dejansko nic, posiljevanje z rtv prispevki, dimnikarskimi storitvami...pa to je samo par stvari, ki be se morale resiti, ker denar je kam gre je pa drugo vprasanje.

Storitve bi pa koristil ane? Pa socialno pomoč prejemal?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Morda bi bilo res treba začeti z osnovami. Npr. Nodi, koliko je občin v Sloveniji? Koliko prebivalcev ima največja in koliko najmanjša?

Je sploh pomembno, koliko obcin ima najvecja in najmanjsa prebivalcev? V Sloveniji je 2 miljona ljudi in 220 županov + enormna vojska birokratov poleg, ki nosijo županom kavice.

Storitve bi pa koristil ane? Pa socialno pomoč prejemal?

Nobenih storitev ne koristim od Slovenije, ker jih ni ali pa so zanič, mogoče kmalu vrnem še državljanstvo. Te storitve, ki jih imate in koristite prepuščam vam.
Sem pa slišal da je štala vtudi domovih za ostarele oziroma hiralnicah. Za eno osebo se plačuje po 1000 eur in več, delavcev ni, ker so mizerno plačani, tisti, ki pa so pa dela ne opravljajo kvalitetno. Še večje breme za mlade saj bodo morali skrbeti za starejše, čeprav so plačevali prispevke.

Enostavno je Slovenija premala za državo in bi bilo bistveno bolje pod Avstrijci ali Italjani. Saj se bo kmalu še letališce zaprlo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Ja, res je grozno. Quality of life index je tam nekje pri Bangladešu. Romunija pa skupaj z Novo Zelandijo prosperira tam nekje pri vrhu.

perci je izjavil:

Ja, res je grozno. Quality of life index je tam nekje pri Bangladešu. Romunija pa skupaj z Novo Zelandijo prosperira tam nekje pri vrhu.

Kje se motim? Sam se očitno v Romuniji znajdem in mi je všeč.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Enostavno je Slovenija premala za državo in bi bilo bistveno bolje pod Avstrijci ali Italjani.

Tudi med drugo svetovno vojno so nekateri tako mislili.

Saj se bo kmalu še letališce zaprlo.

Vidim, da ne ločiš med letališči in letalskimi družbami.

Kje se motim?

Boljše vprašanje bi bilo: kje se ne motiš?

Zgodovina sprememb…

In so imeli očitno prav.

Resno? Kdo pa sploh potuje iz Brnika? Poglej si letališče v Zagrebu, Dunaju, Trstu. Slovenija, še kapacitet nima za en večji koncert.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

energetik je izjavil:

Mato989 je izjavil:

A to misliš za pare brez otrok oz. morda 65m2 za tiste z 1 otrokom? Sicer ne vem, kam bi se dala mlada družina. Otroška soba je pod 10m2 luknja. Rabiš 2, to je 20m2. Spalnica vsaj 13m2, če hočeš imeti notri vse svoje cote. Dnevna+jedilnica+kuh = 30m3, da je nekako uporabno. Kopalnica 5m2. Dodaš še hodnik in si na dobirh 70m2. To je po mojem minimum za družino z 2 otrokoma. Seveda je to 70m2 brez balkonov, kleti, shramb itd. 45m2? Morda za par brez otrok in hobijev.

Pa kje pa piše, da morjo vsi met otroke? Če bi lahko 20 letnik ki začne delat po srednji šoli kupil tako 1 sobno stanovanje in ga odplačeval bi bilo to ODLIČNO za njegov razvoj, pa še nekaj bi bilo njegovega pri 35tih... pa četudi "le" 40-45m2...

Sploh pa kaj bluzite, večino nas so imeli starši v manjših stanovanjih pa smo čist ok gor zrastli, recimo moj koelga so bli trije otroci v stanovanju 69m2... pa so preživeli, kje pa piše da morjo vse familje luksuz zganjat? Jaz bi tudi mel vilo 500m2 z 100m2 teraso =)

Tisti ki imajo otroke morajo itak met prvo štalco torej naj bodo dovolj premožni da si kupijo luksuz... tole da bo cela država plačevala za otroke ki bodo pol brezposelni ker bo se vse avtomatiziralo je itak višek neumnosti =)

kuglvinkl ::

PrihajaNodi je izjavil:

In so imeli očitno prav.

Resno? Kdo pa sploh potuje iz Brnika? Poglej si letališče v Zagrebu, Dunaju, Trstu. Slovenija, še kapacitet nima za en večji koncert.

Jaz, redno. In zdej gledam, če bom moral z avtom, ker ne mislim ždet 8 ur gor in upat na najboljše.

Sicer pa model, tko slabe samopodobe, kot jo imaš ti... že dolgo ni prišla mimo. Al imaš pa stisko. Prow grozljivo te je brat. Če pogledaš nazaj in se spomniš, da si od "nekdaj tko mislil", mogoče ni za zavrečt ideje o patologiji. So pa ljudje za s tem se ukvarjat (s teboj), tudi v SLoveniji. Ne boš rabil v Trst, Zagreb, pa Dunaj se ti dopade vidim.

BTW, tut v podjetjih se nosijo kavice direktorjem.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Jaz, redno. In zdej gledam, če bom moral z avtom, ker ne mislim ždet 8 ur gor in upat na najboljše.

Sicer pa model, tko slabe samopodobe, kot jo imaš ti... že dolgo ni prišla mimo. Al imaš pa stisko. Prow grozljivo te je brat. Če pogledaš nazaj in se spomniš, da si od "nekdaj tko mislil", mogoče ni za zavrečt ideje o patologiji. So pa ljudje za s tem se ukvarjat (s teboj), tudi v SLoveniji. Ne boš rabil v Trst, Zagreb, pa Dunaj se ti dopade vidim.

Kaj ima moja samopodoba s tem ce nocem placevat vasih glupih rtv prispevkov in posiljenih dimnikarskih storitev. Saj vem da si v JS in zagovarjas svoje:)

Perci zaradi takih kot si ti Slovenija tone. Pridi pogledat nase letalisce v Bukaresto.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

-valvoline- ::

kuglvinkl je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

In so imeli očitno prav.

V podjetjih direktor placa iz svojega zepa, zupani iz mojega.

Tisti v javnem sektorju prevec sanjajo.

Perci sem ti pa dal tocne obracune kaj jaz v Romuniji placam. Brez nekih jebenih fiktivnih obracunov za stvari, ki jih ne koristim.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

-valvoline- je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

In so imeli očitno prav.

Sploh ne nujno. Moj direktor ne placa te kave iz svojega zepa. Oz on nima niti centa manj zaradi tega.

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj ima moja samopodoba s tem ce nocem placevat vasih glupih rtv prispevkov in posiljenih dimnikarskih storitev. Saj vem da si v JS in zagovarjas svoje:)

Perci zaradi takih kot si ti Slovenija tone. Pridi pogledat nase letalisce v Bukaresto.

Jaz vidim direktno vzrocno zvezo.

Zgodovina sprememb…

Slepec slepca vodi;)no sej vsakomur svoje, jst sm narod zamenjal in se imam ze nekaj casa fino:)

Medtem se pa nekateri se vedno sprasujejo zakaj je rtv potrebno placevati.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Kar tolaži se.

Mimogrede, Rusija, Makedonija, Vietnam....vabijo. Nobenega RTV prispevka, enako kot romunija.

perci je izjavil:

Mimogrede, Rusija, Makedonija, Vietnam....vabijo. Nobenega RTV prispevka, enako kot romunija.

Ja pa vsi so lacni in brez gat!

Kdaj bo kak festival tipa untold v Ljubljani? Aja, prvo morte stadion zgradit:) kje so sele stanovanja:)

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

perci je izjavil:

Ja pa vsi so lacni in brez gat!

Kdaj bo kak festival tipa untold v Ljubljani? Aja, prvo morte stadion zgradit:) kje so sele stanovanja:)

Za vietnam ti lahko iz prve roke povem, da nisem videl nobenega brez gat.

BTW, imaš kakšno idejo, zakaj je v Romuniji 3 millijone manj ljudi kot pa 1990? Zarad RTV prispevka?

A ni tko, da Stožice štejejo ko statijon?

Zgodovina sprememb…

BTW, imaš kakšno idejo, zakaj je v Romuniji 3 millijone manj ljudi kot pa 1990? Zarad RTV prispevka?

Glej Romunija je tako imas izbiro Bukaresta, Cluj potem pa manjsa mesta Oradea, Brasov itd, kakorkoli najverjetneje so raje odsli iz Romuniji kot v omenjena mesta. Iz istega razloga pa lahko tebe vprasam zakaj vecina stajerske dela v Avstriji zakaj je prekmurje prazno?

Stozice stadion? Pridi v Cluj pogledat kaj je stadion. Ko kolegi iz Romunije vidiho stozice se samo smejijo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

res ne sprevidis?

kuglvinkl je izjavil:

res ne sprevidis?

Ne. Ti si se vedno v casu ko je bila Romunija revna. No ti povem, nic vec. Casi so se spremenili.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Men je vseen za Romunijo.

Nodi, men se gre zate.

PreviousUser ::

PrihajaNodi je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

res ne sprevidis?

Ne. Ti si se vedno v casu ko je bila Romunija revna. No ti povem, nic vec. Casi so se spremenili.

Samo s konjsko vprego so še do 2012 vozili po cestah?

Pa baje je nekaj Bukarešta, drugo pa je podeželje. Slovenija nima take razlike glavno mesto vs. podeželje. Pojdi enkrat na Goričko, vodovod skoraj že povsod, tudi optika. Šole zrihtane v nulo, gasilni domovi... Ni da ni...

Lonsarg ::

Nodi kako ni revna če je pa ravno to razlog da si šel tja, romunski stroški in slovenska plača.

kuglvinkl je izjavil:

Men je vseen za Romunijo.

Nodi, men se gre zate.

Zakaj? Meni je odlicno tu. Rad imam svojo sluzbo, ljudmi s katerimi delam. Tako da ne skrbi zame.

Lonsarg je izjavil:

Nodi kako ni revna če je pa ravno to razlog da si šel tja, romunski stroški in slovenska plača.

Ne ni. Vec opcij kot v Sloveniji. Brez sihta tu me bom.

Zgodovina sprememb…

PreviousUser je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

res ne sprevidis?

Samo s konjsko vprego so še do 2012 vozili po cestah?

Pa baje je nekaj Bukarešta, drugo pa je podeželje. Slovenija nima take razlike glavno mesto vs. podeželje. Pojdi enkrat na Goričko, vodovod skoraj že povsod, tudi optika. Šole zrihtane v nulo, gasilni domovi... Ni da ni...

Ja saj zato pa mamo vse tako drago v slo.... Ker do vsake vukojebine gradimo prevec... Namesto da bi ves kes usmerli v mestne obcine da bi meli ene 10 vecjkh mocnejsih mestec mamo lj in pol sam drek okol... Namesto da bi kupno moc skoncentrirali v mestnih obcinah odzunaj pa naj bo prostor za kmetijstvo

-valvoline- ::

Romunija ima najnizje davke za it podjetja ter it nasploh v eu. To je ta suzenjski poslovni model da privlacijo it gigante da tam odpirajo svojih centrov. Taksno pocetje je nepravicno do vseh ostalih panogah v gospodarstvu, in velika neumnost glede na to da je it kader ze v startu bolje placan kot ostali. Ker pa Nodi verjetn dela v IT se ima fajn, precej romuncev v bolj oddaljenih podrocjih pa se dan danes crkuje od lakote. Ker je Romunija na vrhu med najbolj regionalno razslojenih drzavah v EU, Bukaresta se razvija in izboljsuje standard ostali del Romunije propada. No podobno je tudi v slo in vsepovsod kjer so prej imel komunizem glavna mesta pobirajo vso smetano pa vendar razlika v standardu Bukaresta vs ostali del romunije je katastrofa.

Zgodovina sprememb…

Smurf ::

PrihajaNodi je izjavil:

Pomeni izgube služb, deložacije, nezmožnost odplačevanje kreditov, prodaje po zelo nizkih cenih na dražbah itd...

Ze v zadnji krizi je bilo tega relativno malo. V naslednji bo se najverjetneje se manj.

2dark ::

kuglvinkl je izjavil:

A ni tko, da Stožice štejejo ko statijon?

Tista betonska podrtija je sramota Ljubljane. Neurejeno, propadajoče. Za denar, ki je bil namenjen bi morale biti stožice zgrejene do konca in okolica urejena.

PrihajaNodi je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

res ne sprevidis?

Če ni revščine v večji mestih to ne šteje, če stopiš ven pa ga imaš :). Razvita država pomeni, da dobro počutiš tako v večjih mestih, kot zunaj. Kako pa kaj kriminal v Romuniji?

Slovenskim državljanom priporočamo previdno vožnjo, posebej izven mest, saj ima Romunija izjemno slabo vzdrževane ceste in zelo slabo avtocestno povezavo.

Da ne bo kdo primerjal slučajno naše ceste z rumunskimi kolovozi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

-valvoline- je izjavil:

Romunija ima najnizje davke za it podjetja ter it nasploh v eu. To je ta suzenjski poslovni model da privlacijo it gigante da tam odpirajo svojih centrov. Taksno pocetje je nepravicno do vseh ostalih panogah v gospodarstvu, in velika neumnost glede na to da je it kader ze v startu bolje placan kot ostali. Ker pa Nodi verjetn dela v IT se ima fajn, precej romuncev v bolj oddaljenih podrocjih pa se dan danes crkuje od lakote. Ker je Romunija na vrhu med najbolj regionalno razslojenih drzavah v EU, Bukaresta se razvija in izboljsuje standard ostali del Romunije propada. No podobno je tudi v slo in vsepovsod kjer so prej imel komunizem glavna mesta pobirajo vso smetano pa vendar razlika v standardu Bukaresta vs ostali del romunije je katastrofa.

Tole drzi. Ampak nisem v IT ju in V vecini korporacij kjer sem delal je bil IT support v Indiji.

Če ni revščine v večji mestih to ne šteje, če stopiš ven pa ga imaš :). Razvita država pomeni, da dobro počutiš tako v večjih mestih, kot zunaj. Kako pa kaj kriminal v Romuniji?

Kriminal v Romuniji? Pocutim se varneje kot v Sloveniji, kolegi romuni mi dajo vedno za pjaco, goatoljubje na vrhu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Slovenija nima letalskega ponudnika. Če govoriš o Adrii, gre za nemškega letalskega ponudnika. Kar očitno pomeni, da je v Romuniji boljše živeti kot v Nemčiji.

perci je izjavil:

Slovenija nima letalskega ponudnika. Če govoriš o Adrii, gre za nemškega letalskega ponudnika. Kar očitno pomeni, da je v Romuniji boljše živeti kot v Nemčiji.

Saj tudi ostalih nozkocencev ni, ryanair, wizair...kot severna koreja, da narod ja ne more vn:) sicer ma pa drzava namen dati nekaj denarj zavozeni adriji.

Zgodovina sprememb…

Nodi, zlo simpl je. V vsakem postu napišeš nekaj kapitalnih neresnic. In potem pričakuješ, da te bo folk jemal resno?

Invictus ::

perci je izjavil:

Nodi, zlo simpl je. V vsakem postu napišeš nekaj kapitalnih neresnic. In potem pričakuješ, da te bo folk jemal resno?

No, Slovenija je v kameni dobi, kar se tiče letalskih povezav.

Seveda se tega izpod mamine kikle ne vidi...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

jype ::

PrihajaNodi je izjavil:

Se strinjam, komot bi imela celotna Slovenija za župana Zokija. V nekaj tednih bi se začela cedit med in mleko, ponekod celo navkreber.

Kaj ima to veze z Nodijevim rantom?

Seveda se tega izpod mamine kikle ne vidi...

Potem pa stopi ven.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

goatoljubje
Freud's a sucker for you.

Invictus je izjavil:

Nah, ni, samo za škrtice je malce manj izbire.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Ja, Lj ni hub, to je dejstvo. In najbrž nikoli ne bo.

Ubogi prebivalci Slovenije, če bi Ljubljana postala hub.

WhiteAngel ::

Mislim, da bi bila za Slovenijo cenejša politika decentralizacije kot gradnja 10000 novih stanovanj v Ljubljani. Kako za vraga smo lahko 30 let nazaj v Lj preživeli s tako malo stanovanji? Slovencev je pa še vedno +-2mio. Imamo optiko po celi državi, tako da video klici in delo na daljavo ne bi smel biti problem. Jaz vidim rešitev tu. Če imaš pa delovno-intenzivno firmo, kjer moraš fizično biti tam, pa Lj sploh ni primerna zaradi predrage delovne sile.

jype je izjavil:

Ubogi prebivalci Slovenije, če bi Ljubljana postala hub.

Se strinjam - še Nodija prepričaj.

Je pa dejstvo, da so biznis povezave še kar slabe. Čez en mesece letim v Helsinke in se mi ibr ne hodi zaradi tega sranja z Adrio.

Zgodovina sprememb…

««
12 / 133
»»